رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

سوال

13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

• -2

از نرم افزار های غیرمعتبر منبع بسته (Close-source) شناخته نشده استفاده نکنید.

همچنین گزارشاتی مبنی بر اشکالات این برنامه ارسال شده, 

مجموعه هم هیچ مسئولیتی در قبال استفاده از این نرم افزار ها نداره, بهتره از نرم افزار های متن باز و مجاز و تایید شده توسط مجموعه استفاده کنید.

مثل AGRakSAMP یا استفاده از لانچر RSM بر پایه AGRakSAMP

-------------------------------------------------------------------------------------

503922_25Eeee-1-.png

-------------------------------------------------------------------------------------

:Together, We

!Make the ArSaCiA Great again

• -2

کلاینت‌ها یا افزونه‌های غیررسمی تا وقتی که برتری ندن مشکلی ندارن

The only things making you unhappy are your own thoughts

• -2

نه این VPS هست که فقط باعث میشه اکانت شما به sleep/ بره و هیچ چیز برتری به استفاده کننده نمیده برای اندروید هم هست 

در صورت نیاز لینک رو میتونم قرار بدم

• -2

Raksamp یک VPS نیست، دراصل یک نرم‌افزاره که روی VPS یا هر Device ای قرار می‌گیره

از طرفی هیچ فایل یا نرم‌افزاری (به استثناء محتوای رسمی) توسط مدیریت مجموعه مورد تأیید قراره نمی‌گیره و فقط مطرح شده که درصورتی که برتری نده مشکلی نداره (فلذا هرگونه مسئولیت درمورد کارکرد نادرستش گردن خودتونه)

The only things making you unhappy are your own thoughts

• -2

درود 

اگه تمام حساب های کاربری در یک خونه باشند و اینترنت شما هم درست باشد، مشکلی پیش نمیاد

ولیکن در صورتی که مشکلی پیش بیاد هم چون هیچ کدام از برنامه ها مورد تایید رسمی قرار نگرفتن مسئولیت اون مشکل به گردن خودتونه

• دوست دارم که 1

Soroush.png

UnknownS

• -2

پس به جای این برنامه میتونم از چه برنامه هایی استفاده کنم 

• -2
در ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ در 00:16، DerDevil گفته است:

به نظر شما یه جای این میتونم از چه VPS هایی استفاده کنم ؟؟؟

فکر نکنم اگر هم باشه بنظرم بهتره از خود Launcher برای Sleep/ استفاده کنیم تا به مشکلی نخوریم. RakSamp بعضی وقتا برای من قطعی پیش اورد و  Sleep/ نشد و طبق گفته ی بقیه دوستان توسط مجموعه تایید نشده و مسئولیت استفاده بر عهده خودمان هست. 

+ موفق باشید. 

|

|

Endrik

༺═──────⊱༻⛧༺⊰──────═༻

• -2
در ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ در 21:35، MohammadAli گفته است:

کلاینت‌ها یا افزونه‌های غیررسمی تا وقتی که برتری ندن مشکلی ندارن

درود  دوست گرامی @MohammadAli

بنده با این برنامه استفاده کردم اکانتم بن شده (اکانت مولتی با نام Axman)

به نظر شما از چه روشی استفاده کنم که وارن مپ کلیک نده و من به خوبی ازش استفاده کنم؟

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 

Afsungar.png

5aa201_25af0e01-25New-Project-12-%5B2EF6

do.php?imgf=bcda17_26215518-25fontfa-ima

Los Santos Police Department 

☠

• -2
در ۱۴۰۴/۱۰/۱۴ در 00:16، DerDevil گفته است:

وی پی اس که درستش نیست ولی ار راک سمپ علی الدن استفاده کن

: 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉:

BowLing.png

𝐼 𝒲𝒜𝒮 𝒬𝒰𝐼𝒯𝐸, 𝐵𝒰𝒯 𝐼 𝒲𝒜𝒮  ᏔᎪᏚ𝒩’𝒯 𝐵𝐿𝐼𝒩𝒟️ 

3fda11_25Fixed.png

• -2

@DerDevil عزیزم، دوستان چندین بار عرض کردند،

این برنامه ها VPS نیستند!

میتوانید از کلاینت AGRakSamp استفاده کنید.

.ٖؒ﷽‌══════════════════════════════

.--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--.

Jews.png

𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓸𝓷𝓮 𝓯𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂

• -2
4 ساعت قبل، FallenLucifer گفته است:

میتوانید از کلاینت AGRakSamp استفاده کنید.

لینک دانلود رو می‌فرستید تشکر

|

|

Endrik

༺═──────⊱༻⛧༺⊰──────═༻

• -3

با سلام

متاسفانه یک مشکل داره که بعضی وقتا وارن مپ کلیک میده و بن میدن بهتر است استفاده نکنین تا فیکس شه

ویرایش شده توسط Mythic

✦•𝚰ɳ 𝐓ԋҽ 𝐍αɱҽ 𝐎ϝ 𝐆σԃ•✦ 

Mythic.png

༺═───────.·亗·.───────═༻

• -4

• دوست دارم که 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...