Unavailable ارسال شده در February 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2020 باسلام خدمـتِ مدیریـتِ محترمـ، پیشنهاد میکنم که بجز رهبر، یک جانشین برای او توسط رهبر در دسته انتخاب شود تا اگر لیدر کرش شد، جانشین جای رهبر رو بگیرد، اکثرِ مواقع وقتی لیدر کرش میشه رهبری دست یک فردِ ناشی میوفته و گروه رو منحل میکنه و یا با کلک لیدرم کن تا افراد بیارم برای دزدی، رهبری رو به دست میگیرند و پس نمیدهند و یا باز منحل میکنند دسته رو، میشه برای جانشین هم دستورات لیدر رو در گروه گذاشت تا مشکلی پیش نیاد، موفق باشید. X_X 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در February 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2020 -کاری کنید که برای دعوت کردن نیازی به نزدیک بودن به شخص مورد نظر نباشه که تو چت به لیدر بگیم کیو دعوت کنه و اون هم اینکارو بکنه. -Co-Leader به انتخاب رهبر اضافه بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در February 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱ در 00:50، LeyToM گفته است: باسلام خدمـتِ مدیریـتِ محترمـ، پیشنهاد میکنم که بجز رهبر، یک جانشین برای او توسط رهبر در دسته انتخاب شود تا اگر لیدر کرش شد، جانشین جای رهبر رو بگیرد، اکثرِ مواقع وقتی لیدر کرش میشه رهبری دست یک فردِ ناشی میوفته و گروه رو منحل میکنه و یا با کلک لیدرم کن تا افراد بیارم برای دزدی، رهبری رو به دست میگیرند و پس نمیدهند و یا باز منحل میکنند دسته رو، میشه برای جانشین هم دستورات لیدر رو در گروه گذاشت تا مشکلی پیش نیاد، موفق باشید. X_X اگه منظورتون من بود بدونین که دارم به NG کمک میکنم End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadKhan ارسال شده در February 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱ در 00:50، LeyToM گفته است: باسلام خدمـتِ مدیریـتِ محترمـ، پیشنهاد میکنم که بجز رهبر، یک جانشین برای او توسط رهبر در دسته انتخاب شود تا اگر لیدر کرش شد، جانشین جای رهبر رو بگیرد، اکثرِ مواقع وقتی لیدر کرش میشه رهبری دست یک فردِ ناشی میوفته و گروه رو منحل میکنه و یا با کلک لیدرم کن تا افراد بیارم برای دزدی، رهبری رو به دست میگیرند و پس نمیدهند و یا باز منحل میکنند دسته رو، میشه برای جانشین هم دستورات لیدر رو در گروه گذاشت تا مشکلی پیش نیاد، موفق باشید. X_X با پیشنهادت کاملا موافقم اینجوری کسی نمیتونه Crew رو خراب کنه خـــــــMamadـــــــان <<<< In Memory Of Old Friends >>>> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 پیشنهاد خیلی خوبیه . Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 Co-Leader = آخرین شخص invite شده. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده