H2R ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 سلام به دوستان گرافیست خودم آغا من خیلی وقت بود که از ادیت های خفنی که میدیدم نوار امضا ها و کلی چیز هوایی دیگه گرافیست های خوب ما دوستان مون زحمت میکشند درست می کنن خوشم اومد گرافیست شم ولی اصولاً کار رو بلد نیستم که چطوری با چه برنامه ای یه کمک میخوام از گرافیست های عزیز که بیاند شخصی من تو فروم و به من کمک کنند تا یکی از گرافیست ها بازی بشم یا بهتون کمک کنم با تشکر لطفاً پیگیری شود @ElmiraKamrani58 @Tommy @AmirHoxeiN @Xyam @BigMeeTi @Darigh @Enter @iMoHammaDTaha @DariushEghbali 𝕄𝕪 𝔸𝕔𝕔𝕠𝕦𝕟𝕥 𝕄𝕪 𝕓𝕣𝕠 𝕒𝕔𝕔𝕠𝕦𝕟𝕥 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ONIX ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 عرض خسته نباشید خدمت تمامی گرافیست ها مخصوصا @DariushEghbalY بدرود......... :My account :My brother لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/#findComment-1020655 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dariyush ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 سلام سلام سلاممممممممم هیچ اصول خاصی نداره و همش به هنره که بتونید چیز جالبه درست بکنید و از اون طرف خروجی کارتون محشر باشه از اینکه مفتخر کردید تا بهتون جواب بدم این مورد هارو در نظر بگیرید : شما باید به حداقل 5 پاسخ گرافیسیتی پاسخ بدید و کسی که تاپیک رو زده باشه باید از کارتون راضی باشه زمانی که تیم گرافیست نیاز به عضو داشته باشه داخل خود لانچر بهتون اعلامیه میاد حوصله از همه چیز مهم تره و شما باید صبر و شکیبایی زیادی داشته باشید اگر قصد جعل اکتیویتی رو داشته باشید برای اینکه بخواید سریع تر به مقام برسید... نه تنها به مقام زودتر نمیرسید بلکه ممکنه در برخی موارد کاملا از تیم گرافیست های آرساکیاگیم محروم بشید همه ی اینها که براتون گفتم میشه گفت خیلی مهمه برای ورود به تیم گرافیستا راجب برنامه که عرض کردید : برنامه های زیادی وجود دارند که شما با استفاده از اونها میتونید به درخواست های گرافیکی رسیدگی کنید برنامه اول : Inshot توضیحات برنامه Inshot : برنامه اینشات یکی از پرطرف دار ترین برنامه های ادیت ویدئو و عکس به حساب میاد که مخاطب های زیادی داره ولی من برای ادیت ویدئو اصلا پیشنهادش نمیکنم ( برای ساخت نوار امضاء مناسبه) برنامه دوم : Alight Motion توضیحات برنامه Alight Motion : برنامه آلایت موشن از اون دسته برنامه های بشدت قدرتمند برای درست کردن نوار امضاء ( تغییر رنگ امضا - افکت دادن به امضا - نازکی یا کلفتی امضا و .. ) کاربردی هستش که بنده پیشنهادش میکنم برنامه سوم : CapCut : توضیحات برنامه CapCut : رسیدیم به غول مرحله آخر که اگر بلد باشید باهاش کار کنید میشه گفت ادیت هایی در حد After Effect میتونید بزنید که در کل برنامه بشدت مناسبی برای ادیت ویدئو محسوب میشه این بود چیزایی که به دردتون میخوره برنامه های دیگه ای هم هست که خیلی دیگه متن طولانی میشه و سعی کردم تا همین جا تمومش کنم امیدوارم مطالبی که بهتون گفتم به دردتون بخوره و شمارو حرفه ای کنه به امید روز های بهتر برای ایران 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/#findComment-1020686 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Winter ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 @Matiin درود عزیزم توضیحات خاصی نداره و همینطور برنامه خاصی هر کدوم از بچه های تیم با هر برنامه ای که راحته درخواست هارو آماده میکنه +با تلاش و کوشش حتما میتونیم در آینده تو تیم داشته باشیمت ------------------------------------------------------------------------------------ ...I have no interest in being a good person anymore- -𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/#findComment-1020689 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Darigh ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 8 ساعت قبل، Matiin گفته است: سلام به دوستان گرافیست خودم آغا من خیلی وقت بود که از ادیت های خفنی که میدیدم نوار امضا ها و کلی چیز هوایی دیگه گرافیست های خوب ما دوستان مون زحمت میکشند درست می کنن خوشم اومد گرافیست شم ولی اصولاً کار رو بلد نیستم که چطوری با چه برنامه ای یه کمک میخوام از گرافیست های عزیز که بیاند شخصی من تو فروم و به من کمک کنند تا یکی از گرافیست ها بازی بشم یا بهتون کمک کنم با تشکر لطفاً پیگیری شود @ElmiraKamrani58 @Tommy @AmirHoxeiN @Xyam @BigMeeTi @Darigh @Enter @iMoHammaDTaha @DariushEghbali سلام عزیز خیلی سخت نیست برنامه هاش میتونی با تمرین روشون تمرکز داشته باشی برنامه های من inshot - Alight Motion - Picsart هستش البته برنامه های دیگه هم دارم اما اینا بهترینن از نظر من لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/#findComment-1020813 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H2R ارسال شده در January 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 6 ساعت قبل، DariushEghbalY گفته است: سلام سلام سلاممممممممم هیچ اصول خاصی نداره و همش به هنره که بتونید چیز جالبه درست بکنید و از اون طرف خروجی کارتون محشر باشه از اینکه مفتخر کردید تا بهتون جواب بدم این مورد هارو در نظر بگیرید : شما باید به حداقل 5 پاسخ گرافیسیتی پاسخ بدید و کسی که تاپیک رو زده باشه باید از کارتون راضی باشه زمانی که تیم گرافیست نیاز به عضو داشته باشه داخل خود لانچر بهتون اعلامیه میاد حوصله از همه چیز مهم تره و شما باید صبر و شکیبایی زیادی داشته باشید اگر قصد جعل اکتیویتی رو داشته باشید برای اینکه بخواید سریع تر به مقام برسید... نه تنها به مقام زودتر نمیرسید بلکه ممکنه در برخی موارد کاملا از تیم گرافیست های آرساکیاگیم محروم بشید همه ی اینها که براتون گفتم میشه گفت خیلی مهمه برای ورود به تیم گرافیستا راجب برنامه که عرض کردید : برنامه های زیادی وجود دارند که شما با استفاده از اونها میتونید به درخواست های گرافیکی رسیدگی کنید برنامه اول : Inshot توضیحات برنامه Inshot : برنامه اینشات یکی از پرطرف دار ترین برنامه های ادیت ویدئو و عکس به حساب میاد که مخاطب های زیادی داره ولی من برای ادیت ویدئو اصلا پیشنهادش نمیکنم ( برای ساخت نوار امضاء مناسبه) برنامه دوم : Alight Motion توضیحات برنامه Alight Motion : برنامه آلایت موشن از اون دسته برنامه های بشدت قدرتمند برای درست کردن نوار امضاء ( تغییر رنگ امضا - افکت دادن به امضا - نازکی یا کلفتی امضا و .. ) کاربردی هستش که بنده پیشنهادش میکنم برنامه سوم : CapCut : توضیحات برنامه CapCut : رسیدیم به غول مرحله آخر که اگر بلد باشید باهاش کار کنید میشه گفت ادیت هایی در حد After Effect میتونید بزنید که در کل برنامه بشدت مناسبی برای ادیت ویدئو محسوب میشه این بود چیزایی که به دردتون میخوره برنامه های دیگه ای هم هست که خیلی دیگه متن طولانی میشه و سعی کردم تا همین جا تمومش کنم امیدوارم مطالبی که بهتون گفتم به دردتون بخوره و شمارو حرفه ای کنه به امید روز های بهتر برای ایران 6 ساعت قبل، iMoHammaDTaha گفته است: @Matiin درود عزیزم توضیحات خاصی نداره و همینطور برنامه خاصی هر کدوم از بچه های تیم با هر برنامه ای که راحته درخواست هارو آماده میکنه +با تلاش و کوشش حتما میتونیم در آینده تو تیم داشته باشیمت 5 ساعت قبل، Darigh گفته است: سلام عزیز خیلی سخت نیست برنامه هاش میتونی با تمرین روشون تمرکز داشته باشی برنامه های من inshot - Alight Motion - Picsart هستش البته برنامه های دیگه هم دارم اما اینا بهترینن از نظر من با سلام به همتون از توضیحات تون ممنون خیلی بهم کمک کرد ولی میتونید یه رکورد کنید از یه نوار امضا درست کردن یا درست کردن یک پروفایل چند عکس گذاشتن در چند عکس که واسم اینجا بذارید چه تو شخصی تو فروم بفرستید ممنون که باز هم پاسخ دادید 𝕄𝕪 𝔸𝕔𝕔𝕠𝕦𝕟𝕥 𝕄𝕪 𝕓𝕣𝕠 𝕒𝕔𝕔𝕠𝕦𝕟𝕥 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/#findComment-1021382 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dariyush ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 به بخش پرسش و پاسخ های گرافیکی برید لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/#findComment-1021383 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Winter ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 54 دقیقه قبل، Matiin گفته است: با سلام به همتون از توضیحات تون ممنون خیلی بهم کمک کرد ولی میتونید یه رکورد کنید از یه نوار امضا درست کردن یا درست کردن یک پروفایل چند عکس گذاشتن در چند عکس که واسم اینجا بذارید چه تو شخصی تو فروم بفرستید ممنون که باز هم پاسخ دادید توی پخش پرسش و پاسخ برید هست آموزش هاش اگر هم نبود یک موضوع خودتون درست کنید و بپرسید تا اونجا رسیدگی کنیم ------------------------------------------------------------------------------------ ...I have no interest in being a good person anymore- -𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕- لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/#findComment-1021501 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoHaRRaM ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 11 ساعت قبل، DariushEghbalY گفته است: سلام سلام سلاممممممممم هیچ اصول خاصی نداره و همش به هنره که بتونید چیز جالبه درست بکنید و از اون طرف خروجی کارتون محشر باشه از اینکه مفتخر کردید تا بهتون جواب بدم این مورد هارو در نظر بگیرید : شما باید به حداقل 5 پاسخ گرافیسیتی پاسخ بدید و کسی که تاپیک رو زده باشه باید از کارتون راضی باشه زمانی که تیم گرافیست نیاز به عضو داشته باشه داخل خود لانچر بهتون اعلامیه میاد حوصله از همه چیز مهم تره و شما باید صبر و شکیبایی زیادی داشته باشید اگر قصد جعل اکتیویتی رو داشته باشید برای اینکه بخواید سریع تر به مقام برسید... نه تنها به مقام زودتر نمیرسید بلکه ممکنه در برخی موارد کاملا از تیم گرافیست های آرساکیاگیم محروم بشید همه ی اینها که براتون گفتم میشه گفت خیلی مهمه برای ورود به تیم گرافیستا راجب برنامه که عرض کردید : برنامه های زیادی وجود دارند که شما با استفاده از اونها میتونید به درخواست های گرافیکی رسیدگی کنید برنامه اول : Inshot توضیحات برنامه Inshot : برنامه اینشات یکی از پرطرف دار ترین برنامه های ادیت ویدئو و عکس به حساب میاد که مخاطب های زیادی داره ولی من برای ادیت ویدئو اصلا پیشنهادش نمیکنم ( برای ساخت نوار امضاء مناسبه) برنامه دوم : Alight Motion توضیحات برنامه Alight Motion : برنامه آلایت موشن از اون دسته برنامه های بشدت قدرتمند برای درست کردن نوار امضاء ( تغییر رنگ امضا - افکت دادن به امضا - نازکی یا کلفتی امضا و .. ) کاربردی هستش که بنده پیشنهادش میکنم برنامه سوم : CapCut : توضیحات برنامه CapCut : رسیدیم به غول مرحله آخر که اگر بلد باشید باهاش کار کنید میشه گفت ادیت هایی در حد After Effect میتونید بزنید که در کل برنامه بشدت مناسبی برای ادیت ویدئو محسوب میشه این بود چیزایی که به دردتون میخوره برنامه های دیگه ای هم هست که خیلی دیگه متن طولانی میشه و سعی کردم تا همین جا تمومش کنم امیدوارم مطالبی که بهتون گفتم به دردتون بخوره و شمارو حرفه ای کنه به امید روز های بهتر برای ایران درود بر شما ممنون بابت توضیحاتی که دادید بسیار توضیح مفیدی بود برای آن ها ای که دوست دارن گرافیست شن سپاس بیکران از شما لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/#findComment-1021943 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ONIX ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 11 ساعت قبل، DariushEghbalY گفته است: سلام سلام سلاممممممممم هیچ اصول خاصی نداره و همش به هنره که بتونید چیز جالبه درست بکنید و از اون طرف خروجی کارتون محشر باشه از اینکه مفتخر کردید تا بهتون جواب بدم این مورد هارو در نظر بگیرید : شما باید به حداقل 5 پاسخ گرافیسیتی پاسخ بدید و کسی که تاپیک رو زده باشه باید از کارتون راضی باشه زمانی که تیم گرافیست نیاز به عضو داشته باشه داخل خود لانچر بهتون اعلامیه میاد حوصله از همه چیز مهم تره و شما باید صبر و شکیبایی زیادی داشته باشید اگر قصد جعل اکتیویتی رو داشته باشید برای اینکه بخواید سریع تر به مقام برسید... نه تنها به مقام زودتر نمیرسید بلکه ممکنه در برخی موارد کاملا از تیم گرافیست های آرساکیاگیم محروم بشید همه ی اینها که براتون گفتم میشه گفت خیلی مهمه برای ورود به تیم گرافیستا راجب برنامه که عرض کردید : برنامه های زیادی وجود دارند که شما با استفاده از اونها میتونید به درخواست های گرافیکی رسیدگی کنید برنامه اول : Inshot توضیحات برنامه Inshot : برنامه اینشات یکی از پرطرف دار ترین برنامه های ادیت ویدئو و عکس به حساب میاد که مخاطب های زیادی داره ولی من برای ادیت ویدئو اصلا پیشنهادش نمیکنم ( برای ساخت نوار امضاء مناسبه) برنامه دوم : Alight Motion توضیحات برنامه Alight Motion : برنامه آلایت موشن از اون دسته برنامه های بشدت قدرتمند برای درست کردن نوار امضاء ( تغییر رنگ امضا - افکت دادن به امضا - نازکی یا کلفتی امضا و .. ) کاربردی هستش که بنده پیشنهادش میکنم برنامه سوم : CapCut : توضیحات برنامه CapCut : رسیدیم به غول مرحله آخر که اگر بلد باشید باهاش کار کنید میشه گفت ادیت هایی در حد After Effect میتونید بزنید که در کل برنامه بشدت مناسبی برای ادیت ویدئو محسوب میشه این بود چیزایی که به دردتون میخوره برنامه های دیگه ای هم هست که خیلی دیگه متن طولانی میشه و سعی کردم تا همین جا تمومش کنم امیدوارم مطالبی که بهتون گفتم به دردتون بخوره و شمارو حرفه ای کنه به امید روز های بهتر برای ایران داداش بنظر خودت سخت ترین جاش کجاشه؟؟؟ :My account :My brother لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/#findComment-1022056 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H2R ارسال شده در January 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 5 ساعت قبل، DariushEghbalY گفته است: به بخش پرسش و پاسخ های گرافیکی برید 5 ساعت قبل، iMoHammaDTaha گفته است: توی پخش پرسش و پاسخ برید هست آموزش هاش اگر هم نبود یک موضوع خودتون درست کنید و بپرسید تا اونجا رسیدگی کنیم 11 ساعت قبل، Darigh گفته است: سلام عزیز خیلی سخت نیست برنامه هاش میتونی با تمرین روشون تمرکز داشته باشی برنامه های من inshot - Alight Motion - Picsart هستش البته برنامه های دیگه هم دارم اما اینا بهترینن از نظر من آغا یه سوال کلی بهترین برنامه که فقط برای ساخت گیف هست رو میشه به من بگید که بدون هیچ عکس چیزی فقط با تنظیم کردن رنگ نوار امضا اینا درست کنم میشه هم اسم برنامه و هم لینک مستقیم دانلود و هم آموزش رو تو همین تاپیک بگید یا در شخصی 𝕄𝕪 𝔸𝕔𝕔𝕠𝕦𝕟𝕥 𝕄𝕪 𝕓𝕣𝕠 𝕒𝕔𝕔𝕠𝕦𝕟𝕥 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/#findComment-1022246 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LosingEverything ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 23 ساعت قبل، Matiin گفته است: سلام به دوستان گرافیست خودم آغا من خیلی وقت بود که از ادیت های خفنی که میدیدم نوار امضا ها و کلی چیز هوایی دیگه گرافیست های خوب ما دوستان مون زحمت میکشند درست می کنن خوشم اومد گرافیست شم ولی اصولاً کار رو بلد نیستم که چطوری با چه برنامه ای یه کمک میخوام از گرافیست های عزیز که بیاند شخصی من تو فروم و به من کمک کنند تا یکی از گرافیست ها بازی بشم یا بهتون کمک کنم با تشکر لطفاً پیگیری شود @ElmiraKamrani58 @Tommy @AmirHoxeiN @Xyam @BigMeeTi @Darigh @Enter @iMoHammaDTaha @DariushEghbali @Neymar @BigMeeTi FullMask...!? لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/99897-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/#findComment-1023061 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری