رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

•  عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Expatan.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: PermanenT.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: باسلام و درود، در تاریخ 18-02-2026 جناب iJazzab با اکانت مولتی از بنده کلاهبرداری کردند (ترید سلطان با هشت کی گلد بنده سلطان را ۱ دلار سل دادم فرد کلاهبردار Q/ زد) در آن زمان بنده هلپر بودم و این کلاهبرداری رو با Pm/ به جناب PermanenT گزارش کردم و در آن زمان اوشون بنده رو پیش خودشون تلپورت کرد و قضیه رو براشون تعریف کردم و طرف کلاهبردار رو به مدت ۳۰ روز بن کرد و گفتن که تا شب سجاد @Terible بیاد سلطان بهت بک میخوره شب شد و Terible اومد دوباره من به ایشون پی ام دادم بنده رو پیش خودشون تلپورت کردن و گفتن یکم زمان بره انجام کار هاش فروم بهم پیام بده و فروم بهشون اعلام کردن و گفتن که پیگیر این موضوع هستند، چند روز بعد بنده دوباره پیگیری نمودم و گفتن اینترنت ها خوب نیست باید وایسی تا فیکس بشن که بشه مدارک رو ارسال کرد چند روز بعد از فیکس شدن اختلال اینترنت دوباره پیگیر شدم و اینبار گفتن که مدارک رو برای سوپروایزر ها ارسال کردم وقتی ببینن سلطان بهت بک میخوره، چند روز بعد باز هم پیگیر شدم و اینبار گفتند متاسفانه سلطان بهتون بک نمیخوره! گفتم چرا؟ گفتند که مدارک پاک شده تنها شانست اینه که وایسی تا طرف آن بن بشه که دوباره من پیگیر بشم و دوباره بن بشه تا سلطان بک بخوره.

الان نزدیک به ۱ ماه از پیش آمدن این موضوع میگذره و هیچکاری برای بک دادن انجام نشده و چرا باید مدارک پاک بشه؟ و چرا باید صبر کرد که طرف آن بن بشه؟ اگر آن بن بشه شاید سلطان رو سل بده و مسئله بزرگتر بشه و... خیلی بحثای دیگه، خودتون قضاوت کنید آیا این راه درست پیگیریه؟

منتظر جواب مدیریت مجموعه هستم.

• مدارک (فیلم یا عکس): نیازی نیست.

@EnDWaY @ZakharAsli @Kamyab @Sajjad @PermanenT @Terible @ZeRoX @Ali

6e9d-7c82-New-Project-27-%5B4F29AC1%5D.g

Expatan

6e9d-7c82-New-Project-27-%5B4F29AC1%5D.g

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/104430-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-permanent/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Be the one that nobody‌ thought you could be 

PermanenT

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/104430-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D9%BE%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-permanent/#findComment-1078674
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...