رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

AryaHoster

عضو
  • تعداد ارسال ها

    106
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

تمامی مطالب نوشته شده توسط AryaHoster

  1. سلام خدمت شما دوستان عزیز و گرامی. بنده پیشنهادی راجع به آیتم های Rep و Buff داشتم. ما توی Rep چند اصلحه مانند ساون آف و کاتانا و کپسول آتشنشانی و جور و کلی چیز دیگر داریم. ولی منطقی نیست که آیتم های به درد نخور بازی مانند knife و بنجه بکس یا یا گاز دودزا یا چوب گلف یا ... که بی ارزش ترین آیتم های بازی هستن فقط در دسترس هاستر ها باشند و در رو نباشند. خب این چیز منطقی نیست و باید اصلاح شود در رابطه با بافت هم به نظر بنده باید آیتم های جدیدی مثل پرواز یا اصلحه های بزرگ اضافه شود چون خیلی چیز متفاوتی می‌شود و بازیکنان علاقه یه خاصی به این آیتم های جدید پیدا می‌کنند. در رابطه با این که یک موقع نظم سرور به هم بریزد و از کنترل خارج شود میتوانید آنرا محدود کنید برای مثال پرواز در گزینه یه های باف High Buff قرار بگیرد که هرکسی میتواند آنرا به دست آورد + تایم آنرا محدود کنید مثلا ۱۵ یا ۳۰ دقیقه‌ که تخت کنترل باشد. + کاری کنید که در مواقع وانتد این باغ اجرا نشود یا اصلحه های بزرگ مانند مینی گام یا آرپیجی یا نارنجک در های باف High Buff قرار بگیرد برای کمتر در دسترس بودن افراد + تعداد تیر محدود مثلا ۵۰ تیر میشیگان یا ۵ تا نارنجک ۵ یا ۳ تیر آرپیجی برای تهت کنترل بودن + رندوم اجرا شدن یکی از این گام ها برای تنوع یا تپورت : در دسته های باف High Buff برای کمتر در دسترس بودن + تایم محدود برای استفاده که پلیر هرتایمی نتواند استفاده کنید مثلا ۱۵ یا ۳۰ دقیقه + محدود بودن تعداد آلپورت برای دهد کنترل بودن مثلا ۵ تا آلپورت + بلاک بودن آن در زمان وانتد یا وار یا راب که نظم سرور به هم نریزد این ها تنوعی در سرور ایجاد می‌کنند و چیز محبوبی می‌شوند با تشکر فراوان.
  2. سلام خدمت شما نظر بنده ۱۰۰٪ (+) بنده مشابه این مطلب رو برای گلد پیشنهاد کردم با تشکر فراوان.
  3. سلام خدمت شما. تکراری (-) با تشکر فراوان.
  4. AryaHoster

    New Hallowin 2025

    سلام خدمت شما د.ستان عزیز و گرامی. بنده ایده در رابطه با New Hallowin 2025 داشتم. به نظر بنده باید علاوه بر ادیت مپ و quest ها که هر سال توسط ادمین ها و بیلدر های گرامی انجام میشه یک سری مراحل و NPC ها یا کاراکتر های اتوماتیک یا گان های هالووینی هم اضافه شود. مثال : Subway Eascape : در این quest شما در یک تونل دارای راه آهن که از دو طرف مسدود است با قطار از کار افتاده فرار کنید. در این شما با چالش ها و NPC های ترسناک روبرو هستید. پازل های مختلف پیدا کردن قطعات قطار دزدیدن بسته ی هالووین و برخورد به راه بسته شده و فرار با قطار این quest , کوست سخت و هیجان انگیزی است مانند quest های نوروز محبوب ترین کوست میشود طرفدار زیاد هیجان شما بگید : New Hallowin 2025 : Enter Game gift/ quest/ map edited یا New Hallowin 2025 : Enter Game gift/ quest/ -------> Subway Eascape l Boss Fight l Blood Jungle | Robbing Hallowin Pack دسته متوسط War --------> Hallowin Guns Clothes --------> Hallowing Clothes And Skins OR Customs بیاید یک بارم که شده یه هالووین زیبا را در آرساکیا گیم تجربه کنیم. با تشکر فراوان. Happy New Hallowin 2025
  5. AryaHoster

    Gold

    سلام خدمت شما دوستان عزیز. بنده پیشنهادب در رابطه با Gold داشتم. با توجه به بررسی هایی که در گیم داشتم قیمت gold به شدت سقوط کرده و کالا ها نسبت به دوره های گذشته گران تر میشوند. خب حیف است که شما و ما این همه پول برای خرید گلد میدیم و با کم ترین قیمت ممکن میفرشیم. از نظر بنده باید سایت فروشگاه AGSA.Arsacia.IR را به مدتی ببندیم ( Admins ). این کار به مرور زمان باعث کمیاب شدن گلد و بالا رفتن قیمت آن میشود. .این چیز کاملا عالی و قانونیه. شما بگید. 3 میلیون تومان ------------> 190k Gold بعد -------------> 70 Mil Game Money شما بالا را دوست دارید یا پایین ؟ 3 میلیون تومان ------------> 190k Gold بعد -------------> 100 Mil Game Money با تشکر فراوان. زنده و موفق باشید.
  6. AryaHoster

    مشکل Boss

    سلام خدمت شما دوستان عزیز، به نظر بنده باید یک دستی به سیستم باید بکشیم در این سیستم اگر به پلیری که Angel/ زده است تیر بزنیم مجرم نمی‌شویم و نمی‌تواند وانتد دهد ولی در غیر این صورت چرا. خب خیلی این چیز سختیه حداقل ۱۰۰ نفر درحال کشتن باس می‌باشند و ۲ یا ۳ نفر از آنها Angel/ نزده تند و از اون همه پلیر به باس تیر میزنید یک دانه تیر خطا به پلیر میخوره و مجرم میشید و تا ۴۵ ثانیه نمیتوانید باس را بکشید تازه اگر پلیر به شما وانتد ندهد. لطفاً به این مورد رسیدگی کنید. البته می‌توانید کاری کنید که در محدوده یک باس این اتفاق بر طرف شود.. با تشکر فراوان.
  7. سلام. موافقم (+) هم عالی میشه هم به سرور تنوعی میده. با تشکر فراوان.
  8. عالی میشه موافقم (+) اون وقت برای cop های گیم چیز خوبیه و می‌تونه به اکتیویتی زدنشون ( برخورد با آلودگی صوتی ) اضافه کنه پلیر هم حال خوبی پیدا می‌کنه همه ی پلیر ها هم میتونن ببیننش آهنگ چیه. با تشکر فراوان.
  9. AryaHoster

    راب بیز

    صد درصد موافقم (+) اصلا سیستم راب بیز منطقی نیست. با تشکر فراوان.
  10. AryaHoster

    Arsacia Game

    اگه بتونیم دوباره آرساکیا رو به حالت قبل برگردونم عالی میشه پلیر ها زیاد میشن جزیره ها بر میگردن خانه ها یا کل سرور خریده شده همه ایلات رنت پر کلن ها زیاد دوباره همه ی پیسی پلیر ها میان روزا عالی شبا عالی ایونت ها شلوغ فکشن ها فول تیم کارکنان فول آیا این آرزوی شما ها نیست ؟
  11. AryaHoster

    405

    سلامی مجدد، دوستای که گفته آمد مود غیر مجازی و ماشین 2 در به 4 در تبدیل شده : باید خدمتتون ارز کنم که اینطور نیست شما هر چقدرم که بخواهید سوار بشید فقط جلو می‌شنید و در های عقب کار نمیکنن و بخواهیم بهتر بگویم حالت دکوری با تزیین وگرنه اگه 2 نفر سوار باشند دیگه دکمه ی G کار نمیکنه. و اگر ادمین های عزیز قبول کنند به بازی اضافه خواهد شد البته نه به جای infernus به جای مثلاً elegant , flash با تشکر فراوان.
  12. AryaHoster

    Rent لامبورگینی

    خب اگه قرار بود رنتی باشه اونم اصن 1 میل اون دیگه خاص نیست
  13. AryaHoster

    405

    سلام خدمت شما دوستان عزیز. بنده در پیشنهادات اخیر زیاد دیدم که ایده اضافه شدن 405 یا ماشین های ایرانی را داده اید خب ایده با موفقیت اضافه شد فقط صداشو گوش کنید چه چیزیه https://uploadkon.ir/uploads/0a4626_25InShot-20250726-233945983.mp4 شرمنده چون حجم فیلم زیاد بود از کیفیتش کم کردم.
  14. AryaHoster

    405

    خب پس کنسله. با تشکر فراوان.
  15. AryaHoster

    405

    سلام خدمت شما دوستان عزیز. از نظر بنده بهتره یکبار هم که شده یک ماشین ایرانی حالا یا موقت بیا ابدی به بازی اضافه کنیم. مثلا ۴۰۵، یک ماشین معروف در ایران اگر به بازی اضافه بشه تنوع میده به بازی کسایی که توی واقعیت ندارن میتونن توی بازی استفاده کنن می‌تونه جز پر فروش ترینا باشه اکثر پلیر های ماشین باز های گیم یا کلن دار میتونن استفاده کنن تیونینگ ها هم با این ماشین زیاد میشه نعون خریدنو که نگم براتون نظر شما چیه ؟ با تشکر فراوان.
  16. اگه قرار بود پولی باشه پس چرا از همون اول پولسچیش نکردن ؟ اون وقتشم خاص یا همون special بودنش به این محدودیتشه اگه قرار بود پولی هم باشه دیگه خاص نبود به شدت مخالفم (-) با تشکر فراوان.
  17. AryaHoster

    Map

    دیگه مپ خو اینجوری نیست برنامه حالا شاید کمی آف پی ای پایین باشه ولی با چندتا ادیت برج که خراب نمیشه
  18. داداش لابد لباس رابطه هم اضافه کنیم
  19. AryaHoster

    Map

    سلام خدمت شما دوستان عزیز این ویدیو از یک سری بخش ها که بوده و بخش های که اضافه کردم https://uploadkon.ir/uploads/b48e19_25InShot-20250719-170246440.mp4 شرمنده نتونستم از کل مپ فیلم بگیرم چون حجم فایل زیاد میشد و آپلود و غیره سخت میشد همین هم کلی ادیتش زدم با تشکر از پاسخ شما.
  20. سلام خدمت شما این پیشنهاد قبلا توسط بنده داده شده است. میتوانید در لینک زیر مشاهده کنید با تشکر فراوان.
  21. AryaHoster

    قابلیت کاشت دراگ

    داداش همین الآنم پنج دقیقه طول می‌کشه تا بخریش تازه از هزار نفر پلیر درصد کمی مشترین که خودتو باید پاره کنی تا پیداشون کنی تازه اون باید پنج دقیقه برای سل دادنش وایسی اون وقتشم اگه قرار باشه همه این کار رو کنم مپ بازی با دراگ یکی میشه نظر بنده (-) با تشکر فراوان.
  22. AryaHoster

    Map

    بنده برای اسپات این موضوع رکورد گرفته و آپلود میکنم
  23. AryaHoster

    Map

    سلام خدمت شما دوستان عزیز، بنده مپی ساختم که کلی تغییر در آن است و بازی بهتر است که اگر شما تأیید کنید توسط بیلدر ها یا دولوپر بررسی و اضافه شده است ویژگی مپ : تمام آشغال های مپ مانند زباله کارتون ماشین عراق کثیفی علف خشک و ... دلیت شدند گروو استریت : در وسط گروو استریت یک حوض با یک مجسمه دارای فواره به همراه درخت کنار آن اضافه شده پشت بام خانه یا سیجی ادیت شده و کف آن شیشه ای و دارای بازی آتاری بار بیلیارد شرط‌بندی و کلی چیز است در کنار گروپ استریت پارکینگ اضافه شده و کنار پل قسمتی که در آفلاین بازی تانک است خانه اضافه شده و محله های گررو استریت قسمت های که خانه نبوده خانه اضافه کردم صحرا ها و جنگل های بازی : همه ی خانه خرابه ها حذف و برج های بلند اضافه شده خانه و ... اضافه شده سن فیرو : همه ی خانه خرابه ها به همراه جرثقیل و لوله بتنی ها دلیت شده و خانه های لوکس اضافه شده آیدل وود : کاخ و کلی امکانات اضافه شده لاس ونتوراس : کنار بزرگراه ها رستوران و پیتزا شاپ اضافه شده و کلی امکانات. مپ ممنوعه در لاس ونتوراس ( حیاط جیل ) کلی فنی و حصار کشیده شده کلی چیز های جدید اضافه شده قسمتی که ماشین و هواپیما های جنگی قرار دارند پارکینگ اضافه شده ال کاستیلو دل دیابلو : خانه های خراب دلیت و خانه ها و کاخ اضافه شده قبرستان دلیت و باغچه جایگزین شده دیلیمور : در کنار ساحل خانه و کلی امکانات اضافه شده و در خود روستا پمپ بنزین و رستوران اضافه شده در کوه سن فیرو : کلی خانه و برج مراقبت اضافه شده ریچمن : کلی خانه و کاخ اضافه شده بر تمام اچ کیو های بازی : آنتن و امکانات خوب اضافه شده. ساحل لاس سنتوس : کلی خانه و امکانات زیاد و باربیکیو و آتش و کلی چیز دیگر اضافه شده است. ساحل سن فیرو : کلی خانه ساحلی و برج مراقبت و جای قایق رانی و کشتی و همبرگر فروشی اضافه شده، در روستا های متروکه بازی : خانه ها دلیت و لباس فروشی ، بار ، خانه ، کاخ ، پارکینگ ، رستوران ، باغچه ، اضافه شده آمد بنده وقتایی که در بازی آنلاین نیستم میرم بازی جی تی ای آفلاین و به مپ بازی اضافه میکنم و این کار را دوسال است که انجام میدهم تا این مپ ساخته شده و در روز نه در هفته نه در ماه، تازه به بهانه تفریح مپ ادیت میکردم.
  24. داداش اونوقت باید میلیاردی آرساکیا می‌دادی برا یه دونه بیت کوین یا صد کا برای تتر اون وقتشم چه استفاده ای داره الان فعلا گلد بهترین ارز بازی محسوب میشه نظر بنده (-) با تشکر فراوان
  25. AryaHoster

    Arsacia Game

    چیزی نمونده تا این پست عملی بشه فقط یک ذره دیگه مونده تا آرزوی ۵ ساله ی ما. فقط به حمایت بیشتری احتیاجه دمتون گرم
×
×
  • اضافه کردن...