NiKoTiNe ارسال شده در October 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2020 در ۱ ساعت قبل، AliK2 گفته است: مدرکت کامل نیست شاید ایونت LMS بوده تشخیصش با لیدره ن تو بعدم ما کارمون به هم ربط داره بهش گفتم یه کاری رو نکنه کرد منم اس اس دادم نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliK2 ارسال شده در October 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2020 در 24 دقیقه قبل، AmirHo3in1382 گفته است: تشخیصش با لیدره ن تو بعدم ما کارمون به هم ربط داره بهش گفتم یه کاری رو نکنه کرد منم اس اس دادم میتونم تشخیص میدم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 در 8 ساعت قبل، AliK2 گفته است: میتونم تشخیص میدم! تشخیص دادن و که همه میتونن این که بهتونی کاری کنی مهمه نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliK2 ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 در 4 ساعت قبل، AmirHo3in1382 گفته است: تشخیص دادن و که همه میتونن این که بهتونی کاری کنی مهمه میبینیم • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون باید Fp80 شه شغل غیره قانونی حمل اسلحه و Dm • شاهد ها: ___ • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/filelink/OSs4y3gC88QY/g05i_bandicam_2020-10-07_11-12-37-205_00_00_00-00_00_14.mp4 https://uupload.ir/filelink/zYizwLcYtGVC/8jua_bandicam_2020-10-07_11-14-27-804_00_00_30-00_01_30.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 @AliK2 شکایت شما پذیرفته شد. فرد خاطی از اقلیت بیرون انداخته شد. ممنون بابت گزارش شما. نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۵ در 21:43، EarlAmin گفته است: داش قضیه ی چیز دیگست بعدشم چرا انقد به فونت درشت علاقه داری؟ ازش خوشم میاد تو خدا وکیلی منو .ول کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 در 13 ساعت قبل، AliK2 گفته است: میبینیم • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون باید Fp80 شه شغل غیره قانونی حمل اسلحه و Dm • شاهد ها: ___ • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/filelink/OSs4y3gC88QY/g05i_bandicam_2020-10-07_11-12-37-205_00_00_00-00_00_14.mp4 https://uupload.ir/filelink/zYizwLcYtGVC/8jua_bandicam_2020-10-07_11-14-27-804_00_00_30-00_01_30.mp4 این که الکی زیر کشی کنیم همه بلدیم ولی من خصومت شخصی داشتم اگه تو هم خصومت شخصی داشتی که حله نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در October 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۵ در 23:09، AmirHo3in1382 گفته است: تشخیصش با لیدره ن تو بعدم ما کارمون به هم ربط داره بهش گفتم یه کاری رو نکنه کرد منم اس اس دادم شما گفتید وانتد نده و شما داشتید ماشین منو میترکوندید فکر میکنی تهدید کنی کاره شاخیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در October 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 در 4 ساعت قبل، Semtex گفته است: شما گفتید وانتد نده و شما داشتید ماشین منو میترکوندید فکر میکنی تهدید کنی کاره شاخیه ؟ پرفسور ماشین نترکوندیم پیاده شدی گفتم کال نده که دادی منم بهت گفتم ss میدم دیگه میل خودت بود یاعلی نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SKyAllSKy ارسال شده در October 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:کشیدن مواد مخدر درحالی که در اقلیت یدک کش است • شاهد ها:در زندان بودیم و متاسفانه شاهدی به غیر من و این طرف در این سلول وجود نداشت • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در October 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2020 @SKyAllSKy درخواست شما رد شد(فرد خاطی از اقلیت با 80 تنبیه اقلیت کیک شد). نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliK2 ارسال شده در October 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۷ در 01:34، AmirHo3in1382 گفته است: این که الکی زیر کشی کنیم همه بلدیم ولی من خصومت شخصی داشتم اگه تو هم خصومت شخصی داشتی که حله همینه ک هس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در October 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به زور میگن میری درخواست مرخصی میزارید یا fw و ساب لیدر که fiery براشون پارتی میکند به دلیل bk میخواستن av بدهند و اینکه خود لیدر هم فش میدند bk :بانک کشاورزی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم :http://s17.picofile.com/file/8410648234/AG_SA_0009.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiKoTiNe ارسال شده در October 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2020 در 18 دقیقه قبل، Semtex گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به زور میگن میری درخواست مرخصی میزارید یا fw و ساب لیدر که fiery براشون پارتی میکند به دلیل bk میخواستن av بدهند و اینکه خود لیدر هم فش میدند bk :بانک کشاورزی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم :http://s17.picofile.com/file/8410648234/AG_SA_0009.jpg باید بری قسمت لیدر ها شکایت کنی ن اینجا نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در October 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2020 @Semtex شما باید در قسمت شکایات. از لیدر شکایت کنید. نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGThaT ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من نمیدونم مشکل این اقا با من چیه هر جا میرم میاد دونبالم و میگه نوب سگ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول welcome to hell لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در October 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2020 @Dillon سلام و درود خدمت شاکی محترم. شکایت شما در حال بررسی میباشد. لطفا منتظر بمانید با تشکر. @Dillon شکایت شما رد شد. فرد خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارد. نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parsaww ارسال شده در November 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: گان؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در November 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 @Parsaww شکایت شما رد شد. فرد خاطی دارای وانتد بوده اگر مدارک بیشتری دارید دوباره پست قرار دهید. نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با SKill مکانیک 2 داره از من 50$ می گیره برای Repair. • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم:سطح Skill مکانیک توسط لیدر محترم چک شه. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: http://agsa.arsacia.ir/players/general/West[v]IRuS • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: http://agsa.arsacia.ir/players/general/parham_max • توضیحات: دارم میام Fish بگیرم میاد میگه s*k • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emadasiaban ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام و خسته نباشید این اقا ماشین منو جلوی خودم برداشت برد • شاهد ها: professor. • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول "! Ne mutlu Türküm diyene" ???? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://agsa.arsacia.ir/players/bars/EmaD.png † EmaD † لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 @OmidGH شکایت شما قبول شد (فرد مورده نظر یک اخطار لفظی دریافت کرد) @abcde شکایت شما رد شد (فحاشی با شدت بالایی دیده نشد) @emadasiaban شکایت شما رد شد (برای این کار مجازاتی در اعمال نخواهد شد) نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در November 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این چه وضع ممبره؟ یارو رفیقش گفته سلام من afk بودم اینم میگه جواب سلام رفیقمو نمیدی؟ کشت چون 2 تایی با گان زدن رفیقش کیل کرد نتونست کیل کنه با گان دمیج کرد که همینشم DM حساب میشه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 در 16 ساعت قبل، GelofeN گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این چه وضع ممبره؟ یارو رفیقش گفته سلام من afk بودم اینم میگه جواب سلام رفیقمو نمیدی؟ کشت چون 2 تایی با گان زدن رفیقش کیل کرد نتونست کیل کنه با گان دمیج کرد که همینشم DM حساب میشه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: لطف کردن شکایتشونو پس گرفتن با تشکر از Gelfen , ادمین ها و لیدر TTC نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.