ZombieRanger ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 پیشنهاد میکنم تاریخ خورشیدی باشه بجای میلادی دلیلشو به خودتون میسپارم و میپرسم ازتون: چرا میلادی باشه و خورشیدی نه؟ لطفا با نظراتتون به بهتر شدن سرور کمک کنید. میلادی یا خورشیدی؟ 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در February 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 در 2 دقیقه قبل، Sobi گفته است: خورشیدی باشه به نطرم بهتره چون ما با تاریخ خورشیدی سر و کار داریم و اینجوری تاریخ ها رو میتونیم به خورشیدی بگیم. دقیقا درسته ما هر روز و هر شب با خورشیدی سر و کار داریم. تاریخ میلادی یجوری بی نظمی و ناهماهنگی ایجاد کرده که با تغییر به تاریخ شمسی حل میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 در 2 ساعت قبل، ZombieRanger گفته است: پیشنهاد میکنم تاریخ خورشیدی باشه بجای میلادی دلیلشو به خودتون میسپارم و میپرسم ازتون: چرا میلادی باشه و خورشیدی نه؟ لطفا با نظراتتون به بهتر شدن سرور کمک کنید. میلادی یا خورشیدی؟ خورشیدی بهتره حتی تایم مرخصی ها رو هم باید خورشیدی کنیم،تایم میلادی برای سازنده سمپ که تو خارج زندگی میکنه و تاریخشون میلادیه واس همون گزاشتن ما که اینور مرزیم تایم خورشیدی باشه میتونیم سریع به کارامون برسیم! باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 من یه سری به دلیل میلادی بودن تاریخ تایم میتینگ رو اشتباه در نظر گرفته بودم و یه FW نوشه جان کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadKhan ارسال شده در February 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2020 کاملا با نظرت موافقم، ما با تاریخ خورشیدی کار میکنیم تو کشور چه نیازیه اینجا میلادی باشه 1 خـــــــMamadـــــــان <<<< In Memory Of Old Friends >>>> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 بهترین ایده که خیلی ام ساده هست لطفا تاریخ شمسی پایه زمان بازی باشه. Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 هنوز سرور به صورت کامل فارسی نیست و ما تقویم را تغییر دهیم؟ این برای بعد از AG:SA می باشد که قابل انتخاب است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده