Smart ارسال شده در November 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من حدودا 2سال پیش بخواطره Referral بن شدم , بعد به ادمین ها گفتم که Referral منو بردارن , گفتن برداشتیم , الان بعد از مدت طولانی Gold خریدم که Buylevel/ کنم , بعد از اینکه 6 7 تا لول گرفتم , اقای E.VI.DI 5روز بنم کرد + اکنت مولتیم رو تعلیق کرد!! چطور ادمینا گفته بودن که Referral برداشته شد !! • مدارک (فیلم یا عکس):میتونید از UCP ببینید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در November 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2019 با سلام خدمت شاکی محترم @Smart شکایت شما پذیرفته شد. لطفا پس از وارد شدن به سرور report/ دهید تا رفرال اکانت شما پاک شود. • بسته شد • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده