MatinFgR ارسال شده در January 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2020 . عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: . عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: . توضیحات: ماشینمون به هم خورده و ماشین این آقا منفجر میشه و ایشون بی احترامی میکنه تا اونجایی که اطلاع دارم طرز برخورد تیم استف با پلیر نباید اینطوری باشه . مدارک: 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @MatinFgR هلپرِ مربوطِ 24 ساعت مهلت برای دفاعیه داراست. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awrsh ارسال شده در January 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2020 آقا من دارم با رفیقم صحبت میکنم میگم حالا چند تا از کلمه هاشو دیدی به خودتم میگیری؟ حالا نمیدونم چرا دوستم توی اسکرین شات شما نیوفتاده ولی میدونم که داری الکی حرف میسازی تازه من فوش ندادم کرم دهنت فوشه؟ دوستم اسمش کرمه بهش میگم کرم دهنت سرویس یچی گفته من خندم گرفته واقعا شما داری به شعور من توحین میکنی 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در January 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم هلپرِ مربوطِ یک اخطار دریافت کرد. با تشکر از گزارش شما ویرایش شده January 6, 2020 توسط RuBicK 1 You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده