DarkSky ارسال شده در November 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2019 با سلام عرض ادب. به نظر من مثل اقلیت School instructor باره اول که /Spawnchange میزنیم یه جا دیگه بریم. منظور اصلی من اینکه HQ اقلیت ما FBI تو LV,باره اول که /Spawnchange زدیم بریم HQ PD باره دوم HQ FBI و باره سوم بریم HQ NG. با این کار لازم نیست دیگه از LS بریم LV برای HQ. 1 Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در November 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2019 با عرض سلام و خسته نباشید در 10 ساعت قبل، Nimapro گفته است: منظور اصلی من اینکه HQ اقلیت ما FBI تو LV,باره اول که /Spawnchange زدیم بریم HQ PD باره دوم HQ FBI و باره سوم بریم HQ NG. پیشنهاد تکراری است! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در November 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2019 در در November 15, 2019 در 14:50، Nimapro گفته است: با سلام عرض ادب. به نظر من مثل اقلیت School instructor باره اول که /Spawnchange میزنیم یه جا دیگه بریم. منظور اصلی من اینکه HQ اقلیت ما FBI تو LV,باره اول که /Spawnchange زدیم بریم HQ PD باره دوم HQ FBI و باره سوم بریم HQ NG. با این کار لازم نیست دیگه از LS بریم LV برای HQ. پيشنهاد خوبيه ولى حيف كه اجرا نميشه 1 Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در November 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2019 واقعا جالب و عالیه Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 26, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 پیشنهاد شما رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده