Tom ارسال شده در July 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اشون با ماشین یدک کش کشتارهدسته جمی کردن • شاهد ها: Reject • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
marshmello ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 با عرض سلام خدمت شاکی محترم @mahyar87 . شکایت شما به دلیل کافی نبودن مدارک رد شد. پیروز و سربلند باشید. +بسته شد. Yᴏᴜ ᴋɴᴏᴡ ᴏɴʟʏ ᴀ ᴘᴀʀᴛ ᴏғ ᴍᴇ I ᴀᴍ ᴀ ᴜɴɪᴠᴇʀsᴇ ғᴜʟʟ ᴏғ sᴇᴄʀᴇᴛs.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در July 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اسپم در محیط شهر برای repair • شاهد ها: .... • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 21, 2020 توسط EarlAmin نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEye ارسال شده در July 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون برای من مزاحمت می کنن و با ماشینشون منو به آب می اندازن. طبق قانون زیر من از لیدر محترم درخواست مجازات شخص مربوطه رو دارم. نقل قول ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://8upload.ir/uploads/f69224674.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2020 @EarlAmin شکایت شما قبول شد فرد خاتی مجازات شد. @htf1398 شکایت شما قبول شد فرد خاتی مجازات شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: http://agsa.arsacia.ir/players/general/SaurooN • توضیحات: همه چی نو چت مشخصه ایشون توهین کردن و باید مجازات بشن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 @Epsilon شکایت شما رد شد. ایشون هیچ توهینی نکردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkiZm ارسال شده در July 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایجاد مزاحمت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s12.picofile.com/file/8404094926/gta_sa_2020_07_27_15_19_03_779.avi.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 @SkiZmشکایت شما رد شد. ایشون هیچ قانون شکنی نکردند. و اگر ماشین دزدی یا (Car Jacker) کرده باشن ایشون [110 Call/] هست و نیازی به شکایت نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دادن Repairخارج از قیمت موصب. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: یک قسمت از چت سانسور شده.(در صورتی که لیدر درخواست کند،مدرک بدون ویرایش تحویل داده می شود.) شکایت پس گرفته می شود. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 بســـــــــم الله الـــرحمن الـــرحیم @83mehrdad83 شکایت شما رد شد. ( دلیل : مدرک ناکافی ) 3 2 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lilitachi ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در فیلم فحش میدن MD • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/filelink/L6wkisd0Z3BS/cze6_bandicam_2020-08-09_01-44-51-037.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فهاشی همه چیز تو عکس معلومه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLINKGIRL ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون اول منو با تیر زد بعدش میگم نزنید و rep بدید اول rep میده بعدش باز منو میزنه و اخر سرم که منو کشت همه چی تو فیلما واضحه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uploadb.me/gqqzp4kme8nf/gta_sa 2020-08-10 11-02-25-336~1.mkv.html http://uploadb.me/fklufvv1p9il/gta_sa 2020-08-10 11-01-24-137.mkv.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 بســـــــــم الله الرحمن الرحیم @KaK2S شکایت شما رد شد. ( توهین کردن بازیکن از اقلیت به یک نفر باید از قسمت شکایت اعضاء پیگیری شود ) طبق قانون شما چگونه هلپری هستید که از این موضوعات اطلاع ندارید. @Amino شکایت شما رد شد. ( فرد مورد نظر در اقلیت نیستند ) 3 3 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1-قیمت repair برای هر سطح اسکیل و رنک 10$ که ایشون 20$ گرفتن 2-ایشون به ماشین من کوبیدن و وقتی پیاده شدم من رو زیر کردن • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: شکایت اول شکایت دوم اگر دقت کنین عکس دوم hpکمتر شده نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leopard ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 @EarlAmin شکایت اول شما تایید شد. فرده خاطی اخطار لفظی دریافت کردنند. شکایت دوم شما رد شد. مدرک شما کافی نیست در صورت اینکه مدرکه کاملتری دارید ارسال کنید. نقل قول لا اله الا الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
99mrbig99 ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سرعت 140 در محیط شهری • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم:http://uupload.ir/files/fcum_gta_sa_2020-08-23_02-05-29-170.jpg نقل قول DADA POL MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در August 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2020 (ویرایش شده) @99mrbig99 سلام دوست عزیز شکایت شما قبول شد بازیکن خاطی Av گرفت. ویرایش شده August 23, 2020 توسط KiNGDiDeBaN نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در September 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این بازیکن منو با گان غیر قانونی کشت(کار به غیر قانونی بودنش نیست) ولی من رو با گان کشت اونم بی دلیل. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون خیلی بی کفایت هستن واسه بودن تو فکشن ایشون 2 بار اومد ماشین آمبولانس مدیک رو کارجک میکرد و نمیذاشت من به Heal Farabb بدم که میشه اخلال تو کار من و یکم که رفت اونور تر یک ماشین Mesa رو هم کارجک کرد که میشه 3بار کارجک توی 30ثانیه که واقعا رکوردیه و در ضمن قبلا در فکشن مدیک هم بوده و با 3 تا اخطار FP80 شده اما هنوز ادب نشده • شاهد ها: نمیدونم شاهد ها راضی باشن اسمشون برده بشه ولی من اسم میارم : • مدرک/عکس یا فیلم: توی این عکس پایین من رو پرت کرد کنار موتور از تو آمبولانس 3 بار کارجک توی 30 ثانیه اضافه کنم که واسه من وارن کارجک نمیومد که به 110 گزارش بدم همینطور که در تصاویر میبینید و اینکه مهم کارجک کردن نبود مهم اخلال ایجاد کردن توی کار من بود که نمیزاشت /Heal بدم و اذیت میکرد و اینکه 1 شکایت دیگه در بالا هم ازش شده که معلوم میشه خیلی آدم قانون شکنیه نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGThaT ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 توضیحات:DM کردن شاهد ها: - مدارک/فیلم یا عکس: نقل قول welcome to hell لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 @DrAli شکایت شما رد شد. یکبار کیل کردن معنی DM نیست. @Yoda شکایت شما قبول شد ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) @Dillon شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نیست نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingAp1383 ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که میخواهید گزارش دهید: توضیحات: همونطور که توی عکس مشخصه ایشون هم اسپم کردن هم فحش های با شدت بالا دادن شاهد ها:عکس ها و تمام کسانی که روی پل ماهیگیری بودن مدرک: در 5 دقیقه قبل، KingAp1383 گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که میخواهید گزارش دهید: توضیحات: همونطور که توی عکس مشخصه ایشون هم اسپم کردن هم فحش های با شدت بالا دادن شاهد ها:عکس ها و تمام کسانی که روی پل ماهیگیری بودن مدرک: بازیکن از فکشن استفا داده! معذرت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @KingAp1383 شکایت شما رد شد. فرد خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.