BaLdur ارسال شده در October 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2018 (ویرایش شده) با سلام، شکایت شما از D]eadShot] قبول شد. بازیکن مورد نظر اخطار لفظی دریافت کرد. ویرایش شده October 13, 2018 توسط GRIMM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در November 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaLdur ارسال شده در November 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2018 با سلام، شکایت شما از unes98 قبول شد. بازیکن مورد نظر اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PyRo ارسال شده در November 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: حمل سلاح ایجاد مزاحمت برای سایرین DM • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول .Amir_Abbas"Life" is simple "game" Easy to start, but hard to finish لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pause ارسال شده در November 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2018 @AMIRabbasبا سلام، شکایت شما از 0Samir0 قبول شد.بازیکن مورد نظر اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در December 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نگهداری متریال • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pause ارسال شده در December 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2018 @shayanbبا سلام، شکایت شما از arash. قبول شد.بازیکن مورد نظر اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در December 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام این پلیر که ساب لیدر یدک کش هم هست قانون زیر رو رعایت نکرده و درخواست دارم طبق قانون برخورد بشه با تشکر "شما مجاز به انتشار بحثهای موجود در چت اقلیت نیستید (چیزی که در f/ است باید در آن بماند!) (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP)." @Root @Shayan • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pause ارسال شده در December 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2018 @SaliMaroniبا سلام شکایت شما درباره ی اخراج از اقلیت با 80FP رد شد. اما باتوجه به این که شکایت ها باید بدون سانسور و هیچگونه تغییری باشید، با مدیریت تصمیم گرفته شد که بازیکن یک اخطار لفظی دریافت کند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoeinHmd ارسال شده در December 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین، خواستار مجازاتی شدید هستم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در December 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2018 @MoeinHmd شکایت شما برسی و تایید شد. ممبر مورد نظر با 80FP از اقلیت اخراج شد. نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در December 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در December 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2018 (ویرایش شده) @Roya شکایت شما برسی و تایید شد. ممبر مورد نظر با 80FP از اقلیت اخراج شد. ویرایش شده December 15, 2018 توسط Nicholas نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در January 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام! ایشون با ماشین فکشن که اسپید لیمیت هم نداشت محکم چسبوند به ماشین من! بعدم طلبکار به من و خونوادم توهین میکنه درخواست رسیدگی درست طبق قوانین رو دارم با تشکر نقل قول نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد: - توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن. نکته: استفاده از برخی زبانها و کلمات بدون توجه به مخاطب شما مشمول مجازات قرار خواهند گرفت. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pause ارسال شده در January 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2019 @SaliMaroniشکایت شما برسی و قبول شد، بازیکن مورد نظر از اقلیت اخراج شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ab21 ارسال شده در January 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من ایستاده بودم که ایشون با سرعت اومدن و... توی تصویر مشخصه....و همچنین speed limit هم نزده بودن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Henrik ارسال شده در January 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2019 (ویرایش شده) شکایت شما رد شد، مدارک شما کامل نیست. ویرایش شده January 13, 2019 توسط Henrik نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reza7801 ارسال شده در January 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتن گان • شاهد ها: ------ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ramsay ارسال شده در January 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2019 (ویرایش شده) @reza7801 با سلام و درود. شکایت شما تایید شد. بازیکن مورد نظر 1 اخطار لفظی دریافت نمودند. با تشکر از گزارش شما بدرود. ویرایش شده January 24, 2019 توسط Ramsay نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadrezasheykh81 ارسال شده در February 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام این فرد زمانی که اشتباهی یک News/ گذاشتم اومدن و من رو تهدید کردن که 10k میدی یا شکایت میکنم . از عکس ها معلومه • شاهد ها: ------ • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده February 3, 2019 توسط mohammadrezasheykh81 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ramsay ارسال شده در February 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2019 @mohammadrezasheykh81 با سلام. شکایت شما متاسفانه رد شد! شما میبایست شکایت خود را در بخش شکایت از اعضا یعنی اینجا مطرح کنید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaLdur ارسال شده در February 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2019 با سلام، شکایت شما از .BlackGhost. قبول شد. بازیکن مورد نظر اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در February 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام! خوب ایشون ظاهرا بخاطر شکایت قبلی بنده مقداری فشار رو متحمل شدن و به رفتار زشت و Childish خودشون ادامه دادند درخواست رسیدگی دارم با تشکر! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaLdur ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 (ویرایش شده) با سلام، شکایت شما از .BlackGhost. قبول شد. بازیکن مورد نظر اخطار اقلیت دریافت کرد. ویرایش شده February 15, 2019 توسط BaLdur نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با ساتم در اینجا می بینید که ایشون به من فوش داده من در Event بودم و من ایشون رو شکست دادم بعد ایون به من زنگ زده و فوش ناموسی میده لطفا از اقلیت ایشون رو Kick کنید چون واقعا زشته .خواهش می کنم kickesh کنید با تشکر. • شاهد ها: هیچ کس نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.