رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با سلام.

بعضی وقتا پلیرا در شرایطی قرار میگیرن که نیازمند خودکشی هستن برای Respawn شدن از house یا hq.

اما متاسفانه برای اینکار یا باید از جای بلندی پرت شن یا از کسی بخوان تا اونارو بکشه یا سوار یه ماشین بشن و اونو بترکونن.

ولی زمانی که داخل شهر هستن و نه جای مرتفعی هست نه کسی و نه ماشینی باید چه کنیم؟

به نظر من بهتره که یک قابلیت به رستوران هایی که در هر جایی از شهر پیدا میشن اضافه شه که:

اگر بیش از حد از /eat در رستوران ها استفاده کنیم کم کم جونمون کم شه و در آخر از پر خوری بمیریم تا از house یا hq اسپان شیم.

اینطوری هم درآمد بیز های رستوران که کمتر کسی میره توشون بیشتر میشه و هم یه راه جدیدو ساده برای خودکشی اضافه میشه که در همه حال قابل استفاده هست.

منتظر نظرات خوبتون هستم.

do.php?imgf=462627_26ezgif-com-gif-maker

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/100670-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%B2-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش بخاطر پر خوری آخه

:MY ACCOUNT:                                                                                                                                      MY ACCOUNT

Takaya

:MY Frends:                                                                                                                                                     MY Frends

Ofogh

Afsungar

Homayra

NABIALLAH

و باقی دوستان

درود خدمت بازيکنان عزیز.

ابتدا یک صحبتی با افرادی که در تاپیک های مختلف پیشنهادات فعالیت می‌کنند داشته باشم.

شما در صورتی می‌توانید در در تاپیک پیشنهاد/انتقاد پست خود را ارسال کنید که پست شما مرتبط با پیشنهاد یا نظرات اون پیشنهاد باشه و توضیحاتی راجب دلیل موافقت یا مخالفت شما داشته باشه.

و همچنین نماد های +/- فقط مختص اعضای تیم پیشنهادات و انتقادات هستند، اینکه شما صرفا بیاید فقط یک + یا - بفرستید و یا بگید "سلام (-)"  و برید هیچ کمکی توی روند اون پیشنهاد نکردید و محتوای شما اسپمه.

به کرات بازیکن ها سر این موضوع مجازات میشن و البته خیلی هم چشم پوشی از سوی ما میشه ولی لطفا رعایت کنید، ما نمیخوایم با مجازات باعث دلسردی یا ناراحتی شما عزیزان بشیم.

همچنین لطفا از تمسخر بپرهیزید و منطقی جواب همدیگه رو بدید.

در رابطه با پیشنهاد کلی عرض کنم که:

پیشنهاد شما که مرتبط با خودکشی هست، پسندیده خیلی ها بود و تکراریه.

به دلیل اینکه سرور ممکنه از حالت RPG خارج شه و یا سوءاستفاده فراوان توسط بازيکنان از این سیستم صورت بگیره؛ در حال حاضر پیاده کردن همچین چیزی ممکن نیست.

با تشکر از پیشنهاد شما.

• دوست دارم که 1

از نظر من یه کد بیاد برای خودکشی این بهتره 

(+)

DeathThought.png

🫀                                            

DeadlyPink.png

درود 

در ۱۴۰۴/۱۱/۲ در 09:44، Fayez گفته است:

در رابطه با پیشنهاد کلی عرض کنم که:

پیشنهاد شما که مرتبط با خودکشی هست، پسندیده خیلی ها بود و تکراریه.

به دلیل اینکه سرور ممکنه از حالت RPG خارج شه و یا سوءاستفاده فراوان توسط بازيکنان از این سیستم صورت بگیره؛ در حال حاضر پیاده کردن همچین چیزی ممکن نیست.

با تشکر از پیشنهاد شما

عرفانِ عزیز توضیحات کامل دادن

بدرود 

Soroush.png

UnknownS

نظر بنده راجب پیشنهاد شما (+) است.

موضوعی است که خیلی از بازیکن ها به آن نیاز دارند.

در گذشته افراد از سرور خارج شده و دوباره به آن وارد می شدند لکن در شرایط فعلی ( 1000/1000 ) همچین چیزی شدنی نیست!

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...