رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن بی دلیل |soroush

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:Tynar.png 

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:Soroush.png 

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:شاهدی وجود ندارد 

• توضیحات:ایشون به دلیل شکی که به بنده داشتن ، گفتن بیا آیدی any desk بده . من آیدی رو دادم و ایشون نتونست بیاد داخل any desk من و یک شخص دیگری به نام thug آورد که بیاد چک پی سی من . (اون شخص نه ادمین بود و نه هاستر ادمین) . من بهش آیدی رو دادم و اون هم گفت که نمیتونم بیام داخل any desk و گفت که یک برنامه ی دیگری نصب کن که با اون بیام . من هم فقط برنامه ی any desk رو داشتم و میخواستم برم که دانلود کنم نمیشد یعنی ارور میداد و من بعد از اینکه بدون دلیل بن شدم رفتم و از هلپر های بازی پرسیدم و به بنده گفتن که فقط نیاز است یک دونه از همون برنامه ها رو داشته باشی اگر نداشتی هیچ مشکلی نیست ، اما ایشون به بنده گفتند که حتما باید هر سه تا برنامه ای که ذکر شده در قوانین عمومی رو داشته باشی (حتما) و به بنده 2 یا 3 دقیقه فرصت دادن برم دانلود کنم و بنا به دلایلی که برای بنده پیش اومده بود . به من ارور میداد و من نمیتونستم برم داخل سایت . ایشون هم نه گذاشت و نه برداشت بن داد به دلیل عدم همکاری در چک پی سی

• مدارک (فیلم یا عکس):از ادمین مربوطه میخوام

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/98558-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-soroush/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود و احترام؛ @jadeh

شکایتِ شما رد شد.

3 ساعت قبل، jadeh گفته است:

پس میگیرم شکایت رو

+موفق باشید.

+بسته شد.

Be the one that nobody‌ thought you could be 

PermanenT

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/98558-%D8%A8%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-soroush/#findComment-1006254
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• PermanenT موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...