brian ارسال شده در December 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: موجود در مدرک • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در January 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2020 (ویرایش شده) باسلام خدمت شاکی محترم... همونطور که یادمه شما یه سوال پرسیدید که کنسولِ لانچر یا همون KeyBinder چجوری باز میشه و من هم گفتم با دکمه یِ F9 که تو عکس هم کاملا مشخصه بنده کارم با شما تموم شده بود و /Ch داده بودم، درعکس هم مشخصه از راهِ دور میاد و من با شما نبودم، نکته ی بعدی اینه که کلمه یِ زر فحش نیست، قبل از شکایت یه جستجو کوچک بکنید... زر= حرف بیهوده زر نزن= حرف بیهوده نزن زر بزن= حرف بیهوده بزن پس بنده اگر هم با شما می بودم که نبودم یعنی حرف بیهوده نزن، اگر بهتون با این حرفی که به دوستم زدم برخورده، بنده از شما عذر خواهی میکنم، موفق باشید... مدارک به مدیریت ارسال گردید. ویرایش شده January 1, 2020 توسط LeyToM 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @brian هلپرِ مربوطِ یک اخطار دریافت کرد. از مشکل پیش آمده برای شما کمال پوزش را میطلبم. +بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده