MILADemon ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 20 ساعت قبل، Self گفته است: سلام و درود میلاد جان. ساخت این تاپیک و گفتن تسلیت رو وضیفه خودمون دونستیم؛ به امید روز های خوب و حال خوب برای شما. مرسی ازت خیلی برام با ارزش بود، تو شادیا جبران کنم در ۱۴۰۴/۱۲/۱ در 04:22، Shifo گفته است: در ۱۴۰۴/۱۲/۱ در 04:52، ELN گفته است: خدا بیامرزد در ۱۴۰۴/۱۲/۱ در 05:26، Scorpro گفته است: تسلیت انشالله اول آرامش و خوشبختیشون باشه آرزوی صبر و سلامتی برای میلاد جان عزیز و خانواده در ۱۴۰۴/۱۲/۱ در 05:41، AMiNTN گفته است: 22 ساعت قبل، Mohmmadsaleh گفته است: میلاد جان تسلیت عرض میکنم و غم آخرت باشه منم فرومم بالا نیومد ولی الان که دیدم واقعاً ناراحت شدم @MILADemon 22 ساعت قبل، KinGmT گفته است: میلاد جون غم اخرت باشه 21 ساعت قبل، FaiL گفته است: 21 ساعت قبل، Varagh گفته است: خدا بیمارزه و روحشون شاد باشه 20 ساعت قبل، Tempest گفته است: 20 ساعت قبل، KoBeL گفته است: 20 ساعت قبل، Advise گفته است: غم آخرت باشه میلاد جان تسلیت میگم 20 ساعت قبل، RaSaM گفته است: 19 ساعت قبل، Tommy گفته است: خدا صبر بده میلاد جان 18 ساعت قبل، Farab گفته است: روحش شاد 18 ساعت قبل، AghANiMA گفته است: خدا بیامرزه 17 ساعت قبل، Benz گفته است: تسلیت 17 ساعت قبل، Beretta گفته است: میلاد جان خدا بیامرزه واقعا بد دردی هست اگه یکی مادر خود را از دست دهد سعی کن زیاد گریه نکنی هم برای خودت بده هم برای روح مادرت 17 ساعت قبل، Maelstrom گفته است: خدا بیامرزه مطمئن باش هنوز از اون بالا حواسش بهت هست زیاد گریه نکن روحشون شاد باشه 17 ساعت قبل، ZahraSelmy گفته است: 17 ساعت قبل، SinaHarD گفته است: 16 ساعت قبل، Xyra گفته است: 16 ساعت قبل، KrillZ گفته است: 16 ساعت قبل، Silvanus گفته است: 8 ساعت قبل، CheaT گفته است: میلاد جان غمه آخرت باشه سخته واقعه تو غروبامون هم خورشید هم ماه و هم ستارس بچهایکار - تردمیل - شبکهمیشه - BBC و ... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/104809-%F0%9F%96%A4milademon%F0%9F%96%A4/page/6/#findComment-1088887 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinister ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل درگذشت مادر گرامیتان را صمیمانه تسلیت عرض میکنم. برای ایشان رحمت و آرامش ابدی و برای شما و خانواده محترمتان صبر و شکیبایی آرزو دارم. 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/104809-%F0%9F%96%A4milademon%F0%9F%96%A4/page/6/#findComment-1089628 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری