DarkSky ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات: با سلام بن بی دلیل ادمین روبیک • مدارک (فیلم یا عکس): http://agsa.arsacia.ir/players/banlog/CyberGod Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 با سلام موضوع شما توسط علی رسیدگی خواهد شد. You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در February 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 مسؤل ادمین ها شما هستید؟ Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @NimaTF شکایت شما در حالِ بررسی است. @Ali لطفا خودتون به این شکایت رسیدگی کنید. با تشکر. (از هرگونه پست بیخود و بیجهت خودداری کنید در غیر صورت برخورد سختی خواهد شد). لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در February 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 باسلام از @Markeloff درخواست میکنم لطفا به شکایت من رسیدگی کنند این چه وضعیه که داخل یک سرور حدود دوسال پلی بدی بعد ادمینی که هنوز دوماه نیست پلی میده چون باهات مشکل داره یا لجه بن میده اونم بدون هیچ دلیل و مدرکی تازه این ادمین هیچ چیزی حتی دلیل بن ایشون هم عجیبه و من درخواست انبن شدن سریع تر رو دارم و خواستار مجازات ادمین مربوطه هستم و اگر ادمین مربوطه فکرمیکنه که کار درستی کرده مدارکشون رو خواستارم . با سلام و عرض ادب خدمت تیم بزرگ آرساکیا گیم، @Ali @Markeloff بنده درخواست آنبن دارم(بن بی دلیل) و خواستار دیموت شدن ادمین @RuBicK رو دارم. 2 1 Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ در 16:43، NimaTF گفته است: باسلام از @Markeloff درخواست میکنم لطفا به شکایت من رسیدگی کنند این چه وضعیه که داخل یک سرور حدود دوسال پلی بدی بعد ادمینی که هنوز دوماه نیست پلی میده چون باهات مشکل داره یا لجه بن میده اونم بدون هیچ دلیل و مدرکی تازه این ادمین هیچ چیزی حتی دلیل بن ایشون هم عجیبه و من درخواست انبن شدن سریع تر رو دارم و خواستار مجازات ادمین مربوطه هستم و اگر ادمین مربوطه فکرمیکنه که کار درستی کرده مدارکشون رو خواستارم . با سلام و عرض ادب خدمت تیم بزرگ آرساکیا گیم، @Ali @Markeloff بنده درخواست آنبن دارم(بن بی دلیل) و خواستار دیموت شدن ادمین @RuBicK رو دارم. شکایت شما در حال بررسی است، صبور باشید. هشدار: در صورت گذاشتن پستِ اضافی برخورد سختی با شما خواهد شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در February 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2020 با سلام شکایت شما توسط Ali بررسی و رسیدگی شد. بابت دیر پاسخدهی عذرخواهیم. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده