Godofwar ارسال شده در April 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2020 @Wick لابد فکر کردی مال تو ارزش داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در April 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2020 تا حدودی خوب ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۲۳ در 04:20، Wick گفته است: مخالف حاجی تو بچه پول دار ok??? دوستی کردم خوبی ندیدم زیرآبی زدم چون دلم خواست NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 در 1 ساعت قبل، AmooBIG گفته است: حاجی تو بچه پول دار ok??? دوست عزیز بنده ادعای پولداری نکردم, اینکه شما به این صورت برداشت کردید از کژفهمی خودتون هست و باید تغییری در طرز فکرتون بدید, از ما گفتن بود. منظور من از مخالفت با این طرح این بود که باید به بازیکنان جدید توجه کرد و تا حد توان بهشون کمک کرد در غیر این صورت انگیزه ای براشون نمیمونه که به بازی کردن ادامه بدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در April 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2020 در 6 دقیقه قبل، Wick گفته است: اینکه شما به این صورت برداشت کردید از کژفهمی خودتون هه نه که شما خیلی راسفاهمی امدی داری به pleyer ها چی میگی pleyer ها اوال بازی نیاز به کمک داران میسل بعضی ها خود سر نیستن دوستی کردم خوبی ندیدم زیرآبی زدم چون دلم خواست NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 27, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 BL/ + اقتصاد تغییر کرده است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده