NightDanger ارسال شده در December 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2019 سلام خدمت موسس سرور خوب آرسا کیا. اگه بشه که توی خیابان ها چند سرعت گیر (دست انداز) گذاشته بشه هم سرور نمای واقعی تری میگیره هم باعث میشه بعضی ها آروم تر برن البته میدونم آروم تر که نمیرن هیچ از روش پرواز هم میکنن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 در در ۱۳۹۸/۹/۱۱ در 20:28، GeneralMaximus گفته است: سلام خدمت موسس سرور خوب آرسا کیا. اگه بشه که توی خیابان ها چند سرعت گیر (دست انداز) گذاشته بشه هم سرور نمای واقعی تری میگیره هم باعث میشه بعضی ها آروم تر برن البته میدونم آروم تر که نمیرن هیچ از روش پرواز هم میکنن. من خوشم امد از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 در در ۱۳۹۸/۹/۱۱ در 20:28، GeneralMaximus گفته است: سلام خدمت موسس سرور خوب آرسا کیا. اگه بشه که توی خیابان ها چند سرعت گیر (دست انداز) گذاشته بشه هم سرور نمای واقعی تری میگیره هم باعث میشه بعضی ها آروم تر برن البته میدونم آروم تر که نمیرن هیچ از روش پرواز هم میکنن. اگه بشه چیز خوبی میشه من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در February 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2020 ایده خوبیه. Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در March 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2020 در در ۱۳۹۸/۹/۱۱ در 20:28، GeneralMaximus گفته است: سلام خدمت موسس سرور خوب آرسا کیا. اگه بشه که توی خیابان ها چند سرعت گیر (دست انداز) گذاشته بشه هم سرور نمای واقعی تری میگیره هم باعث میشه بعضی ها آروم تر برن البته میدونم آروم تر که نمیرن هیچ از روش پرواز هم میکنن. این نیاز به ابجکت داره؛ فاندر سرور اگه میخواست با مپ هتی زیبا ۴راه یا جاهای دیگع رو قشنگ میکرد. بهتره ابجکت ها در سرور زیاد نباشن؛ مثلا ۱۰ تا کل دس اندازا باشن تو چهار راه های معروف و ایرپورت End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در March 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2020 در ۱ ساعت قبل، SuperMAN گفته است: این نیاز به ابجکت داره؛ فاندر سرور اگه میخواست با مپ هتی زیبا ۴راه یا جاهای دیگع رو قشنگ میکرد. بهتره ابجکت ها در سرور زیاد نباشن؛ مثلا ۱۰ تا کل دس اندازا باشن تو چهار راه های معروف و ایرپورت موافقم Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در March 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2020 به نظر من فکر میکنید داره از باگ NRG-500 و ... استفاده میکنه Stop That شه یعنی واسه 5s وایسه FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در March 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2020 عالیه فقط به ایده دوستمون @farzadafazel هم موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ali34 ارسال شده در March 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۲ در 11:34، SuperMAN گفته است: این نیاز به ابجکت داره؛ فاندر سرور اگه میخواست با مپ هتی زیبا ۴راه یا جاهای دیگع رو قشنگ میکرد. بهتره ابجکت ها در سرور زیاد نباشن؛ مثلا ۱۰ تا کل دس اندازا باشن تو چهار راه های معروف و ایرپورت موافقم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 26, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 پیشنهاد شما رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده