Sinishga ارسال شده در January 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل • توضیحات: امروز اومدم تو سرور دیدم تو فکشن نیسم رفتم سایت یو سی پی دیدم توسط سزار کیک شدم فروم رو چک کردم شکایتی هم نبود:/ • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2020 @Sinishga با سلام خدمت شاکی محترم .لیدر مربوطِ 24 ساعت مهلت برای ارائه مدارک و دفاعیه را دارا میباشد شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinishga ارسال شده در January 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2020 من حتی خودم همین چن روز پیش درخواست استعفا داده بودم ولی بعد گذشت دو روز لیدر گرامی تایید نکرد دیدم با برنامه ای کع ریختم برم فکشن دیه جور درنمیاد پس گرفتم تا بعد میتینگ برم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinishga ارسال شده در January 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۲ در 17:04، Sinishga گفته است: چی شد پس 36ساعت شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2020 (ویرایش شده) سلامی مجدد. طبق مدارک ارسالی از طرف لیدر Cesar؛ شما در حال جعل اکتیویتی بودین. شکایت شما رد شد، کار لیدرِ مربوطِ صحیح میباشد. +بسته شد. ویرایش شده January 24, 2020 توسط Spartan شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده