NASERI ارسال شده در دیروز در 16:25 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:25 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود من یک عدد اینفرنوس اودو 87k خریدم به قیمت استند و از اونی که خریداری کردم 40میل از frariکلاهبرداری کرده و مدرکی هم frariنداره که ثابت کنه frari اومد جای من و گفت تو این اینفرنوس رو باید سل بدی به چون کلاهبرداری کردی و آبروریزی و تهدید میکرد و میگفت دزدی کردی(تو واقعیت) بعدش منم سل دادم و گفتم راحت ازت پس میگیرم بعدش اون گفت Aras در جریانه و کاری نمیتونی بکنی بعدش منم به آراس پیام دادم و گفتش صبر کن چک کنم و اگه تو 1$خریداری کرده باشی بنت میدم منم گفتم باشه چک کنید, استند خریداری کردم بعدش جوابی نگرفتم از Aras شکایت کردم که اینفرنوسمو که استند خریداری کردم پس بگیرم ؛ اکانت من نمیدونم چرا ولی بن شد بعدشم شما چک کنید sellgift که مشخصه lagsچک کنید که من نه از آقای frariپولی دریافت نکردم نه چیزی خریداری کردم نه رفتم رو اکانتش ip چک کنید ایشون ادعا داره که کلاهبرداری شده ازش و هیچ مدرکی ندارد Arasگفته اینفرنوسی که من استند خریداری کردم برو 1$بگیر و من پشتتم ؟ همچین چیزی تو قوانین سرور وجود ندارد frariترسید و اینفرنوس منو سل داد به MR_DOLAR اکانت مولتیش با تشکر از پرسنل لطفاً پیگیری شده سریعاً. • مدارک (فیلم یا عکس): Sellgift Logs ip نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/97404-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-frari/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.