ZombieRanger ارسال شده در January 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2020 درود خیلی مواقع پیش میاد که وقتی تیر به کسی میخوره سمپل ریخته نمیشه. این یکی از چندین مواردشه: فیلم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در January 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2020 سلام، من اونجا بودم و سمپلِ 2 نفر ریخت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در January 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2020 @LeyToM اگه دقت کنید میبینید که من شاید 5 نفرو با تیر زدم. در ضمن این دفعه ی اول نیست که همچین اتفاقی میفته خیلی مواقع نریختن سمپل پیش میاد که باید بررسی بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2020 با سلام. سمپل قبلاً ریخته شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در February 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2020 سلام لطفا بیشتر بررسی کنید فکر کنم این باگ مربوط به کیف باشه یه زمان دیگه کسی که پشتش کیف بود داخل بانک سمپلش قبلا نریخته بود اما وقتی تیر خورد هیچ اتفاقی نیفتاد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2020 بررسی کردیم، مادامی که قبلاً DNA ریخته نشده باشد و رابر لو نرفته باشد زمانی که تیر میخورد DNA آن ریخته خواهد شد. در صورتی که فیلمی دارید که حرف من را نقض کند دوباره تاپیک بزنید چون بنده از اسکریپت بررسی کردم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده