DeadSea ارسال شده در November 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من برای سی باگ زدن وارن گرفته بود قبلا،از اون به بعد هم میدونستم اگه دوباره بزنم تو دردسر میوفتم به خاطر همین نمیخواستم خودمو الکی بدبخت کنم،به خودم قول دادم دیگه تو این سرور سی باگ نزنم. تو اونت دوئل ..Shadow.. بودیم من برنده شدم و فیلم خواستن فیلمو که براشون فرستادم گفتن که مشکلی نداره و جایزشو دادن امروز اومدم دیدم بعد از اینکه من آفلاین شده بودم ادمین AliAgent به من بخاطر سی باگ وارن دارن ولی من اصلا از سی باگ استفاده نکردم یه حرکت هست به اسم Litefoot اینطوریه که : کلیک راست موسو نگه میداریم +شلیک میکنیم + کلیک راست موسو ول میکنیم + غلتک موس و به سمت پایین یا بالا یا از دکمه e یا q استفاده میکنیم که تفنگ عوض شه و ریلود نکنیم خب میبینین که اصلا از دکمه c استفاده نشده من امروز با AliAgent صحبت کردم گفت این حرکت مجاز نیست ولی من چیزی درباره این موضوع تو قوانین نمیبینم در ضمن این حرکت باگ هم نیست که بگیم سوءاستفاده از باگ. • مدارک (فیلم یا عکس): تنها فیلمی که از دیشب دارم اینه که برای ادمین ..Shadow.. فرستاده بود http://uupload.ir/view/8gaf_scary.mp4/ اگه ببینین فرق بین سی باگ زدن و litefoot و حس میکنید توش ویرایش شده November 22, 2019 توسط DeadSea لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در November 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2019 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @DeadSea ادمین مورد نظر 24 ساعت فرصت جهت پاسخ به شکایت و ارسال مدارک دارند. @AliAgent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در November 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2019 (ویرایش شده) با سلام و احترام. مدارک به مدیریت ارسال شد. (اون فیلم که شما فرستاید دوئل دیگری بود که سعی بر گمراه کردن پاسخگوی شکایات و بنده داشتید) پیروز و سربلند باشید. ویرایش شده November 28, 2019 توسط AliAgent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeadSea ارسال شده در November 28, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2019 اگه درست خونده باشین نوشتم تنها فیلمی که از اون شب داشتم و قصد من از فرستادن اون فیلم نشون دادن litefoot بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در November 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @DeadSea شکایت شما پذیرفته شد. ادمین مورد نظر یک SV دریافت کرد. دلیل: چه فیلم ارسالی از طرف ادمین مورد نظر و چه فیلمی که شما دادید در هیچکدام از C-Bug استفاده نشده و به اشتباه Warn دریافت کردید، همچنین Warn شما پاک میگردد. با سپاس. • بسته شد • 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده