ZombieRanger ارسال شده در January 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2020 درود بنده میخوام شماره موبایلمو در UCP ثبت کنم ولی مشکلی هست. شماره موبایلو وارد میکنم اما کدی واسم فرستاده نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در January 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2020 @ZombieRanger با سلام لطفا از شماره های ایرانسل استفاده کنید. نقل قول You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
posetive ارسال شده در January 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2020 با سلام من تو UCP شمارمو وارد میکنم میگه رمزت اشتباه رمزمو درست زدم بعد که یه بار دیگه میزنم میگه تا ۲دقیقه دیگه پیام ارسال میشه هرچی میمونم ارسال نمیشه چرا؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۰/۲۹ در 09:16، posetive گفته است: با سلام من تو UCP شمارمو وارد میکنم میگه رمزت اشتباه رمزمو درست زدم بعد که یه بار دیگه میزنم میگه تا ۲دقیقه دیگه پیام ارسال میشه هرچی میمونم ارسال نمیشه چرا؟! سلام. مشکل شما هنوز حل نشده؟ نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.