Hope ارسال شده در November 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: """"""""""""""""""""""""" • توضیحات: سلام شکایتم خیلی کوتاه و مفید هستش. کلمه (BK) میتونه مخفف بسیاری از کلمات باشه. مثلاً Bego Kamel و در رابطه با موضوعی که بین من و اقای ChiliBoy بود من منظورم این بود که به ادمین کامل بگو. اقای Pause بدون اینکه از من دلیل بپرسه و یا منتظر شکایت اقای ChiliBoy بشه من رو 360دقیقه محروم از صحبت کردن. درخواست رسیدگی دارم ممنون. • مدارک (فیلم یا عکس): کل سرور دیدن من mute شدم ویرایش شده November 27, 2019 توسط mohsen10k Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در November 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @mohsen10k شکایت شما رد شد. کار ادمین مورد نظر صحیح بوده است. با سپاس. • بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده