سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز. در ادامه یکسری از توضیحات رو خدمت شما عرض خواهم کرد.
شما به صورت داوطلبانه و با رسیدگی به یکسری از تقاضا های گرافیکی در انجمن آرساکیاگیم مشمول چنین مقامی در انجمن می شوید لذا هیچ اجباری برای نصب شدن در این سمت در انجمن آرساکیاگیم وجود ندارد. کار های داوطلبانه دارای دستمزد نیستند بلکه خیرخواهانه و برای جلب رضایت عمومی هست.
این مقام صرفاً در انجمن به داوطلبین داده می شود و هیچ آبجکتیوی در سرور نخواهد داشت. کسانی که مقام Designer در بازی به آنها داده می شود کسانی هستند که موظف اند وکتور ها و نمایه هایی که نیاز هست رو در زمان کوتاهی در اختیار گروه کارکنان قرار بدهند در حالیکه گرافیست های انجمن در حال رسیدگی به یک تالار هستند. عزیزانی که وظیفۀ طراحی یا Design مجموعه را دارند به زودی مقام در انجمن دریافت خواهند کرد (پیگیری تا سرحد اجرا در خصوص مقام طراحان در انجمن با بنده نیست بلکه با مدیریت مجموعه است).
گرافیست های فروم مطابق مقرراتی که در تاپیک زیر تعریف شده فعالیت خواهند کرد و برقراری ارتباط در انجمن آرساکیاگیم ملزم به رعایت قوانین انجمن بازی و عدم رفتار خارج از شأن هست. فعالیت کاربران انجمن توسط گروه ناظمین، مدیریت، ریاست اجرایی، سرپرست و سرپرست های تیم کارکنان و دیگر مقام هایی که دارای ابزار کافی برای مدیریت مطالب انجمن دارند، مدیریت و ساماندهی می شود. نیازی به تعریف جداگانه کلیه مسائل نیست و قوانین موجود به اندازۀ کافی و حد لازم اجازه مدیریت محتوای انجمن را می دهد.
هیچ یک از بخش ها به دیگر بخش ها برتری ندارند منتها زمانی این اتفاق می افتد که افراد در یک تیم حضور داشته باشند و بر اساس میزان سابقه و تجربه کاری لازم طبقه بندی شده و سلسله مراتبی برای آنها تعریف می شود تا برتری ها به نسبت میزان مسئولیت ها تعیین گردد. صرف مثال اگر حضرتعالی در تیم بتا تستر ها حضور داشته باشید یک بتا تستر هستید و وظیفۀ شما بررسی آخرین تغییرات انجام شده روی کد بازی و آزمایش و بررسی برای اشکال زدایی (Debug) هست تا تیم توسعهدهندگان در صورت انتشار نسخه جدید از سرور بازی کمتر با مسائل و مشکلات احتمالی مواجه گردند پس تعیین یک سلسله مراتب در یک مجموعه لازم است. اما در انجمن گرافیست ها فعالیتشان توسط مقام های مدیریتی انجمن بررسی می شود و در صورت تخطی مشمول مجازات و عزل از مقام خود می شوند (گرافیست بودن یک کار داوطلبانه است و اجباری برای آن وجود ندارد.) پس نیازی برای تعریف سلسله مراتب ندارد. برداشت شخصی شما از موضوعی که فرمودید این هست که بتا تستر ها ارزرشمندند در حالی که گرافیست ها فاقد ارزشاند که کاملاً غلط است. بله گرافیست ها به شاید پیشروی مجموعه نتوانند کمک کنند اما در حال انجام یک کار داوطلبانه هستند.
در NUCP ، در فهرست پرسنل آرساکیاگیم، افرادی که دارای Objective هستند نمایش داده می شود. این موضوع در کد بازی تعریف شده است و افرادی که صرفاً دارای یک مقام در انجمن بازی باشند در آن فهرست نمایش داده نمی شوند.
متأسفانه برداشت شما از تیم گرافیست ها اشتباه هست، این تیم هیچ ارتباطی با سرور بازی ندارد و در NUCP (یا حتی UCP فعلی) اعضای آن نمایش داده نخواهند شد. این به معنی خواری، تحقیرآمیز بودن یا کوچک شمردن این عزیزان نیست؛ ضمن اینکه بنده قبل از ورود به تیم توسعهدهندگان یک گرافیست بودم طرح خاصی برای مجموعه (در مناسبت های خاص، وبلاگ، اطلاعیه و...) ارائه ندادم و صرفاً به تاپیک هایی که بازیکنان عزیز در انجمن بازی ارسال می کردند پاسخ می دادم باید عرض کنم این موارد "شخصی" هست و با مجموعه ارتباطی ندارد لذا موقعیت، آبجکتیو، مزیت و امثال این موارد برای عزیزان گرافیست در سرور بازی در نظر گرفته نمی شود. چنانچه فکر می کنید گرافیست بودن در انجمن از طراح (Designer) در بازی مقام کمتری دارد یا تحقیر آمیزتر/کوچک به شمار می آید (که نظر شخصی حضرتعالیست) می توانید برای ورود به بخش مورد نظر خود اقدام نمائید.
لذا با عنایت بر موارد مذکور، پیشنهاد شما رد شد.