Hope ارسال شده در November 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشون بدون مدرک منو Suspect کردن و وقتی report میدم میگم اون میکوبید میگه من اونجا که به شما میکوبید رو ندیدم. من درخواست مدرک دارم از اقای @AliAgent • مدارک (فیلم یا عکس): Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در November 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2019 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @mohsen10k ادمین مورد نظر 24 ساعت فرصت جهت پاسخ به شکایت و ارسال مدارک دارد. @AliAgent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در November 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2019 با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شاکی عزیز. مدارک کافی موجود است و برای مدیریت ارسال شد. موفق و پیروز باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در November 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2019 طبق فیلم ارسالی شکایت شما رد شد. دلیل: شما از قصد به شاکی می کوبیدید در در ۱۳۹۸/۶/۱۳ در 00:09، Ali گفته است: شما مجاز به کوبیدن به ماشین دیگران نیستید. (مجازات: Suspend Driver License برای 5 ساعت) با سپاس. • بسته شد• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده