رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

22 ساعت قبل، ALPINA گفته است:

دوست عزیز اینکه شما بعد ۲ سال توانایی رفتن به فکشن رو ندارید مشکل از سرور و یا تیم کارکنان نیست!

قوانینی وضع شده برای رفتن فکشن که باید مطالعه بشه.

@Ali

باتوجه به اینکه متقاضیان ورود به فکشن ها زیاد شده و سرور طبق معمول همیشه فوله

بیزحمت زودتر یه فکری برای افزایش حقوق فکشن ها باشید 

چون دیگه رفتن به دسته ملایم هم سخت شد با وجود اینهمه متقاضی

از این تاپیک زمان زیادی میگذره و همچنان تغییری ایجاد نشده!

بیزحمت رسیدگی بشه

@AmirMahdi @Kamyab @Mohny @Sajjad @Ali

+

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕: ________________________________________________

𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒔:

Tinar.png

12 ساعت قبل، AmirMahdi گفته است:

با اهداء سلام و احترام،

عزیزم پول اوکی 

الان چیز های دیکه ای هم هست که عباس جان گفت مقل اچ کیو و بسته بودن هوس و مهم تر از اینا speedc

22 ساعت قبل، Putin گفته است:

• مشکل اول: عدم حقوق کافی(نه فقط در مدیک بلکه در کل دسته ملایم)،مشکل حقوقی و عدالت ناکافی،اینهمه زحمت کشیدن من و همکارانم ارزشی نداره که من ۲۰۰ کا حقوق بگیرم؟ طرف سرویس مدیک میده و کنسل می‌کنه تا بهش میرسی و حتی تحقیر هم می‌کنه!

• مشکل دوم:  زمانی که Duty/ میکنیم سرویس به ما میوفته اما وقتی از Speedc رد میشیم علاوه بر شکایت که ازمون میشه هیچ،av هم میگیریم،منطقیه؟؟؟؟

• مشکل سوم: طرف در هوسش رو قفل می‌کنه و سرویس مدیک میده تا آزار و اذیت کنه،منطقیه؟

• مشکل سوم: ما اکتیویتی سبز میکنیم یهو میایم سر متینگ و میبینیم اکتیویتی سبزه اما مثلا 

-----

Accept Service: 13/15 

هستش و.....

• مشکل چهارم: فکشن تاکسی Hq Ls داره اما ما نداریم،همچنین باعث خیلی از مشکلات شده(منظور ما از اچ کیو ls به این است که در اچ کیو اسپاون شیم نه اینکه داخلش بشه رفت!)

------

• مشکل پنجم: کامل نبودن قوانین اقلیت مدیک درمورد چت دپارتمان(محدودیت شدید و ساختگی و اعمالی برای کد های C-9 و C-8).

-----

• مشکل ششم: عدم عدالت و رعایت عدالت در Paycheck اقلیت مدیک،مثلا وقتی ما به یک پلیر Sheal/ میدیم که معلوم نیست اکسپت کنه یا نه ۳۰۶ دلار میده،بنظر شما زیاده؟؟ توی آمبولانس هم که ۳۴۹ دلار!!(۲۰ تا Sheal میشه ۶,۱۲۰ دلار)

@Ali @AmirMahdi @Sajjad  @Mohny @Kamyab

سلام یه سوال داشتم .

تعداد سوالات فکشن های دسته ملایم با هم یکی هست؟ چون به نظرم خیلی سوالاته معلم مدرسه زیاد و سخت هست . 

(با تشکر)

:MyAccount

RAVANY.png

QaRaTGaR.png

:MyBrother 

ByHoSeLe.png

IMYASlN.pnge84b23_26animation.gif                                        . GT ONE TOP.               

17 ساعت قبل، AimLooK گفته است:

داش میگم یه پلیر عادی مثلا تو یک ساعت ۶۰ کی کار میکنه بتواند ۸۰ کی کار کند با خیلی خوبه 

منظورم یه ذره هم ببرن بالا عالی میشه 

عزیز

شما تراکر ۱ ساعت کار کنی

میتونی حقوق یه هفته یه مدیک یا یه تاکسی یا کسی که توی دسته ملایمه رو در بیاره!

یا حیدر کرّار أمیر المؤمِنین

imAbbas.pngdo.php?imgf=7dc314_26GIF-20260114-225007

EsKobar.png

187820_26IMG-20260520-225834-458.jpg

كوروش الکبیر هو تاريخنا                         والإسلام هو ديننا

18 ساعت قبل، THERAVANI گفته است:

سلام یه سوال داشتم .

تعداد سوالات فکشن های دسته ملایم با هم یکی هست؟ چون به نظرم خیلی سوالاته معلم مدرسه زیاد و سخت هست . 

(با تشکر)

منظور : سوالات فکشن های دسته ملایم با هم برابر باشه که نا برابری نشه . ممنون !‍

:MyAccount

RAVANY.png

QaRaTGaR.png

:MyBrother 

ByHoSeLe.png

IMYASlN.pnge84b23_26animation.gif                                        . GT ONE TOP.               

درود و اینکه اصلا منطقی نیست که یه تاکسی باید بیاد بگه اگه کامیکازه کنی چی میشه و اگه چیت بزنی برا بار دوم چیکار میشی 

واقعا این خیلی چیز بدیه و باید برای دسته ملایم جز SL سوالات خیلی کمتر بشه به این صورت: 

4 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم _ 6 سوال از قوانین تاکسی یا فکشن های دیگر 

ما بازی میکنیم که از درس خوندن دور شیم نه که تو بازی هم قوانین بخونیم و استرس بکشیم و امتحان بدیم. 

:my account

amniat.png

نه مرگ من برای کسی

نه مرگ کسی برای من (Y) 🖤

درود نظر خوبیه کاملا موافقم 

°∴,*⋅✲══〖 𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 〗══✲⋅*,∴°1165882-PirRozEgAr

╓┈♔◦☓◦☙◦ ◦☙◦☓◦♔┈╖

°∴,*⋅✲══〖𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐  〗══✲⋅*,∴°1222040-KUZEYYILDIZI

╓┈♔◦☓◦☙◦ ◦☙◦☓◦♔┈╖

《عاقبت گر امر باشد ماندگار 

یک سخن میگذارم یادگار 

مینویسم روی کوهی بی ستون 

زنده باد یاران خوب روزگار 》

20 ساعت قبل، Putin گفته است:

عزیز

شما تراکر ۱ ساعت کار کنی

میتونی حقوق یه هفته یه مدیک یا یه تاکسی یا کسی که توی دسته ملایمه رو در بیاره!

نظر بنده +

putin جان منم تو تاپک قبلی که گفتم داخل فکتیون نیستم چرا هستم همه سوال های سرور هم بلدم 

من الان چند وقته نمی تونم برم دسته متوسط چون که اندروید پلیر هستم سوالات سختی میپرسن 

الان ادمای زیاد این من هست نمی تونن خیلی دقیق حفظ کنن یا کار دارن یا اینکه حوصلشون نمی کشه و واقعا هم خیلی سخته این همه قوانین رو حفظ شی 

15 ساعت قبل، THERAVANI گفته است:

منظور : سوالات فکشن های دسته ملایم با هم برابر باشه که نا برابری نشه . ممنون !‍

بله برابر نیست و واسه اندروید پلیر ها سخت میگیرن  اگه میشه به این موضوع هم یزره اهمیت بدین ممنون میشیم @Ali

ویرایش شده توسط KALP
  • دوست دارم که 1

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕: ________________________________________________

𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒔:

Tinar.png

در ۱۴۰۴/۱۲/۱۵ در 11:03، KALP گفته است:

نظر بنده +

putin جان منم تو تاپک قبلی که گفتم داخل فکتیون نیستم چرا هستم همه سوال های سرور هم بلدم 

من الان چند وقته نمی تونم برم دسته متوسط چون که اندروید پلیر هستم سوالات سختی میپرسن 

الان ادمای زیاد این من هست نمی تونن خیلی دقیق حفظ کنن یا کار دارن یا اینکه حوصلشون نمی کشه و واقعا هم خیلی سخته این همه قوانین رو حفظ شی 

بله برابر نیست و واسه اندروید پلیر ها سخت میگیرن  اگه میشه به این موضوع هم یزره اهمیت بدین ممنون میشیم @Ali

نظر بنده (+) هست من خودم چند باری رفتم به تست دسته متوسط و از لیدر محترم نام نمیبرن مارو که دیدن با اندروید اومدیم تست بدیم بخاطر اینکه اسم اقلیتشون بره بالا مارا رد میکنند بدون اینکه بدونند گانری ما خوب است یا نه الان من خودم ادم هایی میشناسم که پی سی پلیر هارو با اندروید میزنند.

اگه میشه به این موضوع خیلی رسیدگی کنید با اینکه به خودشون نمی‌گیرندمسؤل ها ولی حرف یه ملت پلیر هارو میگم.

• 4 هفته بعد...
ارسال شده در (ویرایش شده)

عزیزان @Ali @AmirMahdi 

خبری نشد؟

با این Pay check ای که ۳۰۰ دلاره چیکار کنیم؟

اگرم خبری دارید بگید حداقل دلخوشی باشه برامون

یا اگرم دارید پیگیری میکنید اعلام کنید که آپدیت میشه و تاپیک رو ببندید

ویرایش شده توسط Putin

EsKobar.png

• 1 ماه بعد...
در ۱۴۰۴/۱۱/۴ در 21:29، Putin گفته است:

درودی دوباره

بنده یک تاپیک در مورد بیشتر شدن Paycheck مدیک زدم که بنظرم بهتره اینجا به صورت کلی یسری توضیحات رو عرض کنم.

همین دیروز Paycheck اقلیت های Department بالا رفت

حالا یسری از دوستان گرامی کاپ هستند که میان میگن

اکتیویتی مارو با اقلیت خودتون مقایسه نکنید

یا مثلاً سختی کاپ رو با ملایم مقایسه نکنید

که اکثرا این حرفا بنظر بنده بی ربط هست

اگر بحث ایجاد عدالت باشه که حقوق ملایم پایینه

اگر آقای @Ali میاد Paycheck شما کاپ هارو می‌بره بالا ماهم به عنوان کارمند یا همون عضو دسته ملایم هم نیاز به حقوق مناسب و شرایط حقوقی و Paycheck مناسب هستیم.

واقعا چه فکری باید بشه؟

با افزایش حقوق اقلیت ملایم و یا بالا بردن Paycheck 

حالا به چه دلیل درخواست این رو داریم ؟

قیمت گلد ها

قیمت وحشتناک وسیله 

پول بیش از حد وانتد کیل

پول بیش از حد تیکت های کاپ

پول بیش از حد ارست های کاپ

و.....

پ.ن: دوباره پلیس های گرامی و عزیز جسارت نشه اما قبول کنید،حرف بنده کاملا به حق و درست هست.

آقایون عزیز @Ali @AmirMehdi @Sajjad بنده شده هزاران تاپیک در موردش میزنم تا

کمی به فکر اقلیت های دیگه هم باشید 

•   تشکر از شما عزیزان.

با سلام 🖐 

موافقم با این پیشنهاد (+)

y81109_AG-SA-00281.jpg

درود 

خیلی خوشحالم که بالاخره یکی حرف دلمونو زد و تلاشی کرد برای بهتر شدن این اوضاع

کاملا با این پیشنهاد موافق هستم.

از اونجایی که خیلی از عزیزان در فکشن های دپارتمان حضور دارند کما بیش اطلاع دارم از حقوق و پی چک های فکشنشون.

به عنوان مثال کسی که تنها قصد داشته باشه در فکشن LSPD اکتیویتی خودش رو فول کنه و حتی پی چک اضافه هم نزنه 700K حقوق دریافت میکنه.

نمیگم حقشون نیست لطفا بد برداشت نکنید !

اتفاقا نوش جونشون دمشونم گرم. میدونم پاس کردن تست فکشن های دپارتمان به ویژه NG و FBI خیلی سخت تر از فکشن های ملایم هست و طبیعیتا باید اختلاف هایی بین فکشن های دپارتمان و ملایم باشه.

اما حرف اصلی بنده این هست که فکشن های ملایم بسیار حقوق پایینی دارند.

بنده خودم در فکشن Paramedic حضور داشتم و تجربه دارم. یک هفته بنده به طور میانگین 4 ساعت وقتم رو میذاشتم برای پی چک زدن و در نهایت هم تاپ اکتیویتی شدم و سر جمع با پی چک و جایزه تاپ اکتیویتی که 170K هست مجموعا بنده نزدیک 480K دریافت کردم !

در صورتی که اگه شما این وقت رو برای پی چک زدن در فکشن های دپارتمان بزارید صد درصد زیر 1.5M پی چک نمیزنید. ( توجه کنید روزی 4 ساعت کم نیست )

از طرفی هم کسی که تازه به سرور ملحق شده با جاب های بازی خیلی به جایی نمیرسه، یا باید گلد بزنه ، یا باید دلالی کنه که هم بازار رو خراب میکنه هم سرمایه اولیه لازم داره.

خداروشکر این تاپیک پذیرفته شده و ما بی صبرانه منتظر تغییرات هستیم.

باز هم تشکر ویژه میکنم از @Putin که این تاپیک رو زدند و حرف همه ی مارو بازگو کردند.

دوستدار شما ShadowStriker.

• مرسی 1

چو ثروتمند را به هرجایی حبیب است

که بی پول خانه خود هم غریب است...

: ᴍʏ ᴀᴄᴄᴏᴜɴᴛs 1173414-ShadowStriker

1215219-Manji 8b83-IMG-20260530-003219-583.jpg                         𝐄𝐓 𝐄𝐊𝐈𝐏 𝐎𝐍 𝐓𝐎𝐏

در ۱۴۰۴/۱۱/۴ در 23:34، Ali گفته است:

با سلام.

پیشنهاد شما پذیرفته شد و به زودی شاهد افزایش حقوق در تمامی اقلیت ها خواهیم بود.

کوش پس ما که هنوز همون paycheck قبلی رو میگیریم😐

و در پایان

این مرگ است که دروغ نمیگوید

- صادق هدایت -

ارسال شده در (ویرایش شده)
2 ساعت قبل، BlackFlash گفته است:

کوش پس ما که هنوز همون paycheck قبلی رو میگیریم😐

داداش مگه نمیدونی که تا به دسته ملایم میرسه همه ساکت میشن و باید با اینهمه بی عدالتی به کارشون ادامه بدن؟

@Ali کمی به فکر باشید

مدیک فقط اولین مشکلش اینه، مشکلات زیادی هست که جای زیادی میگیره که بخوام بهتون بگم اما گوش شنوا در کار نیست 

دسته ویژه برای شما مهم تره؟

والا متأسفانه متأسفانه مشکلات زیادی و ضعف زیادی برای مدیک توی چت دپارتمان هست که از زبان لیدر میتونید بشنوید، بخوام بنویسم میترسم طولانی شه اهمیت کمتر شه.

@AmirMahdi @Ali @Sajjad @Kamyab 

ازتون خواهش داریم که رسیدگی کنید به مشکلات مدیک و دسته ملایم.

ویرایش شده توسط Putin

EsKobar.png

هم اکنون، Putin گفته است:

داداش مگه نمیدونی که تا به دسته ملایم میرسه همه ساکت میشن و باید با اینهمه بی عدالتی به کارشون ادامه بدن؟

@Ali کمی به فکر باشید

مدیک فقط اولین مشکلش اینه، مشکلات زیادی هست که جای زیادی میگیره که بخوام بهتون بگم اما گوش شنوا در کار نیست 

دسته ویژه برای شما مهم تره؟

والا متأسفانه متأسفانه مشکلات زیادی و ضعف زیادی برای مدیک توی چت دپارتمان هست که از زبان لیدر میتونید بشنوید، بخوام بنویسم میترسم طولانی شه اهمیت کمتر شه.

@AmirMahdi @Ali @Sajjad @Kamyab 

ازتون خواهش داریم که رسیدگی کنید به مشکلات مدیک و دسته ملایم.

سید میگی دسته ویژه مهم تره سید حداقل دسته ملایم باگ نداره دسته ویژه نزدیک 2 ساله که Jail Break داخلش باگه و هنوز @Toofan @Mohny @Ali این قضیه رو بررسی نکردن از دسته متوسط هم نگیم که اصلا باگ توش فراوانه حداقل دسته ملایم باگ نداره.

National Guard On Top

96e1-file-00000000cf0871f49b285e3adf2a4f

1057503-RedDragon

23 دقیقه قبل، RedDragon گفته است:

سید میگی دسته ویژه مهم تره سید حداقل دسته ملایم باگ نداره دسته ویژه نزدیک 2 ساله که Jail Break داخلش باگه و هنوز @Toofan @Mohny @Ali این قضیه رو بررسی نکردن از دسته متوسط هم نگیم که اصلا باگ توش فراوانه حداقل دسته ملایم باگ نداره.

درود.

اوکی بقیه فکشن ها باگ دارن قبول.

اما برادر من شما خودت صد درصد توی یکی از فکشن های ملایم بودی حداقل و میدونی شما یه هفته خودتو بکشی صبح تا شب اکتیویتی بزنی نهایتش با جایزه تاپ اکتیویتی و حقوق ثابت نهایتا بتونی 500K در بیاری که همونم بعدش انقدر خسته میشی که هفته بعدی اکتیویتی خودت هم به زور میزنی !

با اون حقوق هیچ کاری نمیشه کرد همش خرج میشه میره برای بیمه ماشین یا موتور و...

تا صبح میتونم برات اسم کساییو بگم که حسرت داشتن یه هاترینگ و مانستر و هرچیز دیگه ای به دلشون مونده چون نمیتونن خرج گیم کنن

نمیتونن گلد بزنن چون پول ندارن و هزار دلیل دیگه که همه مطلعیم ازش.

کسی که نتونه گلد بزنه و قصد داشته باشه توی بازی در آمد خودشو افزایش بده حداقل یک ماه باید سگ دو بزنه که بتونه یه بنز اودو پایین بخره.

1215219-Manji 8b83-IMG-20260530-003219-583.jpg                         𝐄𝐓 𝐄𝐊𝐈𝐏 𝐎𝐍 𝐓𝐎𝐏

برایه فکشن هایه ملایم افزایش حقوق قابل قبوله +

ولی کم کردن پیچک cop  خیر -

do.php?imgf=967118_26990b30-25FBI.png

هم اکنون، EmamZamanAJ گفته است:

حرف من هم همینه

هم اکنون، ShadowStriker گفته است:

درود.

اوکی بقیه فکشن ها باگ دارن قبول.

اما برادر من شما خودت صد درصد توی یکی از فکشن های ملایم بودی حداقل و میدونی شما یه هفته خودتو بکشی صبح تا شب اکتیویتی بزنی نهایتش با جایزه تاپ اکتیویتی و حقوق ثابت نهایتا بتونی 500K در بیاری که همونم بعدش انقدر خسته میشی که هفته بعدی اکتیویتی خودت هم به زور میزنی !

با اون حقوق هیچ کاری نمیشه کرد همش خرج میشه میره برای بیمه ماشین یا موتور و...

تا صبح میتونم برات اسم کساییو بگم که حسرت داشتن یه هاترینگ و مانستر و هرچیز دیگه ای به دلشون مونده چون نمیتونن خرج گیم کنن

نمیتونن گلد بزنن چون پول ندارن و هزار دلیل دیگه که همه مطلعیم ازش.

کسی که نتونه گلد بزنه و قصد داشته باشه توی بازی در آمد خودشو افزایش بده حداقل یک ماه باید سگ دو بزنه که بتونه یه بنز اودو پایین بخره.

سید من که خودم به شخصه تا الان هیچوقت گلد نزدم از کنترل پنل و در نهایت اینم بگم شما با اندروید داخل کاپ باشی اکتیویتی هفته رو هم نمیتونی بزنی فک کن خود اقلیت NG که هستم در شرایطی که اسلات فکشن پر هست هر شخص به 38 تا وانتد کیل در هفته نیاز داره و اگر 38 × 50 نفر بکنیم یه چیزی نزدیک به 1900 تا وانتد کیل فقط برای اعضای NG یعنی هنوز PD و FBI رو هم حساب نکردیم هست و این موضوع خیلی روی مخه و اینکه بعد از مدتی به سختی به یک وانتد برسید و بعد طرف /q بده شما چکار میکنی؟ میری شکایت میکنی درسته؟ اونوقت اسم خودت بد در میره میگن فلانی زیرکشه و اینکه حتی یک شخص این موضوع رو در نظر نگیره باز 2 مشکل پیش میاد یکیش اینه باید وقت برای شکایت بزاری و دوم اینکه باید 30 دقیقه برای شکایت صبر کنید و اینکه اون شکایت هم اکتیویتی شما رو بر نمیگردونه و تازه برای رفتن به دسته ی ویژه الان ساده شده و فقط با یه رنک 2 داخل دسته ملایم میشه رفت دسته ویژه پس باید یه فرقی بین اون کسی که 20 سوال با 5 جای اشتباه رفته اقلیت با کسی که با 25 الی 35 به همراه 1 یا 2 آزمون دوئل و با 3 جای اشتباه رفته کاپ باشه.

مثل اینه شما بگی یه ادمین لول 1 مثل یه هلپر لول 1 هست و باید حقوقشون یکی باشه.

National Guard On Top

96e1-file-00000000cf0871f49b285e3adf2a4f

1057503-RedDragon

در ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ در 20:28، AmNiaTProPlasUltraMaxBest گفته است:

درود و اینکه اصلا منطقی نیست که یه تاکسی باید بیاد بگه اگه کامیکازه کنی چی میشه و اگه چیت بزنی برا بار دوم چیکار میشی 

واقعا این خیلی چیز بدیه و باید برای دسته ملایم جز SL سوالات خیلی کمتر بشه به این صورت: 

4 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم _ 6 سوال از قوانین تاکسی یا فکشن های دیگر 

ما بازی میکنیم که از درس خوندن دور شیم نه که تو بازی هم قوانین بخونیم و استرس بکشیم و امتحان بدیم. 

درود

حقیقت اینه که من یه سری پیشنهادات راجبع سیستم تست گیری داشتم که به لطف تیم مدیریت، صفحه پیشنهادات و انتقادات بسته شده

سوالات بنظر من نباید زیاد یا کم بشه. سیستم سوالات کلا باید عوض بشه

قوانینی که پلیرای میخونن نباید اصلا به این شکل باشه

این طرز صحیحش نیست

تیم مدیریتی فکر میکنه که هر چقدر قوانین دقیق تر و با جزئیات تر باشه بهتره و اگر پلیرا نخونن، به دلیل تنبلی و یا خنگیشونه ولی واقعیت این نیست

این قوانینی که نوشته شده، به این شکل نباید باشه

ویرایش شده توسط Soulja

Dead_soulja.png
I grew old before I grew up

1 ساعت قبل، RedDragon گفته است:

سید من که خودم به شخصه تا الان هیچوقت گلد نزدم از کنترل پنل و در نهایت اینم بگم شما با اندروید داخل کاپ باشی اکتیویتی هفته رو هم نمیتونی بزنی فک کن خود اقلیت NG که هستم در شرایطی که اسلات فکشن پر هست هر شخص به 38 تا وانتد کیل در هفته نیاز داره و اگر 38 × 50 نفر بکنیم یه چیزی نزدیک به 1900 تا وانتد کیل فقط برای اعضای NG یعنی هنوز PD و FBI رو هم حساب نکردیم هست و این موضوع خیلی روی مخه و اینکه بعد از مدتی به سختی به یک وانتد برسید و بعد طرف /q بده شما چکار میکنی؟ میری شکایت میکنی درسته؟ اونوقت اسم خودت بد در میره میگن فلانی زیرکشه و اینکه حتی یک شخص این موضوع رو در نظر نگیره باز 2 مشکل پیش میاد یکیش اینه باید وقت برای شکایت بزاری و دوم اینکه باید 30 دقیقه برای شکایت صبر کنید و اینکه اون شکایت هم اکتیویتی شما رو بر نمیگردونه و تازه برای رفتن به دسته ی ویژه الان ساده شده و فقط با یه رنک 2 داخل دسته ملایم میشه رفت دسته ویژه پس باید یه فرقی بین اون کسی که 20 سوال با 5 جای اشتباه رفته اقلیت با کسی که با 25 الی 35 به همراه 1 یا 2 آزمون دوئل و با 3 جای اشتباه رفته کاپ باشه.

مثل اینه شما بگی یه ادمین لول 1 مثل یه هلپر لول 1 هست و باید حقوقشون یکی باشه.

دوست عزیز مثل اینکه پیام قبلی بنده رو مطالعه نکردید

بنده هم گفتم میدونم دپارتمان کلا یه لول از ملایم بالا تره و باید اختلافاتی باشه ما اصلا کاری به دپارتمان نداریم بحث ما کم بودن حقوق دسته ملایم هست

4 ساعت قبل، EmamZamanAJ گفته است:

همچین چیزی نگفتیم که برادر من

ما گفتیم ماهم عدالت میخایم 

اینجا با همه مشکلات ۲۰۰ کا حقوق میگیریم

EsKobar.png

هم اکنون، Putin گفته است:

همچین چیزی نگفتیم که برادر من

ما گفتیم ماهم عدالت میخایم 

اینجا با همه مشکلات ۲۰۰ کا حقوق میگیریم

بله حرف شما درست 

ایشالا که حقوق ملایم به زودی افزایش پیدا کنه 

do.php?imgf=967118_26990b30-25FBI.png

7 ساعت قبل، Soulja گفته است:

درود

حقیقت اینه که من یه سری پیشنهادات راجبع سیستم تست گیری داشتم که به لطف تیم مدیریت، صفحه پیشنهادات و انتقادات بسته شده

سوالات بنظر من نباید زیاد یا کم بشه. سیستم سوالات کلا باید عوض بشه

قوانینی که پلیرای میخونن نباید اصلا به این شکل باشه

این طرز صحیحش نیست

تیم مدیریتی فکر میکنه که هر چقدر قوانین دقیق تر و با جزئیات تر باشه بهتره و اگر پلیرا نخونن، به دلیل تنبلی و یا خنگیشونه ولی واقعیت این نیست

این قوانینی که نوشته شده، به این شکل نباید باشه

من والا این چیزا رو نمیدونم من چیزی که میخوام اینه سوالاتو اسون کنن ما اگه میخواستیم بیایم که برا تاکسی شدن بیان 100 تا سوالو بگن بخون و 20 تا سوال بپرسن اونم با هزار بدبختی 5 تا فرصت اشتباه هم داری خوب این چه بازییه که برایه رسیدن به کاری که میخوایم باید درس بخونم، من اگه میخواستم درس بخونم بازی نمیکردم. 

:my account

amniat.png

نه مرگ من برای کسی

نه مرگ کسی برای من (Y) 🖤

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...