AmNiaTProPlasUltraMaxBest ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 9 ساعت قبل، ShadowStriker گفته است: درود. اوکی بقیه فکشن ها باگ دارن قبول. اما برادر من شما خودت صد درصد توی یکی از فکشن های ملایم بودی حداقل و میدونی شما یه هفته خودتو بکشی صبح تا شب اکتیویتی بزنی نهایتش با جایزه تاپ اکتیویتی و حقوق ثابت نهایتا بتونی 500K در بیاری که همونم بعدش انقدر خسته میشی که هفته بعدی اکتیویتی خودت هم به زور میزنی ! با اون حقوق هیچ کاری نمیشه کرد همش خرج میشه میره برای بیمه ماشین یا موتور و... تا صبح میتونم برات اسم کساییو بگم که حسرت داشتن یه هاترینگ و مانستر و هرچیز دیگه ای به دلشون مونده چون نمیتونن خرج گیم کنن نمیتونن گلد بزنن چون پول ندارن و هزار دلیل دیگه که همه مطلعیم ازش. کسی که نتونه گلد بزنه و قصد داشته باشه توی بازی در آمد خودشو افزایش بده حداقل یک ماه باید سگ دو بزنه که بتونه یه بنز اودو پایین بخره. با حرفت موافقم ولی مشکلات تست هم خیلی اند اگه پارتی نداشته باشی نمیشه تستو پاس کرد، البته اگه یه عالمه نخونی، یه پلیر تازه وارد رو نمیدونم ولی من پلیر معمولی با 3/4 سال تجربه بازم نتونستم حتی یه سوال رو هم درست جواب بدم تو اون تست "البته که تو حرفابه قبلیم گفتم من اگه میخواستم خیلی بخونم که بازی نمیکردم" و اخرم به فکر هایی که خیلیا از جمله خودم تونستیم بریم فکشن(با کمک @PeyGirPROPlusUltraMaxRGBگل) :my account نه مرگ من برای کسی نه مرگ کسی برای من (Y) 🖤 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101222-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7/page/8/#findComment-1231146 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soulja ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 (ویرایش شده) 31 دقیقه قبل، AmNiaTProPlasUltraMaxBest گفته است: من والا این چیزا رو نمیدونم من چیزی که میخوام اینه سوالاتو اسون کنن ما اگه میخواستیم بیایم که برا تاکسی شدن بیان 100 تا سوالو بگن بخون و 20 تا سوال بپرسن اونم با هزار بدبختی 5 تا فرصت اشتباه هم داری خوب این چه بازییه که برایه رسیدن به کاری که میخوایم باید درس بخونم، من اگه میخواستم درس بخونم بازی نمیکردم. دقیقا مشکل منم همینه من بعد از این همه وقت تو این سرور، با این موضوع مشکل دارم. لیدرا بعضا سوالاتی میپرسن که واقعا پرسیدنش نه دلیلی داره مثلا خیلی اوقات من دیدم طرف از من میپرسه که مثلا مجازات non rp برای لول ۲۵ چیه؟ بعد لول من ۴۰ بود همون زمان خب الان من چرا باید بدونم؟ مشکلاتی که اکثریت دارن منطقی و به جاست. نمیشه که قوانینو حذف کرد. اکثر این قوانینی که هستش درسته. ولی تو اینکه ما چیارو باید بدونیم و چیارو نباید بدونیم، یه موضوعی که باید توش تغییرات ایجاد بشه انشالله وقتی صفحه پیشنهادات باز شد، راجبع این موضوع کامل صحبت خواهم کرد (احتمالا به جایی نمیرسه ولی ما تلاشمونو میکنیم) الان یکی از مثلای این موضوع خود منم. انقدر این مطالب زیاده که با خودم میگم اگر بشینم درس بخونم خیلی منطقی تره تا اینکه این همه قوانین حفط کنم که خیلیاشون به کار نمیاد ویرایش شده May 11 توسط Soulja I grew old before I grew up لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101222-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7/page/8/#findComment-1231166 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vidator ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 12 ساعت قبل، AmNiaTProPlasUltraMaxBest گفته است: با حرفت موافقم ولی مشکلات تست هم خیلی اند اگه پارتی نداشته باشی نمیشه تستو پاس کرد، البته اگه یه عالمه نخونی، یه پلیر تازه وارد رو نمیدونم ولی من پلیر معمولی با 3/4 سال تجربه بازم نتونستم حتی یه سوال رو هم درست جواب بدم تو اون تست "البته که تو حرفابه قبلیم گفتم من اگه میخواستم خیلی بخونم که بازی نمیکردم" و اخرم به فکر هایی که خیلیا از جمله خودم تونستیم بریم فکشن(با کمک @PeyGirPROPlusUltraMaxRGBگل) آقا فردا پس فردا از بچه هایه بالا میان بالا سرم نگو نگو😂 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101222-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7/page/8/#findComment-1231955 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Putin ارسال شده در May 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 20 ساعت قبل، AmNiaTProPlasUltraMaxBest گفته است: من والا این چیزا رو نمیدونم من چیزی که میخوام اینه سوالاتو اسون کنن ما اگه میخواستیم بیایم که برا تاکسی شدن بیان 100 تا سوالو بگن بخون و 20 تا سوال بپرسن اونم با هزار بدبختی 5 تا فرصت اشتباه هم داری خوب این چه بازییه که برایه رسیدن به کاری که میخوایم باید درس بخونم، من اگه میخواستم درس بخونم بازی نمیکردم. با حرفاتون موافق نیستم داداش گلم ببینید همین الانش Abol1398 هم داره اینوایت میشه بیان ینی آسون کنن فکشنارو؟؟ یا حیدر کرّار أمیر المؤمِنین كوروش الکبیر هو تاريخنا والإسلام هو ديننا لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101222-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7/page/8/#findComment-1232682 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imALiS ارسال شده در May 13 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13 در ۱۴۰۵/۲/۲۱ در 13:51، RedDragon گفته است: سید میگی دسته ویژه مهم تره سید حداقل دسته ملایم باگ نداره دسته ویژه نزدیک 2 ساله که Jail Break داخلش باگه و هنوز @Toofan @Mohny @Ali این قضیه رو بررسی نکردن از دسته متوسط هم نگیم که اصلا باگ توش فراوانه حداقل دسته ملایم باگ نداره. طبق صحبت هایی که کردم اعضای انتظامی به خصوص NG به دلیل اینکه اسلات فکشن و اکتیویتی افزایش یافت برای این بود که فردی که علاقه و وقتش داره با مشکلات فکشن هم سازگار باشه بعید بدونم از حقوقتون ناراضی باشید بابت هر وانتد کیل مقدار چشم گیری پول میگیرید و اینجاست که یک سری از فکشن های ملایم باگ دارند و حقوق بسیار کم رنک 5 مدیک فقد فقد 373 کی میگیره واقعا کمه اعضا راضی نیستند، بهتره باهم یک صدا بشیم تا هر دو دسته حقوق بسیار چشم گیری دریافت کنند در ۱۴۰۵/۲/۲۱ در 23:38، Soulja گفته است: دقیقا مشکل منم همینه من بعد از این همه وقت تو این سرور، با این موضوع مشکل دارم. لیدرا بعضا سوالاتی میپرسن که واقعا پرسیدنش نه دلیلی داره مثلا خیلی اوقات من دیدم طرف از من میپرسه که مثلا مجازات non rp برای لول ۲۵ چیه؟ بعد لول من ۴۰ بود همون زمان خب الان من چرا باید بدونم؟ مشکلاتی که اکثریت دارن منطقی و به جاست. نمیشه که قوانینو حذف کرد. اکثر این قوانینی که هستش درسته. ولی تو اینکه ما چیارو باید بدونیم و چیارو نباید بدونیم، یه موضوعی که باید توش تغییرات ایجاد بشه انشالله وقتی صفحه پیشنهادات باز شد، راجبع این موضوع کامل صحبت خواهم کرد (احتمالا به جایی نمیرسه ولی ما تلاشمونو میکنیم) الان یکی از مثلای این موضوع خود منم. انقدر این مطالب زیاده که با خودم میگم اگر بشینم درس بخونم خیلی منطقی تره تا اینکه این همه قوانین حفط کنم که خیلیاشون به کار نمیاد بنظر بنده فردی که به قوانین مسلط نباشه مشکلی نداره ولی اگر انتخابی داره برای عضویت در فکشنی باید فکری بر قوانین داشته باشه این موارد نه گناه لیدره نه فرد دیگه اینجا خوده فرد تصمیم میگیره چطوری قوانین بخونه و تست رو بده . لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101222-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7/page/8/#findComment-1234404 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soulja ارسال شده در May 13 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13 ۱ ساعت قبل، NothingLeft گفته است: بنظر بنده فردی که به قوانین مسلط نباشه مشکلی نداره ولی اگر انتخابی داره برای عضویت در فکشنی باید فکری بر قوانین داشته باشه این موارد نه گناه لیدره نه فرد دیگه اینجا خوده فرد تصمیم میگیره چطوری قوانین بخونه و تست رو بده منظور بنده رو اشتباه برداشت کردید به نظر من تمام پلیر های سرور باید قوانین عمومی و فینگلیش رو به صورت خیلی کلی بلد باشن اعضای فکشن علاوه بر قوانین عمومی و فینگلیش، باید قوانین دسته خودشونم بلد باشن ولی نه به این شکل اینجا هم گناه لیدر یا فرد دیگه ای نیست. صرفا باید یه سری تغییرات جزئی در سیستم تست گیری از سمت سرور به وجود بیاد که هر دو طرف راضی باشن. هم ما اون قوانین رو بخونیم و هم سرور مطمئن باشه که ما قوانینو بلدیم. شما الان میتونید ucp بنده رو چک کنید. من تو این مدتی که تو سرور بودم، فقط یکبار به خاطر ندونستن قانون بن شدم یا مثلا تا بحال تو هیچ فکشنی AV با FW دریافت نکردم و همیشه قوانین رو میدونستم. موضوعی که هست اینه که باید قوانین بین پلیرای عادی و اعضای استف، جدا بشه. قوانین کلی درسته ولی یه سری نکات با تغییر کنه تا هر دو طرف راضی باشن. I grew old before I grew up لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101222-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7/page/8/#findComment-1234562 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در May 13 اشتراک گذاری ارسال شده در May 13 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، Soulja گفته است: منظور بنده رو اشتباه برداشت کردید به نظر من تمام پلیر های سرور باید قوانین عمومی و فینگلیش رو به صورت خیلی کلی بلد باشن اعضای فکشن علاوه بر قوانین عمومی و فینگلیش، باید قوانین دسته خودشونم بلد باشن ولی نه به این شکل اینجا هم گناه لیدر یا فرد دیگه ای نیست. صرفا باید یه سری تغییرات جزئی در سیستم تست گیری از سمت سرور به وجود بیاد که هر دو طرف راضی باشن. هم ما اون قوانین رو بخونیم و هم سرور مطمئن باشه که ما قوانینو بلدیم. شما الان میتونید ucp بنده رو چک کنید. من تو این مدتی که تو سرور بودم، فقط یکبار به خاطر ندونستن قانون بن شدم یا مثلا تا بحال تو هیچ فکشنی AV با FW دریافت نکردم و همیشه قوانین رو میدونستم. موضوعی که هست اینه که باید قوانین بین پلیرای عادی و اعضای استف، جدا بشه. قوانین کلی درسته ولی یه سری نکات با تغییر کنه تا هر دو طرف راضی باشن. سوالات توسط لیدر طرح میشن پس تمامیه روند تست گیری و سطح سوالات دست لیدر اقلیت هستش و مورد اصلی که مهمه اینه نمیشه که علکی قوانین ساده ای رو برای تست گیری از هر دسته بزاریم برای مثال دسته ملایم چون شخص معمولا باره اولشه میاد اقلیت باید قوانین ابتدایی رو بلد باشه و کسی که میره دسته متوسط باید بیشتر قوانین چیت ها و مد ها رو بخونه چون مهم ترن ولی اقلیت های دسته ویژه با تک به تک ریزه قوانین کار دارن از جمله DM یا Non-RP ها و سایر موارد چون از نظر بنده جدا از اینکه سرور پلیر داره انگار سرور ۲ قسمت هست یک قسمت دسته ی ویژه و یک قسمت سایر اقلیت ها چون هم دستورات زیاده و هم بیشتر مواقع شما باید خودتون موارد رو بررسی و کارایی رو انجام بدید که این یعنی همه چیز دست خودتونه برای مثال شما خودتون تصمیم میگیرید شخص رو با ماشین شخصی دستگیر کنید یا با ماشین اقلیت. 2 ساعت قبل، NothingLeft گفته است: طبق صحبت هایی که کردم اعضای انتظامی به خصوص NG به دلیل اینکه اسلات فکشن و اکتیویتی افزایش یافت برای این بود که فردی که علاقه و وقتش داره با مشکلات فکشن هم سازگار باشه بعید بدونم از حقوقتون ناراضی باشید بابت هر وانتد کیل مقدار چشم گیری پول میگیرید و اینجاست که یک سری از فکشن های ملایم باگ دارند و حقوق بسیار کم رنک 5 مدیک فقد فقد 373 کی میگیره واقعا کمه اعضا راضی نیستند، بهتره باهم یک صدا بشیم تا هر دو دسته حقوق بسیار چشم گیری دریافت کنند بله عزیزم حقوق خوبه ولی متاسفانه شما جدیدا از مشکلات اقلیت خبر ندارید اسلات اقلیت که زیاد شده باعث شده وانتد های اقلیت گارد ملی به شدت کاهش پیدا کنه و لیدر ها دارن تمام تلاششون رو میکنن تا این اسلات رو کم نگه دارن تا دچار هرج و مرج سر وانتد ها نشه چون تا وانتدی میاد همه اون شخص رو Find/ میزنن و شما تا طرف رو ببینی کجاست مرده و اکتیویتی به شدت کمه و اینکه این حقوق همش تو جیب ما نمیره تقریبا نصف هست یعنی شما وقتی با وانتد ۶ و لول بالا کیل میشید ۲۷ هزار دلار از شما کم میشه اما به اون افسر یا مامور یا گارد فقط ۱۶ هزار دلار به عنوان Paycheck میگیرن و قبلا هم ۱۲ هزار دلار بود یعنی خیلی تغییر چشم گیری نداشته و از وقتی اپدیت برای اقلیت ها اومده کلی NG پسرفت داشته از جمله کمبود اکتیویتی و قضیه حل شدن مشکل Same پاترول که به خاطر باگی که داشت توسط @AmirMahdi حذف شد و کلا این آپدیت به ضرر NG تموم شد. با افزایش حقوق ملایم موافقم اما بالا بردنش در سطح دسته ی ویژه توهین به کسیه که با سختیه تمام در آزمون قبول شده. ویرایش شده May 13 توسط RedDragon National Guard On Top لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101222-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7/page/8/#findComment-1234778 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Putin ارسال شده در May 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 13 5 ساعت قبل، RedDragon گفته است: سوالات توسط لیدر طرح میشن پس تمامیه روند تست گیری و سطح سوالات دست لیدر اقلیت هستش و مورد اصلی که مهمه اینه نمیشه که علکی قوانین ساده ای رو برای تست گیری از هر دسته بزاریم برای مثال دسته ملایم چون شخص معمولا باره اولشه میاد اقلیت باید قوانین ابتدایی رو بلد باشه و کسی که میره دسته متوسط باید بیشتر قوانین چیت ها و مد ها رو بخونه چون مهم ترن ولی اقلیت های دسته ویژه با تک به تک ریزه قوانین کار دارن از جمله DM یا Non-RP ها و سایر موارد چون از نظر بنده جدا از اینکه سرور پلیر داره انگار سرور ۲ قسمت هست یک قسمت دسته ی ویژه و یک قسمت سایر اقلیت ها چون هم دستورات زیاده و هم بیشتر مواقع شما باید خودتون موارد رو بررسی و کارایی رو انجام بدید که این یعنی همه چیز دست خودتونه برای مثال شما خودتون تصمیم میگیرید شخص رو با ماشین شخصی دستگیر کنید یا با ماشین اقلیت. بله عزیزم حقوق خوبه ولی متاسفانه شما جدیدا از مشکلات اقلیت خبر ندارید اسلات اقلیت که زیاد شده باعث شده وانتد های اقلیت گارد ملی به شدت کاهش پیدا کنه و لیدر ها دارن تمام تلاششون رو میکنن تا این اسلات رو کم نگه دارن تا دچار هرج و مرج سر وانتد ها نشه چون تا وانتدی میاد همه اون شخص رو Find/ میزنن و شما تا طرف رو ببینی کجاست مرده و اکتیویتی به شدت کمه و اینکه این حقوق همش تو جیب ما نمیره تقریبا نصف هست یعنی شما وقتی با وانتد ۶ و لول بالا کیل میشید ۲۷ هزار دلار از شما کم میشه اما به اون افسر یا مامور یا گارد فقط ۱۶ هزار دلار به عنوان Paycheck میگیرن و قبلا هم ۱۲ هزار دلار بود یعنی خیلی تغییر چشم گیری نداشته و از وقتی اپدیت برای اقلیت ها اومده کلی NG پسرفت داشته از جمله کمبود اکتیویتی و قضیه حل شدن مشکل Same پاترول که به خاطر باگی که داشت توسط @AmirMahdi حذف شد و کلا این آپدیت به ضرر NG تموم شد. با افزایش حقوق ملایم موافقم اما بالا بردنش در سطح دسته ی ویژه توهین به کسیه که با سختیه تمام در آزمون قبول شده. برادر عزیز دوست گرامی من، بحث ما حقوق دسته ملایمه که حقوقی نیست که حقمون باشه با اینهمه اوضاع بد paycheck کم داریم و حقوق بسیار کمتر. یا حیدر کرّار أمیر المؤمِنین كوروش الکبیر هو تاريخنا والإسلام هو ديننا لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101222-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7/page/8/#findComment-1235520 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmNiaTProPlasUltraMaxBest ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 در ۱۴۰۵/۲/۲۲ در 12:07، PeyGirPROPlusUltraMaxRGB گفته است: آقا فردا پس فردا از بچه هایه بالا میان بالا سرم نگو نگو😂 باید مدرک داشته باشن، منم یه منبع دارم همش مدرکه ایناهاش👇 در ۱۴۰۵/۲/۲۲ در 20:03، Putin گفته است: با حرفاتون موافق نیستم داداش گلم ببینید همین الانش Abol1398 هم داره اینوایت میشه بیان ینی آسون کنن فکشنارو؟؟ اوشون مغزشون باز تره و راحت تر میتونن سوالات رو یاد بگیرن، فرق داریم در ۱۴۰۵/۲/۲۳ در 17:45، Soulja گفته است: منظور بنده رو اشتباه برداشت کردید به نظر من تمام پلیر های سرور باید قوانین عمومی و فینگلیش رو به صورت خیلی کلی بلد باشن اعضای فکشن علاوه بر قوانین عمومی و فینگلیش، باید قوانین دسته خودشونم بلد باشن ولی نه به این شکل اینجا هم گناه لیدر یا فرد دیگه ای نیست. صرفا باید یه سری تغییرات جزئی در سیستم تست گیری از سمت سرور به وجود بیاد که هر دو طرف راضی باشن. هم ما اون قوانین رو بخونیم و هم سرور مطمئن باشه که ما قوانینو بلدیم. شما الان میتونید ucp بنده رو چک کنید. من تو این مدتی که تو سرور بودم، فقط یکبار به خاطر ندونستن قانون بن شدم یا مثلا تا بحال تو هیچ فکشنی AV با FW دریافت نکردم و همیشه قوانین رو میدونستم. موضوعی که هست اینه که باید قوانین بین پلیرای عادی و اعضای استف، جدا بشه. قوانین کلی درسته ولی یه سری نکات با تغییر کنه تا هر دو طرف راضی باشن. با حرفتون موافقم منم FW و AV دریافت نکردم، مستقیم FP80😂😂 ولی خوب قوانینو بلد بودم و میدونستم که چه مجازاتی در انتطارمه :my account نه مرگ من برای کسی نه مرگ کسی برای من (Y) 🖤 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101222-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7/page/8/#findComment-1238048 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soulja ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 (ویرایش شده) 20 دقیقه قبل، AmNiaTProPlasUltraMaxBest گفته است: با حرفتون موافقم منم FW و AV دریافت نکردم، مستقیم FP80😂😂 ولی خوب قوانینو بلد بودم و میدونستم که چه مجازاتی در انتطارمه میدونستم که میرید چک میدید😂 اونا همه به خاطر عدم حضور در گیمه همه اونا به این خاطره که یا بعد از مرخصی آنلاین نشدم یا ۳ روز آنلاین نشدم (کسی که قوانین رو ندونه، یه بار مجازات میشه. نه اینکه ۵ بار به یه دلیل مجازات بشه) ولی خب همیشه میدونستم قوانین چیه ولی اهمیتی نمیدادم چون بعضیاش واقعا مزخرف و بی منطقه ویرایش شده May 15 توسط Soulja I grew old before I grew up لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101222-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7/page/8/#findComment-1238088 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmNiaTProPlasUltraMaxBest ارسال شده در May 15 اشتراک گذاری ارسال شده در May 15 6 دقیقه قبل، Soulja گفته است: میدونستم که میرید چک میدید😂 اونا همه به خاطر عدم حضور در گیمه همه اونا به این خاطره که یا بعد از مرخصی آنلاین نشدم یا ۳ روز آنلاین نشدم (کسی که قوانین رو ندونه، یه بار مجازات میشه. نه اینکه ۵ بار به یه دلیل مجازات بشه) ولی خب همیشه میدونستم قوانین چیه ولی اهمیتی نمیدادم چون بعضیاش واقعا مزخرف و بی منطقه (+) منم میخواستم چند بار بشم ولی خوب 1 بار اومدم فکشن همون یه بارم FP شدم :my account نه مرگ من برای کسی نه مرگ کسی برای من (Y) 🖤 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/101222-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%AB%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7/page/8/#findComment-1238105 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری