رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

تخته امتیازات

  1. Exit

    Exit

    ناظم


    • امتیاز

      3

    • تعداد ارسال ها

      431


  2. ElmiraKamrani58

    ElmiraKamrani58

    گرافیست


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      588


  3. Iranian

    Iranian

    ناظم


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      1137


  4. ORTEGA

    ORTEGA

    شخص بسیار مهم (VIP)


    • امتیاز

      1

    • تعداد ارسال ها

      2152


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 04/10/2024 در بروزرسانی وضعیت

  1. لک میزد دله واسه یه لحظه نور - من، دیدم فاصله ی من و مرگ خوابه یهو رد دادم رفتم تو دل اربابت
    3 امتیاز
  2. انتخاب درست برای یک تغییر بزرگ! زمان مطالعه: 1دقیقه و 30 ثانیه بی شک برای شما پیش اومده در حال مشاهده لیست دوستان خود بودید که ناگهان به یک اسم جدید روبرو شدید! انتخاب یک اسم درست همواره ممکن است از دید خیلی ها راحت بنظر برسد ولی واقعیت درونی سرور و استفاده مداوم از تغییرنام در تعداد قابل چشم گیری از بازیکنان حاکی از این است که اینگونه نیست: هیچکس از بهترین و حتی آخرین انتخاب خود رضایت نداشته و مدام در حال رفتن زیر تیغ عمل زیبایی بنام Change Name میباشند. 5 نکته ریز قبل از انتخاب نام بعدی خود حتما باید به آن توجه کرد: 1.کپی ممنوع: 2.در ذهن دیگران جاودان بمانید: 3.کوتاه و پرمحتوا: 4. حدس میزنید چند سالشه؟ 5.سنجیده انتخاب کنید: توصیه آخر:در تغییرنام زیاده روی نکنید! بگذارید اسم شما در بین همه جا بیفتد.
    2 امتیاز
  3. عید فطرتون مبارک برای همه آرزوی سلامتی، موفقیت، پــــــــــــــــــول و عاقبت بخیری دارم طاعاتتون قبول (حتی خوابیدن هاتون)
    2 امتیاز
  4. تا تو نگاه می کنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است پ.ن: وقتی یک آدمین روی ما Spec میشه
    1 امتیاز
  5. باغچتو بیل بزن پروانه خودش میاد :)
    1 امتیاز
  6. شما میکروفون رو توی گلوتون میزارید ؟ صدای روده ات هم میاد توی Cr/
    1 امتیاز
  7. داداشم ابول وایپر
    1 امتیاز
  8. بازم عمو رضا میره تا 2 ماهه دیگه تو این چند روزی که مرخصی بودم همه رفقای با مرامی که باهاشون وقت گذروندیم امیدوارم جیبتون پر پول باشه لبتون خندون به امیده دیدار بقیه دوستانی هم که وقت نشد ببینمشون ایشالا بعدا میبینمتون خیلی مخلصیم.
    1 امتیاز
  9. این قصه دیگه اخراشه
    1 امتیاز
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد
×
×
  • اضافه کردن...