Hope ارسال شده در November 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام اینقدر از این آدمایی که الکی شکایت میکنن بدم میاد ایشون داخل event به من میگه noob و پشت سر هم spam میکنه بعدش که از event میایم بیرون دوباره میاد هی میگه noooooob منم اعصابم یکم مشکل داره جوابشو دادم بعد رفته شکایت کرده به من میگه noob gorbe • مدارک (فیلم یا عکس): تصویر یکم تار بود پر رنگ کردم اگه خواستید عکس اصلی هم میفرستم Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jigsaw ارسال شده در November 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم متاسفانه شکایت شما به دلیل نبود مدارک کافی رد شد (پ.ن: طبق قوانین عمومی بند د.زبان نمونههایی از کلماتی که مشمول مجازات نمیشوند (به استثنای استفاده بر روی ادمینها) - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم.) با تشکر، بسته شد. Fool me once, shame on you Fool me twice, shame on me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده