EricLynnWright ارسال شده در سهشنبه در 10:35 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:35 4 ساعت قبل، MOHAMMADAMINKH گفته است: قدر روز هایی که باهم بودین و باهم ساختین رو بدونید و سر کوچکترین چیز باهم دعوا نکنید مگه آدم چند روز زنده است که اینجوری دشمنی میکنید؟ مطالب پنهان @207 @EricLynnWright مطالب پنهان @Andy @ImYassIN @207 دشمن؟ زمانی میگن دشمن که هر دو طرف مقابل رو به رو هم وایسن نه اینکه من بشینم طرف مقابلو تحقیر کنم و یارو فقط به جمله [یه ال اس پی دی معذرت] بنازه و فک کنه تونسته حرفی بزنه. 𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡: 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑡ℎ𝑒𝑟: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101529-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA/page/2/#findComment-1048751 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Johnny ارسال شده در سهشنبه در 12:34 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 12:34 20 ساعت قبل، BaTTLe گفته است: شخصیت مهمه مهم شخصیته✓ مخفی کننده اونایی که میدونن لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101529-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA/page/2/#findComment-1048938 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در سهشنبه در 13:53 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:53 17 ساعت قبل، ThePrince گفته است: @DeJixo قشنگ بود،مرسی بابت وقتی که گذاشتی 17 ساعت قبل، EricLynnWright گفته است: موافقم، و امیدوارم پیشنهادت عملی بشه 14 ساعت قبل، InVasIoN گفته است: تصور؟ وقتی که تو سرور ارساکیا میشه با پول انبن کرد میشه با پول تاریخچه بن رو پاک کرد میشه با پول لول [اکانت] خرید میشه با پول و لول ۹ و ۱۰ بری هاستری بگیری بری هرکاری میخوای بکنی و میشه هایه دیگر... تاپیکت خیلی قشنگ بود ولی با پول تو ارساکیا هر کاری میشه کرد و این زیاد خوب نیست قطعا مورد هایی که اشاره کردید وجود داره. درسته که پول در بازی میتونه امکانات و شرایط خاصی ایجاد کنه، ولی امیدوارم که با اصلاحات و تلاشهای مشترک بتونیم فضایی بسازیم که رقابت سالم و احترام بین پلیرها اولویت باشه نه صرفاً دارایی یا لول -Son of Cyrus the Great- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101529-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA/page/2/#findComment-1049102 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KenBlock ارسال شده در سهشنبه در 14:06 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:06 عالی بود داداش خسته نباشی. .𝑨 𝑳𝒐𝒕 𝑶𝒇 𝑴𝒐𝒏𝒆𝒚 𝒊𝒔 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝑬𝒂𝒓𝒏𝒆𝒅 𝑪𝒍𝒆𝒂𝒏𝒍𝒚 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101529-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA/page/2/#findComment-1049121 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MahanAgha ارسال شده در سهشنبه در 15:50 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:50 23 ساعت قبل، KoMlSeR گفته است: منی که حوصلهی خوندن ندارم دقیقا منم 1 زیر کشی تاوان داره... لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101529-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA/page/2/#findComment-1049302 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SAJADSHAHI ارسال شده در سهشنبه در 16:05 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:05 در ۱۴۰۴/۱۱/۶ در 19:34، DeJixo گفته است: سلام و عرض ادب خدمت پلیرهای گل سرور بزرگ «ارساکیا» امیدوارم حال همگی شما خوب باشه و در کنار بازی، لحظات خوبی رو سپری کنید. در سرور بزرگ "ارساکیا" همهی ما با مشکلاتی مثل باگهای درونگیمی، چالشها و شرایط نامناسب اینترنت روبهرو هستیم؛ اما واقعیت این است که بیش از هر مشکلی بیاحترامی و ضعف فرهنگ رفتاری به سرور آسیب میزند. متأسفانه جو سرور به سمتی رفته که پول و دارایی درون بازی به معیار ارزش افراد تبدیل شده است؛ بهطوری که برخی تصور میکنند چون پول دارند، میتوانند توهین کنند، قوانین را نادیده بگیرند و محرومیت یا تعلیق برایشان اهمیتی نداشته باشد. از طرفی، فضای سرور در بسیاری از مواقع تصویری متفاوت از دنیای واقعی را نشان میدهد؛ جایی که بعضی پلیرهایی که دارایی زیادی درون گیم دارند، ثروت خانواده یا اطرافیان خود را نشانهی قدرت میدانند و با همین نگاه، سایر پلیرها را مورد تمسخر یا تحقیر قرار میدهند. این رفتار سمی، متأسفانه از سوی عدهای دیده میشود و بهجای ایجاد رقابت سالم، فضای سرور را آلوده و ناامن میکند. ناگفته نماند که من هم مثل بسیاری از پلیرها، شاید دوست داشتم در خانوادهای با توان مالی بالاتر متولد میشدم و امکانات بیشتری در اختیار داشتم؛ اما حقیقت این است که شرایط مالی، معیار ارزش انسانها نیست و هیچ داراییای"نه در دنیای واقعی و نه در دنیای بازی"مجوز بیاحترامی یا تخریب شخصیت دیگران نخواهد بود. ما در کشوری و فرهنگی رشد کردهایم که مفاهیمی مثل غیرت، ناموس، احترام از کودکی، حداقل برای نسل ما و نسلهای پیش از ما آموزش داده شده است؛ اما امروز در سرور شاهد رفتارهایی هستیم که فاصلهی زیادی با این ارزشها دارد از توهین به پلیرهای سطح پایین تا توهین به زبان، قومیت و تخریب شخصیت دیگران. این نگاه نادرست حتی وارد *روابط احساسی داخل سرور* هم شده است جایی که برخی روابط، بهجای احترام و علاقهی واقعی، بر پایهی پول، دارایی و میزان هزینهکردن شکل میگیرند و آنچه در این میان فراموش میشود *عشق، درک متقابل و انسانیت* است. هیچکس حق ندارد از *حریم شخصی* یا خط قرمزهای دیگران عبور کند. ما پلیرهایی با سنین مختلف داریم و رفتار هر فرد"بهویژه مسئولین و پلیرهای قدیمی" مستقیماً روی نگاه و رفتار پلیرهای جدید تأثیر میگذارد. پلیر جدید وقتی میبیند با افراد لول پایین با تحقیر، توهین یا بیاحترامی برخورد میشود چه برداشتی از این جامعه خواهد داشت؟ آیا در جایی میماند که در آن هیچ جایگاهی ندارد و مدام کوچک شمرده میشود؟ یادمون نره: همهی ما از سطح پایین شروع کردیم پول، مجوز بیاحترامی نیست مسئول بودن یعنی الگو بودن و احترام و انسانیت، پایهی ماندگاری این سرور است. مقصود از ایجاد این تاپیک، جمعآوری نظرات و پیشنهادات شما پلیرهای عزیز برای بهبود فرهنگ رفتاری در سرور است. امیدوارم تأثیرگذار بوده باشه و از همهی شما دعوت میکنم اگر پیشنهادی در این زمینه دارید، در همین تاپیک مطرح کنید. در روزهای آینده، تاپیکی با همین موضوع در بخش پیشنهادات ایجاد خواهد شد تا این دیدگاهها بهصورت منسجمتر در اختیار مدیریت سرور قرار بگیرد و بر اساس آن، راهکارهایی برای تشویق پلیرهای خوشرفتار "بهویژه افرادی که طی یک سال گذشته هیچگونه محرومیتی نداشتهاند"و ارتقای فرهنگ رفتاری در سرور بررسی شود همچنین بهعنوان مثال، افزایش نظارت بر رفتار افرادی که بهصورت مستمر باعث مزاحمت یا ایجاد فضای سمی میشوند و در صورت لزوم، اعمال برخوردهای متناسب و بازدارنده نیز میتواند در جهت حفظ آرامش و امنیت روانی پلیرها مؤثر باشد. نمایش محتوا مخفی @Ali @Kamyab @Sajjad @Slap @Olden @Opener @Semtex @AliExpert @Pooriya @Parsi @Fayez @BigMeeTi @Captain @EnDWaY @AmirMahdi @Mohny @Peak va.. بنازم واسه وقتی که گزاشتی واسمون مرسی ازت خیلی مفید بود فقط میشه خلاصه هم بگی [My account]: [ به کسی اعتماد نکن!.] لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101529-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA/page/2/#findComment-1049334 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در سهشنبه در 17:22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:22 2 ساعت قبل، KenBlock گفته است: عالی بود داداش خسته نباشی. سلامت باشی 58 دقیقه قبل، SAJADSHAHI گفته است: بنازم واسه وقتی که گزاشتی واسمون مرسی ازت خیلی مفید بود فقط میشه خلاصه هم بگی خوشحالم که مفید بوده درک میکنم مطلب واسه همه مناسب نیس عزیزانی هستن که وقت گذاشتن کامل مطالعه کردن بنده مجدد ازشون تشکر میکنم واسه وقتی که گذاشتن هدف اصلی این تاپیک ایجاد یک فضای سالم و محترمانه در سرور هست امیدوارم با مرور بیشتر بتونیم به نتیجهای خوب برای همه برسیم. -Son of Cyrus the Great- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101529-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA/page/2/#findComment-1049443 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در سهشنبه در 18:06 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:06 با سلام احترام بنده به عنوان کسی که خودش خیلی پرخاشگر و بد دهنه دارم این نظر رو میدم تا کسی روی مخ ادم نره کسی بهش توهین نمیکنه، فارغ از وضعیت مالیش این وسط این نکته رو هم بگم که برای شخص بنده و خیلی از کسایی که میشناسم وضعیت مالی بازیکن چه در واقعیت و چه در بازی اهمیت انچنانی ندارد در ادامه صحبتم در مورد توهین ها: متاسفانه بی ادبی ها و روی مخ رفتن ها بیشتر از همین پلیرهای لول پایین دیده میشه، برای مثال پیش اومده که من یه چیزی رو خواستم بفروشم ، طرف کال داده و چون من قیمت بالایی گفتم گفته گرونه و قبل از قطع کردن یه توهینی کرده و قطع کرده. این مورد رو خیلی توی لول های پایین و همچنین سنین کمتر و متاسفانه در برخی قومیت های خاص دیدم در صورتی که چنین نحوه برخوردی رو توی هیچ پلیر سطح بالایی ندیدم (بجز افراد انگشت شماری که کمبود توجه دارن) و همچنین وقتی یک بازیکن شروع به اذیت کردن مثل کوبیدن ب ماشین، اومدن جلوی ماشین با hp کم و ... میکنه و یا یه چیزیو یک یا دوبار بهش میگی و توجهی نمیکنه ، مجبور ب توهین و پرخاش میشی (البته این واکنش نا مناسبیه ولی خب بعضیا مث من حوصله و صبرشون تموم شه دیگ کل عقدشون رو خالی میکنن) خلاصه کلام: اینکه بگی بازیکنا از روی دارایی برخورد میکنن اشتباهه، درستش اینه که اغلب بازیکنای سطح پایین از لحاظ تایم پلی و ثروت در بازی و واقعیت رفتار نامناسبی نشون میدن وگر نه طرف خرپول و لول بالاهم باشه بره رو مخ ادم فوش میخوره Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101529-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA/page/2/#findComment-1049593 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در 7 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل در ۱۴۰۴/۱۱/۷ در 21:36، FrozenThrone گفته است: با سلام احترام بنده به عنوان کسی که خودش خیلی پرخاشگر و بد دهنه دارم این نظر رو میدم تا کسی روی مخ ادم نره کسی بهش توهین نمیکنه، فارغ از وضعیت مالیش این وسط این نکته رو هم بگم که برای شخص بنده و خیلی از کسایی که میشناسم وضعیت مالی بازیکن چه در واقعیت و چه در بازی اهمیت انچنانی ندارد در ادامه صحبتم در مورد توهین ها: متاسفانه بی ادبی ها و روی مخ رفتن ها بیشتر از همین پلیرهای لول پایین دیده میشه، برای مثال پیش اومده که من یه چیزی رو خواستم بفروشم ، طرف کال داده و چون من قیمت بالایی گفتم گفته گرونه و قبل از قطع کردن یه توهینی کرده و قطع کرده. این مورد رو خیلی توی لول های پایین و همچنین سنین کمتر و متاسفانه در برخی قومیت های خاص دیدم در صورتی که چنین نحوه برخوردی رو توی هیچ پلیر سطح بالایی ندیدم (بجز افراد انگشت شماری که کمبود توجه دارن) و همچنین وقتی یک بازیکن شروع به اذیت کردن مثل کوبیدن ب ماشین، اومدن جلوی ماشین با hp کم و ... میکنه و یا یه چیزیو یک یا دوبار بهش میگی و توجهی نمیکنه ، مجبور ب توهین و پرخاش میشی (البته این واکنش نا مناسبیه ولی خب بعضیا مث من حوصله و صبرشون تموم شه دیگ کل عقدشون رو خالی میکنن) خلاصه کلام: اینکه بگی بازیکنا از روی دارایی برخورد میکنن اشتباهه، درستش اینه که اغلب بازیکنای سطح پایین از لحاظ تایم پلی و ثروت در بازی و واقعیت رفتار نامناسبی نشون میدن وگر نه طرف خرپول و لول بالاهم باشه بره رو مخ ادم فوش میخوره سلام عزیزم از صداقتت صمیمانه سپاسگزارم بله، درسته از اینکه وقت ارزشمندت رو صرف مطالعه تاپیک و به اشتراک گذاشتن تجربههات کردی ممنونم بسیار ارزشمند بود و امیدوارم برای همهی عزیزانی که به این تاپیک سر میزنن مفید باشه -Son of Cyrus the Great- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101529-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA/page/2/#findComment-1053690 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری