DarkKiller ارسال شده در November 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2019 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت شما هاستر Rubick به من وانتد دادن و من رو بردن روبروی زندان و بهم گفتن دکمه عزیزم که این به این معناست که یعنی گومشو وبدتر که نمیشه گفت. ایا جدیدا هاستر میتونه به بقیه توهین کنه؟ اگر میشه پیگیری کنید ممنون. • مدارک (فیلم یا عکس): و همانطور که میبینید هلپر هم گفنه که توهین حساب میشود و از هاستری ایشون کسر میشود ویرایش شده November 28, 2019 توسط Kelton لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در November 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2019 با سلام خدمت شما شاکی محترم، همانطور که در تصاویر شما آشکار می باشد اول شما توهینی به بنده داشتید و از آنجایی که من در جریان نبودم این جمله من توهین شدت پایین به حساب می آید به زبان آوردم و باز هم از شما بابت این موضوع معذرت می خواهم. یاحق You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در November 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2019 (ویرایش شده) با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @DarkKiller شکایت شما پذیرفته شد. هاستر مورد نظر اخطار دریافت کردند. با سپاس. • بسته شد • ویرایش شده November 30, 2019 توسط Kelton لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده