رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Kamyab

مدیریت
  • تعداد ارسال ها

    1393
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    59

تمامی مطالب نوشته شده توسط Kamyab

  1. Kamyab

    رد شکایت - Kamyab

    مشکل اینه که خود شخص تصمیم میگیره کدوم عکسش رو کجا بذاره. اگر این کار ایرادی ندارد، لطفا بفرمائید اگر چنین موضوعی برای خودتان یا خانواده‌ی شما پیش می‌آمد باز هم نظرتان همین بود؟ کار زشت کار زشته چه در قوانین درج شده باشه چه نشده باشه. مادامی که بنده در این مجموعه فعالیت دارم، کسی که پخش کردن عکس دیگران برایش سرگرمی باشد یا تمسخر ظاهر دیگران برایش «توهین» محسوب نشود جایی در تیم کارکنان ندارد. پیشنهاد می‌کنم در مورد کلمه‌ی «حریم خصوصی» یا «Privacy« تحقیق کنید.
  2. Kamyab

    رد شکایت - Kamyab

    درود و احترام عکس مربوطه به همراه اموجی خنده و نام بازیکن پخش شد. اگر معنای واژه‌ی توهین یا تمسخر را نمی‌دانید به فرهنگ لغت مراجعه کنید.
  3. @Mohny
  4. Kamyab

    رد شکایت | Endway

    درود و احترام کاری که شما کردید غیراخلاقی بوده و به نوعی به بازیکن بی احترامی کردید. در نتیجه به درستی مجازات شدید. شکایت شما رد شد. *اگر درخواست تجدیدنظر بابت تصمیم گرفته شده دارید، ابتدا باید رضایت بازیکن مربوطه را به دست آورید سپس به صورت خصوصی از مسئولین درخواست کنید. بسته شد.
  5. بله، شما تا همین دیروز اصرار داشتید که افراد متضرر فقط 2 نفر هستند. و برای این ادعا قسم‌های مختلفی می‌خوردید. مانند پیام‌های زیر: حساب‌های شما تا اطلاع ثانوی به علت جعل مدرک، عدم همکاری در پرداخت خسارت افراد و دروغ‌های متعدد محروم خواهد ماند. همچنین حساب‌های دزدیده شده به صاحبان اصلی آن باز خواهند گشت. علی‌الحساب خانه‌‌ی مربوطه برای پرداخت خسارت بازیکنان نام برده مصادره خواهد شد. بازیکنان نام برده می‌توانند برای دریافت خسارت با بنده به صورت خصوصی در ارتباط باشند. (عزیزان لطفا پس از ارسال پیام صبر کنید تا پاسخگویی انجام شود) از ارسال پیام‌های متعدد شدیدا خودداری فرمائید.
  6. Kamyab

    رد شکایت | Endway

    درود و احترام لطفا لینک شکایت مربوطه را قرار دهید.
  7. @SeyedMohammad شرایط قبلا به شما توضیح داده شده است. یا لیست تمامی افراد + خسارات را اعلام می‌کنید و خسارت تمامی آن‌ها را پرداخت می‌کنید و آنبن می‌شوید. یا ما خانه‌ی شما را مصادره می‌کنیم و بعد از آنکه خسارات پرداخت شد درباره‌ی نحوه‌ی آنبن شدن شما به نتیجه خواهیم رسید. مهلت شما برای تصمیم‌گیری تا امروز اعلام شده بود. اگر میزان خسارت از دارایی شما (خانه) بیشتر باشد، هر اموالی که لازم باشد مصادره خواهد شد.
  8. درود و احترام متاسفانه شما تنها به 3 مورد اعتراف کردید. در حالی که به جز اون 3 مورد، تعداد بیشتری از افراد از شما شکایت دارند. به هر حال ما مجبور هستیم خانه‌ی شما را مصادره کنیم تا بتوانیم خسارات بازیکنان را پرداخت کنیم. عزیزانی که توسط ایشان دچار ضرر شدید، لطفا مال یا اموالی که از طریق ایشان از دست دادید را در همین تاپیک اعلام کنید. (لطفا فقط و فقط و فقط اموال اعلام کنید و توضیح اضافه ندید) @SurviveL @Soraya @jani @AlCheMy متاسفانه در نتیجه‌ی کلاهبرداری و جعل مدرک شما بازیکنان مختلف دچار ضرر بسیار بسیار بسیار بیشتری شده‌اند. بزرگترین ضرری که سایرین دیدند فارق از اموال بازی، میزان زمانی بوده که حسابشان محروم بوده است. لطفا به عنوان شخص خاطی قبل از اینکه به فکر خودتان باشید، ضررهایی که زدید را جبران کنید.
  9. درود و احترام مدرک نشان میدهد که شما بازیکنان پشت دیوار را می‌بینید. شکایت شما رد شد. بسته شد.
  10. Kamyab

    رد شکایت و بررسی نکردن - EnDWaY

    درود و احترام طبق اظهارات خودتان به هنگام کنترل سیستم شما ناگهانی تایم اوت شدید. طبق قوانین تایم اوت ناگهانی هنگام کنترل سیستم، «عدم همکاری در کنترل سیستم» محسوب می‌شود. شکایت شما رد شد. بسته شد.
  11.   درود و احترام

    🔴اطلاعیه🔴

    هم اکنون، Kamyab گفته است:
    • تهدید و باج‌گیری:

    شما مجاز به تهدید یا باج‌گیری از بازیکنان به دلایلی مانند جلوگیری از شکایت کردن یا دادن اموال نیستید (مجازات: اخطار)

    شما مجاز نیستید برای پس گرفتنِ شکایات از بازیکنان باج‌گیری کنید (شکایت شما به صورت خودکار رد خواهد شد و مدارکِ شما ابطال می شود)

    این بخش از قوانین عمومی به روز شد.

    1. iPending
    2. BigMeeTi

      BigMeeTi

      الان شد این کم بود🔥

    3. Tommy

      Tommy

      بنازم ❤️

  12. Kamyab

    قوانین عمومی

    بخش بالا ویرایش و اضافه شد.
  13. Kamyab

    رد شکایت و بررسی نکردن - EnDWaY

    درود و احترام در حال بررسی هستیم لطفا صبور باشید.
  14. Kamyab

    قوانین

    بند بالا اضافه شد.
  15. Kamyab

    قوانین

    مورد بالا اضافه شد.
  16. شرمندم، بنده توضیحات لازم را ارائه دادم و تا جای ممکن شرایط را توضیح دادم. شما می‌توانید هر مسیری که فکر می‌کنید درست هست پیش بگیرید. تا پاسخ ریاست اجرایی عزیز عرضی ندارم.
  17. واقعا متوجه نمیشم شما دنبال چی هستی شما به علت وارد شدن متعدد به حسابی که به دلیل خرید و فروش محروم شده، محروم شدید و باید خسارت برای آنبن شدن بدید. مگر اینکه اثبات کنید دو شخصیت متفاوت هستید. (اکانت انجمنی که 5 دقیقه پیش ساخته شده مدرک نیست) بنده هرگز قرار نیست به شما بابت بن شدن «دوستتان» توضیحی ارائه بدم. همانگونه که شما نمی‌توانید چک دوستتان را در بانک پاس کنید. بنده ادعای بزرگی ندارم شما بزرگ مایی. ولی شرمندتونم قرار نیست به شما توضیحی در مورد چرایی بن شدن شخص دیگری ارائه بدم.
  18. همه چیز مشخصه بنده وظیفه‌ای برای توضیح دلیل بن شدن دوستتان به شما را ندارم. هیچکدام از حرف‌های شما از طرف دوستتان هم برای بنده سندیت ندارد. شما نمیتوانید پیگیر مشکلات مربوط به دوستتان باشید. همچنین میتوانید برای رفع محرومیت به بخش فروشگاه مراجعه کرده و خسارت پرداخت کنید. اگر موضوع یا مشکل قابل پیگیری‌ای هست به صورت خصوصی در خدمت هستم. تا پاسخ ریاست اجرایی عزیز صبر میکنیم. بدرود.
  19. Kamyab

    عدم رسیدگی / Arvan / Mobin / Proctor

    درود و احترام وقتی دستور اشتباهی روی حساب شما اعمال می‌شود و لاگ آن باقی می‌ماند، حتی اگر شکایت شما تایید شود ممکن است لاگ مربوطه به هر طریقی روی حساب شما باقی بماند. ما هیچگاه لاگ کسی را به صورت موردی پاک نمی‌کنیم چون فرآیند بسیار پیچیده و خارج از دسترس ما دارد. به شما گفتیم اگر مشکل مجازات بعدی شماست، لینک شکایت تایید شده‌ی خود را ذخیره کنید و برای ادمین‌ها ارسال کنید. افرادی که از آن‌ها شکایت مطرح کردید همگی پیگیر برطرف شدن مشکل شما بودند و اگر موضوع حل شدن مشکلی هست بهتر هست در پیام خصوصی پیگیری کنید. کدام بخش مشکل شما را حل نمی‌کند که مایل به ادامه دادن پیگیری شکایت خود هستید؟
  20. Kamyab

    بستنِ تاپیکِ شکایت / EnDWaY

    درود و احترام شکایت شما تایید شد. تاپیک مربوطه باز شد. بسته شد.
  21. شما که تمامی قوانین رو دور زدید تا یک شکایت مطرح کنید این حجم از طلب‌کار بودنتون قابل درک نیست. پیگیری شد، مدارک بررسی شد، عمل ممنوعه رویت شد، شکایت‌های شما رد شد. کاملا واضحه. افرادی که خودشون برای خودشون شکایت میکنند خرید و فروش خودشون رو انکار میکنند. انقدر حق به جانب از طرف دوستی که اکانت انجمن نداره صحبت کردن عجیبه (کسی که اکانت انجمن نداره مشخصه چقدر به قوانین اهمیت میده) با حساب آفلاین نمیشه قصد خرید و فروش داشت؟ من نمیتونم بدون آنلاین شدن همینجا اعلام کنم قصد فروش اموالم رو دارم؟!!! بله خیلی دیر شده چون وقتی به شما گفته شد اثبات کنید شما فقط با کنایه پاسخ دادید! کنایه‌های شما تمومی نداره و دلیلش هم اصلا مشخص نیست. بنده به عنوان کسی که قصدش «اثبات مشکل شما» هست، عرض کردم هنوز برای اثبات کردن شما دیر نیست. اگر فکر می‌کنید دیر شده اثبات نکنید و مشکلتان را به همین روال رها کنید.
  22. Kamyab

    رد شکایت - EndWay

    درود و احترام طبق بررسی کامل مدارک، عملکرد مسئول مربوطه تایید می‌شود. شکایت شما به درستی رد شده است. شکایت شما رد شد. بسته شد.
  23. گفتید حساب برای دوستتان هست. از کجا انقدر مطمئن صحبت می‌کنید؟ چه ارتباطی به شما داره که «دوست داشته باشید بدانید»؟ هنوز دیر نشده. قبل از اینکه مدرکی ارسال کنید، اول باید بدانیم «دوستتان» کیست؟ وجود خارجی ایشان ابتدا باید تایید شود. امیدوارم جواب دیگری در این شکایت ارسال نکنید و ارسال بعدی توسط «دوستتان» باشد.
  24. Kamyab

    رد کردن شکایت - EndWaY

    درود و احترام در مدرک ادمین مربوطه مشخص است که شما در حین کنترل سیستم هم در بازی هم در برنامه مربوطه آفلاین شدید. در نتیجه طبق قانون به درستی مجازات شدید. شکایت شما به درستی رد شده است. بسته شد.
  25. درود و احترام @Toofan عزیز به اعتقاد بنده تمامی مورد خرید و فروش توسط شخصی که این شکایت را مطرح کرده است اتفاق افتاده است. (البته این صرفا یک حدس است) با توجه به حدس بنده و توضیحات ایشان در شکایات پیشین از ایشان خواسته شد که اثبات کنند خودشان با فردی که «دوستشان» معرفی کردند افراد متفاوتی هستند. (چون هیچ نشانی از دوست ایشان وجود ندارد و شبیه شخصیت فرضی می‌باشد) اما ایشان از اینکار امتناع می‌کنند و بیان می‌کنند که نمی‌شود اثبات کرد و با بیان اینکه آن فرد بلد نیست با انجمن کار کند، خود را توجیه می‌کنند. حال سؤال پیش می‌آید که بنده چگونه به این نتیجه رسیدم. لطفا تاپیک‌های زیر را با دقت ببینید و نحوه‌ی بیان شکایت توسط ایشان و توضیحاتی که ارائه دادند را بررسی کنید. 6 شکایت با 2 3 داستان و سناریوی متفاوت.
×
×
  • اضافه کردن...