mohamadTIGGER ارسال شده در May 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: ایا این جمله فحش محسوب میشه؟ خودشون حتی record دارم گفتن من انست نمیشم از سال دیگه به سال بعد منتقل میشم این فحش محسوب میشه منو بن کردن الکی؟! واقعا فحشهههههههه؟ کجاش فحشه میشه 1کی بمن بگه اگه به این میگن شکایت الکی من نمیدونم به چی میگید شکایت جدی شما که دم از عدالت این داستانا میزنید 1شکایت جدی رسیدگی کنید به تمسخر نگیرید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadTIGGER ارسال شده در May 4, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2017 جالبه بدونید دیروز کلا بیشتر 3 ساعت هم نشده online بودم rob کردم اومدم سرور تایم جایلم ببره دیدم ایشون بن دادن میگن توهین کردی من اگه ts فوش دادم record بدید ببینم اگه سرور بوده ss بدید خیلی جالبه میخوام بدونم این دفعه الکی چرا بنده رو بن دادن؟ مدرک میشه خودم ببینم من شکایت قبلیم که کردم فحش ندادم به این اقا منو بن دادن گفتم khashi بن شدم دانیال هم مثل همیشه reject کرد اگه من مدرک میدم لطفا شما هم مدرک بدید ببینیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در May 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2017 با سلام https://forum.arsacia.ir/topic/903-شکایت-اینفرنال-شکایت-الکی/ بنا بر این ما همه در کف این مخلوق هستیم که چگونه به وجود امده ( یعنی چی تو کفه این مخلوقی که چگونه به وجود امده؟ ) از مدیریت میخوام از فروم بن بدن ایشون را استفاده از الفاظ رکیک حتی استفاده به صورت سانسور شده ممنوع می باشد. امضا:خشی اینفرنال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadTIGGER ارسال شده در May 4, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2017 (ویرایش شده) این کجاش فحش محسوب میشه؟ عزیزم دیگه مدرک نمیدونی از کجای بیاری الکی بن میدی؟ مخلوق فحش هستش یا به وجود امدن؟ شما تو خونه میخوان صدات کنن میگن ارباب کارت داریم؟ عزیزم برو 1بهونه دیگه پیدا کن اگه فحش بود تو سایت بن میشدم accept نمیشد حرفم حتما لابد تو سایت گفتن مودبانه حرف زدنم بن داره؟ نه؟ ما همه مخلوقیم البته شاید شما بخودت شک داری که منو به دلیل توهین بن دادی عزیزم چگونه بوجود امدن مخلوق من واقعا نمیدونم چی بتو بگم فقط میتونم بگم جای اسپم 1 فهمیده این پست رو جواب بدن ویرایش شده May 4, 2017 توسط mohamadTIGGER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadTIGGER ارسال شده در May 6, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2017 طبق گفته های هلپر عزیز و قوانین سرور چنین کلمه ای بن نداره و اگه داشت من از سایت توست ناظر سایت بن میشدم : 1. توهین به هرکدام از بازیکن ها (مثال: "Ahmagh"، "Khar"، "Khafe Sho"، ...) سطح 1-5: 5 دقیقه Mute. سطح 6-9: 10 دقیقه Mute. سطح 10-19: 30 دقیقه Mute. سطح 20+: 80 دقیقه Mute. مجازات ها به شدت جرم افزایش می یابند. 2. توهین هایی با شدت خیلی بالا (مثال: "Har*m Z*de"، "Gayi*amet"، "... Ro Bokhor"، ...) سطح 1-5: 10 دقیقه Mute. سطح 6-9: 30 دقیقه Mute. سطح 10-19: 80 دقیقه Mute. سطح 20+: 200 دقیقه Mute. مجازات ها به شدت جرم افزایش می یابند. 3. توهین، افترا زدن، تهدید یا مسخره کردن ادمین ها. شما بین 5 تا 7 روز از بازی محروم خواهید شد چه در بازی به آنها بی احترامی کنید چه از راه های دیگر. (پیام رسان های مختلف مانند Skype، Yahoo، Forum، TeamSpeak، ...) 4. بی احترامی به سرور محرومیت از 7 تا 30 روز. 5. توهین در چت هایی که برای تمام بازیکنان قابل دیدن است. (ad، /live، /news، /gov، /e/، ...) محرومیت 1 تا 30 روز. (بسته به شدت توهین) 6. اسم های احمقانه، اسم هایی که در آنها بی احترامی وجود دارد یا شئونات اسلامی در آن رعایت نشده، اسم هایی که بسیار شبیه به اسم یک بازیکن دیگر است. استفاده از اینگونه اسامی ممنوع و در اسرع وقت بازیکن مورد نظر از سرور محروم خواهد شد. شما در کدام یک از دستورات بالا این حرف میبینید فحش مسخره کردن؟ افترا؟ اگه بگیم مسخرس من سوالی پرسیدم و نه کلمه مخلوق و نه کلمه افریدن مشکل داره من نمیدونم چی بگم دیگه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InfeRnal ارسال شده در May 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2017 (ویرایش شده) چی میگی دوست عزیز؟ بنا بر این ما همه در کف این مخلوق هستیم که چگونه به وجود امده ( یعنی چی تو کفه این مخلوقی که چگونه به وجود امده؟ ) حرف دهنتو بفهم . مگه خودت چجوری به دنیا امدی که این حرفو به من میزنی؟ تو /helpme هم الکی از خودت حرف در نیار , اینی که تو helpme نوشتی با تو فروم کاملا فرق داره استفاده از الفاظ رکیک حتی استفاده به صورت سانسور شده ممنوع می باشد برو قوانین رو بخون اینجا هم دبگه اسپم نده ویرایش شده May 6, 2017 توسط infernal لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در May 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2017 با سلام طبق بررسی های انجام شده و مدارک موجود کار ادمین مورد نظر صحیح بوده و شکایت شما رد شد. با تشکر، بسته شد. دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده