Danir ارسال شده در December 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2019 - موضوع: یه گیف باشه که یه زرد و قرمز باشه واسه فروم - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) یه گیف باشه یه هاله ای یا یه چند تا دود قرمز و زرد تو هم برن به حالت ترکیب شدن بعدش اسم بیاد واضح باشه - نوشته روی عکس: اگه Kiya باشه و واضح باشه خوبه با رنگ خوب - توضیحات بیشتر:مرسی ازتون سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
URANUS ارسال شده در December 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2019 با درود فایل اصلی: http://s7.picofile.com/file/8382558884/kiya_h.gif نسخه کم حجم: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در December 23, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2019 مرسی @URANUS 1 سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 27, 2020 موضوع: همین قبلی ولی به جای kiya بزارید Kavian - عکسی که در نظر دارید: همین که هست خوبه فقط نوشتش عوض شه - نوشته روی عکس: kiya بوده میخوام Kavian بشه - توضیحات بیشتر:مرسی ازتون سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده