abolfazl0099 ارسال شده در December 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2019 carradio که خودم مزارم برای بقیع پخش میشه ولی برای من نه صدا بازی دارم ولی صدا اهنگ ها پخش نمی شن I am Abolfazl_tro And I do not eat any wedges It is my pleasure لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Posh ارسال شده در January 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2020 با سلام دلیلش یا نت و پینگ کم سرعت شماست یا لگ سرور مشکل حل شد فکر میکنن میدونن کی ام , فکر میکنم میدونم کی ان , فکر میکنن نمیدونم کی ان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۰/۵ در 22:53، Abolfazl0099 گفته است: carradio که خودم مزارم برای بقیع پخش میشه ولی برای من نه صدا بازی دارم ولی صدا اهنگ ها پخش نمی شن سلام دوست عزیز. دلیلش یا نت و پینگ کم سرعت شماست؛ در غیر اینصورت مشکل از نسخه بازی GTA شما میباشد. http://forum.arsacia.ir/uploads/SAFullComp.7z رمزعبور: www.lifeforgame.com نسخه کم حجم بازی. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده