HeRiS ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DB • شاهد ها: Allah • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 20:14، Ali گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من رو میکشه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۳ در 21:15، Berlin گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DB • شاهد ها: Allah • مدرک/عکس یا فیلم: + پس میگیرم. نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 @Mahdi91 شکات شما در حال بررسی است. @Berlin شما شکایت خود را پس گرفتید با تشکر از شما. @Mahdi91 سلامی دوباره خدمت شما لطفا مدرکی بدهید که فرد خاطی شما را با گان یا به شکلی دیگر کشته است ویا توضیحی دهید که فرد به چه صورت اقدام به DM کرده است ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emadasiaban ارسال شده در June 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام من ایشون رو فریسک کردم و موارد غیرقانونی داشتن متریال بدون مجوز ک مشاهده میکنید در فکشن TTC هم هستند و طبق قانون باید FP80 شوند • شاهد ها: ......! • مدرک/عکس یا فیلم: قوانین عمومی دسته ملایم همراه داشتن سایر موارد غیر مجاز (مانند Drugs، مواد ساخت اسلحه، اسلحه) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) قوانین داخلی اقلیت قوانین عمومی را می توانند تغییر دهند. (یعنی در صورتی که در یک زمینه دو قانون/مجازات هم در عمومی و هم در قوانین داخلی اقلیت آمده است باید قوانین/مجازات داخل قوانین داخلی اقلیت اجرا شود) نقل قول "! Ne mutlu Türküm diyene" ???? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://agsa.arsacia.ir/players/bars/EmaD.png † EmaD † لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2021 @emadasiaban گزارش شما تایید شد اخطارات لازم داده شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 @Merikh شکایت شما درحال بررسی است فرد خاطی 24 ساعت فرصت جهت دادن مدرک و اعلام دفاعیه دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WestBloodS ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تو عکس معلومه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://s18.picofile.com/file/8436739076/AG_SA_0639.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Mr051 شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نیست و قادر به اثبات اینکه فحاشی روی شما صورت گرفته است نمیباشد. نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ASHWILLIAMS ارسال شده در June 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زیر پا گذاشتن قوانین TTC • شاهد ها: هیجکس • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در June 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @ASHleyWilliam شکایت شما درحال برسی میباشد... سلام مجدد خدمت شاکی محترم @ASHWILLIAMS شکایت شما قبول شد، اخطار های لازم به فرد خاطی داده شد. نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emadasiaban ارسال شده در June 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتن موارد غیرقانونی (Materials). • شاهد ها: ........! • مدرک/عکس یا فیلم: قوانین عمومی دسته ملایم همراه داشتن سایر موارد غیر مجاز (مانند Drugs، مواد ساخت اسلحه، اسلحه) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) نقل قول "! Ne mutlu Türküm diyene" ???? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://agsa.arsacia.ir/players/bars/EmaD.png † EmaD † لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @emadasiaban شکایت شما قبول شد، فرد خاطی مجازات شد. نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: رانندگی در جهت خلاف و پارک اشتباه نقل قول وسایل نقلیه: - زمانی که کار شما با ماشین اقلیت تمام شد آن را به HQ برگردانید یا آن را منفجر کنید تا به HQ برگردد، در صورت Crash/Timeout شدن باید به محل ماشین بازگردید و ماشین را برگردانید یا نابود کنید. - شما همیشه باید هنگام استفاده از وسایل نقلیهی اقلیت سرعت مجاز خود را حفظ کنید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) شما نباید به هیچ وجه قوانین رانندگی را نقض کنید یا برای مثال جهت مخالف خیابان رانندگی کنید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: در پیام خصوصی به لیدر ارسال میشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @ZombieRanger شکایت شما قبول شد، فرد خاطی مجازات شد. نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در July 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام توی عکس معلومه که ایشون به من /Repair به مبلغ 240$ دادند • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: در 29 دقیقه قبل، Danir گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام توی عکس معلومه که ایشون به من /Repair به مبلغ 240$ دادند • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rouzbeh ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 در 8 ساعت قبل، Danir گفته است: پس میگیرم با سلام خدمت شاکی محترم @Danir شکایت شما به گفته خودتان رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Champion ارسال شده در July 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون همین طور دیدید با Monster منو زیر میگیره و هر موقع میرم اونجا این کارو میکنه.(فیلم هارو دانلود کنید از سایت نمیشه دید باگه) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-07-15_18-32-31-709_kal6.mp4/ https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-07-15_18-28-43-928_utna.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rouzbeh ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Champion شکایت شما رد شد.مداک شما ثابت نمی کند که ایشون شمارو از روی قصد زیر گرفته است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blade ارسال شده در July 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همه چیز تو عکس مشخصه • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rouzbeh ارسال شده در July 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @miladjn شکایت شما رد شد.تغییر شغل ایشان با هماهنگی بوده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoLai ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون من رو با ماشین زیر گرفتن و برای اینکه من نتونم به ایشون وانتد بدم از ماشین پیاده شد و همینطور که میبینید واسه من هیچ گزینه call 110/ نیومده.#عقده ای نباشیم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 @AlnXxXamir شکایت شما قبول شد و بازیکن مورد نظر FW دریافت کردند. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون کلا به زمین و زمان فحش بد میدن و با همه درگیرن و فحاشی میکنن و لحن مناسبی ندارن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: لینک ضبط صدایه F3 که از ثانیه 40 به بعد فحاشی میکننhttps://uupload.ir/view/new_folder_(3)_buf5.rar/ لینک فیلمhttps://uupload.ir/view/gta_sa_2021-08-12_02-11-54-511_00_06_59-00_07_19_5pob.mp4/ نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.