رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

مشکل ارساکیا

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری: Fanta_Haji.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): مشکلم از اونجا نیست

- لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: 16a113_26Play-AG-SAL-1-13-2026-2-35-32-P

- توضیحات کامل مشکل: قبل این که ویندوزمو ریست کنم داخل این بخش گیر نمیکرد الان توی این بخش گیر میکنه مشکل از انترنتمم نیست چون توی اندروید بالا میاره

56 دقیقه قبل، llllllllllllnnnn گفته است:

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): مشکلم از اونجا نیست

- توضیحات کامل مشکل: قبل این که ویندوزمو ریست کنم داخل این بخش گیر نمیکرد الان توی این بخش گیر میکنه مشکل از انترنتمم نیست چون توی اندروید بالا میاره

با سلام

این مشکل می‌تونه دو تا راه حل داشته باشه یکی این که شما اینترنت خودتون رو چک کنید و به احتمال ۹۰ در صد مشکل حل بشه

دومین راه حل اگه اولی جواب نداد اینه که برید داخل این تاپیک ( کلیک ) و لانچری که اونجا هست رو دانلود کنید و سپس روی فایل های بازی قرار بدید این هم بگم که نیازی نداره لانچر فعلی رو حذف کنید و این که این لانچر به صورت خودکار قرار میگیره و مشکل حل میشه

( لینک دانلود لانچر کلیک )

ویرایش شده توسط Wandy
  • دوست دارم که 2

تو عمل صفر فقط استاد نظری

Wandy

d73412_267fe717-247ad702-24tumblr-3991be

2 ساعت قبل، llllllllllllnnnn گفته است:

ربطی به ریست ویندوز نداره من خودمم همین مشکلو دارم الان دقیقا 1 روز شده 

یکی از دوستان من هم همین مشکل رو داره فکر نمی کنمم به اینترنت ربطی داشته باشه @Ali لطفا پیگیری کنید 

grandpa.png

grandpa%5B2%5D.png

grandpa%5B3%5D.png

grandpa%5B4%5D.png

4 ساعت قبل، Wandy گفته است:

با سلام

این مشکل می‌تونه دو تا راه حل داشته باشه یکی این که شما اینترنت خودتون رو چک کنید و به احتمال ۹۰ در صد مشکل حل بشه

دومین راه حل اگه اولی جواب نداد اینه که برید داخل این تاپیک ( کلیک ) و لانچری که اونجا هست رو دانلود کنید و سپس روی فایل های بازی قرار بدید این هم بگم که نیازی نداره لانچر فعلی رو حذف کنید و این که این لانچر به صورت خودکار قرار میگیره و مشکل حل میشه

من لانچر رو جدا دانلود کردم و ریختم روی فایل بازی و درست شد پیشنهاد میدم هرکی این مشکلو داره یبار اینکارو بکنه چون به هیچ وجه بخاطر اینترنت نیست

.no one is trusted

Rond.png

۱ ساعت قبل، HeRiS گفته است:

من لانچر رو جدا دانلود کردم و ریختم روی فایل بازی و درست شد پیشنهاد میدم هرکی این مشکلو داره یبار اینکارو بکنه چون به هیچ وجه بخاطر اینترنت نیست

این راه تست شده اوکی شد مرسی از راهنمایی

grandpa.png

grandpa%5B2%5D.png

grandpa%5B3%5D.png

grandpa%5B4%5D.png

دوست عزیز احتمالا مشکل از اینترنت شماست 

چون اگر با کامپیوتر یا لپتاپ به اینترنت وصل بشی No internet وصل میشه (چون نت ملیه ) 

و چون نت وصل نیست سرور رو پیدا نمیکنه 

Me: 

ImAydin.png

Bro: 

Bugs.png

با سلام و درود؛ 

بنده هم این مشکلو داشتم، ولی یه راه پیدا کردم که این مشکل پیش نیاد. 

(برای خودم کار کرد برای شمارو نمیدونم ولی خب تست کنید حتما) 

وقتی که به هات اسپات گوشیت وصل شدی یا مودم، پنجر لانچرو باز میکنی، 

بعد که زده "در حال یافتنه سرور" وایفای پی سی رو که به هرچی وصله قطع میکنی. 

نکته: پنجرو لانچرو در حین این کار نبندید. 

بعد دوباره به گوشی یا مودمت وصل میشی و سرور میاد بالا. 

اگه این نشد دوباره پنجره لانچرو باز کنید و وصل بشید به هات اسپات، 

بعد اگه با گوشی وصل شدی گوشی رو میزنی رو حالت هواپیما و دوباره نت و هات اسپاتو روشن میکنی و وصل میشی، 

(در حین این کار هم پنجره لانچرو نبندید) 

بعد میاره برات، امیدوارم جواب بده برات اگه که نه، باید صبر کنی نت ها اوکی شه :)

بدرود. 

.From now on, your attitude towards others will change

: My Account 

do.php?imgf=bfed19_26InShot-20260119-130

Pointer

do.php?imgf=bfed19_26InShot-20260119-130                                         do.php?imgf=8a9717_26InShot-20260117-112

20 مگ داخلی داره که هاستش خارجیه و بخاطر همون این مشکل رو کسایی که مثل من حذف و نصب کردن دارن

لا اِلهَ اِلَّا الله مُحَمَّدٌ رَسُولُ الله

TheTrust.png

☠                ℳ𝒶𝓉𝒾𝓃                 ☠

ممنون از همه گی بابت راهنمایی هاتون مشکل از اینترنت نیست باید فایل خود جی تی ای سناندرس رو دانلود کنید و با نسخه بتای لانچر ارسا کیا بازی رو اجرا کنید

برای دانلود از خود سایت فروم: 

• مرسی 1

درود شما بیاد نزدیک ۱۰دقیقه حداقل صبر کنید در آن صفحه ولی اگر باز نیاورد هم بازی رو حذف و نصب کنید

بدرود

My Account

Absolutely

My Brother

AmirHoxeiN

alarms

AhmedReza

DeadDemon

8 ساعت قبل، llllllllllllnnnn گفته است:

ممنون از همه گی بابت راهنمایی هاتون مشکل از اینترنت نیست باید فایل خود جی تی ای سناندرس رو دانلود کنید و با نسخه بتای لانچر ارسا کیا بازی رو اجرا کنید

برای دانلود از خود سایت فروم: 

امتحان کردم دکمه install کار نمیکرد

لا اِلهَ اِلَّا الله مُحَمَّدٌ رَسُولُ الله

TheTrust.png

☠                ℳ𝒶𝓉𝒾𝓃                 ☠

1 دقیقه قبل، Nimosh گفته است:

امتحان کردم دکمه install کار نمیکرد

درود دوست عزیز.
برای نصب جداگانه لانچر روی بازی منم همین مشکل رو داشتم. شما باید اول روی فایل بازی خام سمپ رو جداگانه بریزی نسخه 0.3.7 که الان تو همه سایت ها هست. بعد از اینکه ریختی اقدام به نصب لانچر کن اون موقع گزینه نصب باز میشه برات.

20 ساعت قبل، Wandy گفته است:

با سلام

درود دوست عزیز. مشکل بنده اوکی شد ممنونم بابت راهنمایی 3>

• مؤسس

یک بار cache DNS خود را پاک کنید یا کامپیوتر خود را ریستارت کنید و مجدداً امتحان کنید، مشکل را برطرف کردم

@Ali سلام یه مشکلی که من دارم وقتی لانچر رو نصب میکنم ارور میاد میگه دوباره نصب کنید دقیقا حدود 5بار هم نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد

روی pc دقیق پنج بار حذف کردم و نصب کردم

ویرایش شده توسط RoBiNHooD

ʟᴏʏᴀʟᴛʏ ɪs ʀᴀʀᴇ ɪғ ʏᴏᴜ ғɪɴᴅ ɪᴛ ᴋᴇᴇᴘ ɪᴛ

❤️‍🩹👑

My Account 

TakRang

My Brother 

Orax

LoRdyn

32 دقیقه قبل، RoBiNHooD گفته است:

@Ali سلام یه مشکلی که من دارم وقتی لانچر رو نصب میکنم ارور میاد میگه دوباره نصب کنید دقیقا حدود 5بار هم نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد

ارورشو بگو

7f5325_25۲۰۲۵۱۲۲۵-۲۱۰۲۱۰.gif

579901_26InShot-20260101-131649139.gif

TeKrAri.png

579901_26InShot-20260101-131649139.gif

من هم آین مشکل داشتم صبر کن یا ببند دوباره بیا

ویرایش شده توسط BooM

My acc

UpperCut.png

My friend 

Xyam.png

Afsungar.png

My Bro

DERDEVIL.png

𝒩ℴ𝓉ℎ𝒾𝓃ℊ 𝒾𝓈 𝒻ℴ𝓇ℊℴ𝓉𝓉ℯ𝓃,  𝒾𝓉 𝒿𝓊𝓈𝓉 𝒷ℯ𝒸ℴ𝓂ℯ𝓈 𝓊𝓃𝒾𝓂℘ℴ𝓇𝓉𝒶𝓃𝓉 هیچی فراموش نمیشه فقط بی اهمیت میشه :)️                                  

2 ساعت قبل، RoBiNHooD گفته است:

درود

لانچر رو باز کنید، بهش تایم بده

بعد از مدتی

روی  (Bazi ejra Nemishavad) کلیک کنید (سمت چپ پنجره لانچر)

26b815_25New-Project-144-%5B590836A%5D.g

DeJixo

26b815_25New-Project-144-%5B590836A%5D.g

do.php?imgf=1bc927_261769531539146-ezgif-Son of Cyrus the Great-do.php?imgf=1bc927_261769531539146-ezgif

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...