رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Alereza

ادمین بازی
  • تعداد ارسال ها

    165
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

تمامی مطالب نوشته شده توسط Alereza

  1. زیارت قبول انشاءالله حاجت بگیری و عاقبت به خیر شی.
  2. درودـ طبق حرف های شما بازیکن moslsal راب زدند و این Rob توسط شما نبوده. شما وقتی این فرد رو سوار میکنید هم برای Cop و هم برای بازیکنان ایجاد مزاحمت میشود. (نکته: در صورتی که شکایت بی مورد باشد و شما بی دلیل یا جهت اتلاف وقت شکایت بکنید در بازی ممکن است به تعداد روز های بالا محروم شوید)
  3. درودـ نکته: هر 3 شکایت در یک زمان هستند. از شکایت بی مورد خودداری کنید!
  4. Alereza

    Amazun | صفر کردن بی‌دلیل heal

    باسلام یک بازیکنی با ماشین خود یک فرد وانتد 6 رو سوار کرده بود و ماشین افرادی که در شغل تراگ کار میکردن رو میترکوندن و برای مردم ایجاد مزاحمت میکردن! این اقدام با هماهنگی انجام شد و متاسفانه شما هم نزدیک اون مکان بودید. ( لطفاً اگر روی ریکورد بودید یک مدرک از چند ثانیه قبل و بعد هم قرار بدهید! ~ برای اینکه چندین بازیکن بیگناه بتوانند در شغل خود کار کنند و کسی اذیت و آزارشون ندهد این اقدام انجام شد. ~عذرخواهی ما را به خاطر هدر رفتن وقت با ارزشتون بپذیرید
  5. قسمت بعدی: (شما یک فرد وانتد 6 رو سوار کرده بودید و ایجاد مزاحمت برای بازیکنان میکردید! این اقدام با هماهنگی انجام شده و بدون دلیل نبوده)
  6. باسلام. قسمتی از مدرک شما ادیت شده ادمین محترم لطفا برسی کنید.
  7. Alereza

    درخواست استعفاء

    - عکس بخش "اطلاعات کاربری" در UCP: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله - برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ رفتن به متوسط. - پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید: خوش اخلاق و با مرام ترین لیدر سرور.
  8. Alereza

    فریز بی مورد / Alereza

    باسلام و درود بنده در ایونت بودم و ایدی شما رو اشتباهی زدم بنده 10 سانیه هم طول نکشید که شما رو ان فریز کردم. و بهتون گفتم که اشتباه شده گفتید مشکل نداره. اگر امکان داره شما که روی ریکورد بودی مدرک از چند ثانیه بعدش بفرستید. در ضمن شکایت شما در باره این موضوع است که unfreeze نشدید. لطفا مدرک از این موضوع هم ارائه بدین.
  9. Alereza

    تغییر سیستم شکایات

    باسلام. نظر بنده این است که هر وقت یک شکایت از سمت شاکی تایید میشود توسط یک ادمین، در همان لحظه مجازات رو اعمال نکنند و اجاره تجدید نظر بدهند. یعنی چی؟ آقای علی از محسن بابت فحاشی شکایت کرده. ادمین رضا میاد و این شکایت رو تایید میکنه.. حالا ادمین رضا میگه آقای محسن ( برای مثال) 24 ساعت مهلت داری رضایت آقای علی رو جلب کنی و در غیر این صورت مجازات اعمال میشه... این سیستم میتونه بسیاری از مجازات ها رو کم کنه و به بازیکنی که یک اشتباه انجام داده فرصت میده که بتونه رضایت شاکی رو جلب کنه. ادمینان و بازیکنان عزیز ممنون میشم نظر خود رو بگید.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...