SuperMaN ارسال شده در November 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2019 سلام. من در note++ یه همچین چیزی رو با .VBS سیو کردم اما میخوام زیرش یه دکمه بیاد که زده باشه Close اما بزنی روش بسته نشه و دوباره بیاد. چون این خیلی چیز ساده ایه منم بلد نیستم ازتون کمک میخوام @Ali @Mohny do msgbox(" I AM HACKER :) ") loop End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
8 توسعه دهنده Mohny ارسال شده در November 28, 2019 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2019 ' WINDOWS BASED SCRIPT : Simple prank message ' - Mohny [AG TEAM] dim dBu, dIc dBu = 5 ' buttons (can be changed between 0 and 5) dIco = 16 ' icon (can be changed by 16, 32, 48, 64, 4096) do dLol = MsgBox("Prank Message", dBu + dIco, "Window Title") loop COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 SuperMaN ارسال شده در November 30, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2019 خیلی ممنون از شما. @Mohny End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 DeaTShoT ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
SuperMaN
سلام.
من در note++ یه همچین چیزی رو با .VBS سیو کردم اما میخوام زیرش یه دکمه بیاد که زده باشه Close اما بزنی روش بسته نشه و دوباره بیاد. چون این خیلی چیز ساده ایه منم بلد نیستم ازتون کمک میخوام @Ali @Mohny
End of the Line|----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------||----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده