Hope ارسال شده در November 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشون به جای RuBicK says /Chairsit 1 گفتند Rubick says /chairsit 1 و من CMD رو نزدم و kill شدم!!! • مدارک (فیلم یا عکس): 1 Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در November 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم، مشکلی در این دو کلمه که شما کنار هم گذاشتید دیده نمشه ! و تمامی شرکت کننده ها این Anim رو اجرا کردند جز شما! موفق باشید. یا حق 1 You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hope ارسال شده در November 29, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2019 شما وقتی میخواستی Event رو توضیح بدی نگفتی RuBicK Says ? و بعد داخل Event شما به جای RuBicK Says گفتی RuBicK says الان من کار اشتباهی کردم!!؟؟ Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در November 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2019 لطفا مدارک خودتان را ارسال کنید. @RuBicK در زمینه ی اینکه شما در توضیحات گفتید به چه اسمی باید گوش بدهند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در November 30, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @mohsen10k شکایت شما رد شد. دلیل: تفاوتی میان Rubick و RuBicK وجود ندارد چراکه ما بزرگ یا کوچک بودن اسم را در نظر نمیگیریم شما باید مراقب این باشید که اسمی به غیر از این اسم نام برده نشود یا جا به جا نوشته نشده باشد. با سپاس. • بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده