kiarash1388 ارسال شده در دیروز در 06:29 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:29 عکس سایز کوچک شما از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری از شاهدین از طریق کنترل پنل توضیحات با سلام خسته نباشید برای کل مدیران های ارسیا کیا گیم من صاحب اکانت (rahman..1389) هستم از من یک کلاهبردار بسیار بزرگ شده یکی بدون اجازه وارد اکانت من شده و کل اموال رو برداشت کرده و ایشون اموال را درون اکانت ها خود چرخانده است تا ادمین ها و بقیه رو گیج کن ایشون بعد از ورود به اکانت بنده یک عدد مانستر ادو ۱.۵۰۰. پلاک گلدی دسته متوسط رو به اکانت خودش ۱ دلار سل داده ایشون یک عدد بوفالو از اکانت من برداشته و درون اکانت دیگر خود قرار داده است و ایشون بعلاوه این ها 5.390.000 کی رو به بانک خود زده در تاریخ 1404/09/02. 22:39:36 نام ایشون nima(1391) است ایشون تمامی اموال رو به خودش سل داده و بعد از آن اموال رو درون اکانت دیگر خود یعنی ...professor سل داده هم اکنون مانستر درون اکانت ایشون نیست اما بو فالو درون اکانت ایشون است ایشون بعد از برداشتن اموال برای اینکه من که صاحب اکانت هستم نتوانم تا یک چند وقت پیگیری کنم ایشون رفته به یک ادمین بی احترامی کرده و اگر شما چک کنید میتوانید ببینید که آیپی گوشی ایشون روی اکانت من افتاد است و میتوانید چک کنید که زمانی که ایشون به ادمین بی احترامی کرده آیپی گوشی من نبوده و قبل از اینکه من از بن در بیام ۱ روز قبلش بن تعلیق بی دلیل خوردم و بعد از چند وقت چون مدیران بازی دیدن که بی دلیل هست منو رفع محرومیت دادند و بعد از ورود دیدم که اموال من درون اکانت نیست بعد از پیگیری توانستم اکانت های ایشون رو پیدا کنم اگر اموال مقدار کمی بود ارزش پیگیری هم نداشت ولی ایشون نزدیکای 27 میلیون از بنده تبر کردند لطفاً و خواهشمندم از مدیر های بازی از کل ادمین های بازی خواهش میکنم پیگیری کنید و چنین کسایی رو بدون مجازات نزارید! من خودم یک اکانت دارم به دلیل کلاهبرداری بن تعلیق خورده و آلان دارم میگم حقم بوده چون نباید اکانتم رو و گوشیمو در اختیار پسر خاله هم میگذاشتم چون اشتباه از خودم بوده ایشون هم با گوشی من و هم با اکانت من رفته کلاهبرداری کرده من هم شهرستان بودم ولی دارم میگم احتمالا حق من بوده که برای یک کلاهبرداری بن تعلیق خوردم ولی خواهش میکنم برای من پیگیری کنید که بتوانم اموال خودمو برگردانم خواهش میکنم و ایشون با خیلی بد زبانی هست چون اگر برید کل اکانت های ایشون رو چک بدین به دلیل بد زبانی محرومیت ها بسیاری دارد خواهش میکنم از شما پیگیری کنید بخدا کل اموال من همونا بو الان یک ودو و یک سلطان گلدی یک سانرایز بیشتر ندارم ترو خدا پیگیری کنید مدارک فیلم یا عکس https://uploadkon.ir/uploads/42ae08_25InShot-۲۰۲۵۱۲۰۸-۲۰۱۴۴۳۳۳۰.jpg https://uploadkon.ir/uploads/c58e08_25Screenshot-۲۰۲۵۱۲۰۸-۲۰۲۱۴۷.jpg https://uploadkon.ir/uploads/44f308_25IMG-20251208-203031-875.jpg ادمین ها در جواب شکایت من به من گفتند زیرا شما اموال رو به صورت هدیه دریافت کرده اید و ما هم از شما به صورت هدیه دریافت کردیم یعنی چه یعنی من که هرچی هدیه گرفتم باید از من بگیره برای خودتون من دارم میگم اینجانب صاحب اکانت (rahman..1389) هستم و دارم شخصاً میگم اگر من هدیه دریافت کردم احتمالا حق من بوده و اگر میگویید که من به کسی هدیه دادم مدرک که من هدیه به کسی رو دادم میخوام بخدا مال مردم خوردن ندارد حق الناس به گردن کسایی که اموال خودمو بدون اجازه خودم به خودشون هدیه کردن من راضی نیستم انشاالله که اگر در حق من کم لطفی کنید خدا از شما نگذره من که صاحب اکانت هستم میگم هدیه ای ندارم به کسی بدم آخه این هدیه من برای شما رقمی نیست ولی برای یک پلیر ساده خیلی زیاده من 6 میلیون از پولام رو از راه تراکر و شغل های دیگه بست آوردم مگه من نوکر یا برده کسی هستم که پول اینترنت بدم از صبح تا شب هم برم کار کنم چشمامو ضعیف کنم بعد شما بیایین اموال منو به خودتون هدیه کنید ترو به اون خدایی که میپرستید حداقل نصف اموال بهم برگشت بدین بخدا من تو اون دنیا از کسی نمیگذرم من الان با اکانت خالی چکار کنم؟ شما بگین چطور وقتی که من وارداکانت آقای .MAFIA.26. شدم شما منو بن دائمی کردید الان هم شما موظف هستید که اکانت های ایشون رو بن دایمی بدهید حالا خود دانید من گفته باشم من از حقم نمیگذرم ولی این بده که ایشون هر روز بیاد به من بخنده که من کلاهبرداری کردم ولی پیگیری نشد تو که خیلی ادای پس گرفتن داشتی این یعنی چه آلان داخل باز هم خجالت میکشم برم که ایشون به من نخنده بخدا شرم داره من از مدیران خواهشمندم اموالم رو بهم برگشت بدین 🫷🫸 خواهش میکنم ترو خدا نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/96469-%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7nima1391/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.