saeedkhodaie ارسال شده در December 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2019 با سلام من مدتی هست به بازی نیومدم از روزی نیومدم که لانچر ریختم لانچر که ریختم کلا بازیم دیگه نیومد درخواستم این است که با برنامهAny desk برایم بازی را نصب و راه اندازی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در December 29, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2019 کسی نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در December 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2019 برید به سایت arsacia.ir/g و اونجا یاد بگیرید برای ورود اینجا کلیک کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeedkhodaie ارسال شده در January 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2020 داداش اونجا زیاد رفتم نتونستم درستش کنم الان وقتی سمپ رو میزنم میگه فلانی foundنیست بعد رو ok میزنم میگه اگه اشتباه نکنم تو جایی که بازی هم اونجا ok بزن میزنم ولی ارور میده اگه بتونید مشکل منو حل کنید 100kپاداش میدم میدونم کمه ولی وسعتم بیشتر نیست اگه میشه با انی دسک مشگلم حل کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در January 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2020 @saeedkhodaie با سلام لطفا داخل فروم به بنده پیام بدین تا بازی را برایتن را اندازی کنم. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده