ialisan ارسال شده در February 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات: ایشون بدون مدرک و بدون اخطار اومدن یهو منو وسط پینتبال بن دادن ما ۷ سال سمپ پلی ندادیم و ۵۰۰ ۶۰۰ هزار ندادیم موس که تهش بیاییم با چیت ادعامون بشه و خیلی دوس دارم قیافه کسایی که وقتی با لانچر جدید اومدیم و از این بدتر زدیم رو ببینم و اون موقع میخوام ببینم کیه که مارو بخواد بدون مدرک و الکی به دلیل چیت بن بده و مارو جلو پلیرا جوری نشون بده که از فردا هرکی مارو دید بگه این چیتره @Markeloff • مدارک (فیلم یا عکس): http://s7.picofile.com/file/8388524376/gta_sa_2020_02_17_20_47_32_558.avi.html 2 من هرکی دور ورش داره دورش میریزم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @AliSaNJm ادمین @RuBicK 24 ساعت فرصت برای ارائه مدرک دارا خواهد بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ialisan ارسال شده در February 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2020 ۴ روز گذشت پس چی شد؟ 1 من هرکی دور ورش داره دورش میریزم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ialisan ارسال شده در February 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۲۸ در 21:13، AliSaNJm گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات: ایشون بدون مدرک و بدون اخطار اومدن یهو منو وسط پینتبال بن دادن ما ۷ سال سمپ پلی ندادیم و ۵۰۰ ۶۰۰ هزار ندادیم موس که تهش بیاییم با چیت ادعامون بشه و خیلی دوس دارم قیافه کسایی که وقتی با لانچر جدید اومدیم و از این بدتر زدیم رو ببینم و اون موقع میخوام ببینم کیه که مارو بخواد بدون مدرک و الکی به دلیل چیت بن بده و مارو جلو پلیرا جوری نشون بده که از فردا هرکی مارو دید بگه این چیتره @Markeloff • مدارک (فیلم یا عکس): http://s7.picofile.com/file/8388524376/gta_sa_2020_02_17_20_47_32_558.avi.html @Ali منتظر شماییم ۲ هفتس ... 2 من هرکی دور ورش داره دورش میریزم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در March 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2020 با سلام طبقِ بررسی و صحبت های انجام شده، محرومیت شما صحیح بوده است و از چیت استفاده کرده اید. شکایت شما رد شد. +بسته شد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده