Ravager ارسال شده در January 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2020 (ویرایش شده) با سلام یک پیشنهاد که هم برای Civil ها مفیده هم برای تازه وارد ها به سرور. به نظر من اگرجابها فعالیتشون مثل فکشن ها باشه بهتر میشه. مثلا شخصی به عنوان کارفرمای یک جاب باشه فعالیت بهتر میشه ولی دیگه برای ورود به جاب تستی گرفته نشه حقوق جاب هم روزانه باشه و هر روز باید اکتیویتی مشخصی داشته باشند و بعد پر کردن اکتیویتی روزانه حقوقشون به حساب بانکیشون واریز بشه. برای دیدن اکتیویتی جاب هم مثلا Jobactivity/ یا myjactivity/ میتونه خوب باشه. مثلا جاب هایی هم که وسیله نقلیه مخصوص دارن لیدر جاب یا همون کارفرما هم بتونه ماشین ها رو Respawn بکنه. جاب ها یک چت داشته باشن خوب میشه مثلا با J/ صحبت بکنن. در چنین شرایطی افراد Civil دیگه توی سرور ول نمیچرخن و اکثرا کار می کنن و کار ها جذاب میشه. ایده از ما حمایت از شما ❤ ویرایش شده January 21, 2020 توسط alireza07 من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در January 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2020 داداش این جابه نه فکشن. دیگه انقدر قابلیت زیاد؟ اما پیشنهاد خوبیه و پول جاب ها هم زیاد شه بهتره End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 عالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۱ در 20:59، alireza07 گفته است: با سلام یک پیشنهاد که هم برای Civil ها مفیده هم برای تازه وارد ها به سرور. به نظر من اگرجابها فعالیتشون مثل فکشن ها باشه بهتر میشه. مثلا شخصی به عنوان کارفرمای یک جاب باشه فعالیت بهتر میشه ولی دیگه برای ورود به جاب تستی گرفته نشه حقوق جاب هم روزانه باشه و هر روز باید اکتیویتی مشخصی داشته باشند و بعد پر کردن اکتیویتی روزانه حقوقشون به حساب بانکیشون واریز بشه. برای دیدن اکتیویتی جاب هم مثلا Jobactivity/ یا myjactivity/ میتونه خوب باشه. مثلا جاب هایی هم که وسیله نقلیه مخصوص دارن لیدر جاب یا همون کارفرما هم بتونه ماشین ها رو Respawn بکنه. جاب ها یک چت داشته باشن خوب میشه مثلا با J/ صحبت بکنن. در چنین شرایطی افراد Civil دیگه توی سرور ول نمیچرخن و اکثرا کار می کنن و کار ها جذاب میشه. ایده از ما حمایت از شما ❤ امکانش هست تبلیغات تو سرور زیاد باشه ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده