رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

FP80 بی دلیل | Mohammadamin

ارسال‌های توصیه شده

فرم:FP80 بی دلیل

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: BlaCKWoRlD.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: MohammadAmin.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام و احترام فراوان بر ناظرين گرامی.

جناب Opener در بازی با بنده تماس گرفته بودند و گفتند که سندکینگ چند و قبل از اون بنده در جنگ کلن وال بودم و تماس ایشون رو به ۳ بار رد دادم و بعد جواب دادم.با هاشون با لجن تند و کمی عصبانی حرف زدم ولی توهین شدت بالایی یا در مکان بالای ۵ نفر نبودم و توهینی از بنده صورت نگرفت.

ایشون اومدند و بنده رو بی دلیل FP80 کردند و در صورت توهین بنده که نکردم و اگر هم کرده باشم باید AV یا FW دریافت کنم نه FP80.

حالا بگذریم آقای Opener در تاپیک شکایت خود مدارک رو در پیام شخصی با لیدر فرستادند.

بناه درخواست مدارک دارم که به چه دلیل و کدام مدرک توهین شدت بالای بنده موجب فحاشی من شده است ؟

در ضمن بنده از جناب Opener مدارکی هم دارم که بنده رو در همون تماس تهدید کردند.در صورت لزوم ارسال می شود.

ممنون جناب @DrDep محترم عزیز.

• مدارک (فیلم یا عکس):UCP بنده.

(از لیدر محترم هم گرفته شود)

• هاها 2

e5a306_25GIF-20250907-002257-410.gif

1df030_25MaahyarEDIT3933.png

e5a306_25GIF-20250907-002257-410.gif

a97130_25GIF-20251029-163553-865.gif

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/94965-fp80-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-mohammadamin/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 ساعت قبل، BlaCKWoRlD گفته است:

فرم:FP80 بی دلیل

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: BlaCKWoRlD.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: MohammadAmin.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام و احترام فراوان بر ناظرين گرامی.

جناب Opener در بازی با بنده تماس گرفته بودند و گفتند که سندکینگ چند و قبل از اون بنده در جنگ کلن وال بودم و تماس ایشون رو به ۳ بار رد دادم و بعد جواب دادم.با هاشون با لجن تند و کمی عصبانی حرف زدم ولی توهین شدت بالایی یا در مکان بالای ۵ نفر نبودم و توهینی از بنده صورت نگرفت.

ایشون اومدند و بنده رو بی دلیل FP80 کردند و در صورت توهین بنده که نکردم و اگر هم کرده باشم باید AV یا FW دریافت کنم نه FP80.

حالا بگذریم آقای Opener در تاپیک شکایت خود مدارک رو در پیام شخصی با لیدر فرستادند.

بناه درخواست مدارک دارم که به چه دلیل و کدام مدرک توهین شدت بالای بنده موجب فحاشی من شده است ؟

در ضمن بنده از جناب Opener مدارکی هم دارم که بنده رو در همون تماس تهدید کردند.در صورت لزوم ارسال می شود.

ممنون جناب @DrDep محترم عزیز.

• مدارک (فیلم یا عکس):UCP بنده.

(از لیدر محترم هم گرفته شود)

سلام و درود مدارک که دسته بنده دادن شما فحاشی کردید اما به صورت مخفف بوده و شاکی شدن و خب طبق قوانین فحاشی شدت بالا مستقیما اخراج از اقلیت داره 

زمانی AV یا FW میگرید فحاشی شدت کم به همکار کنید شما حتی به پلیر بگید Noob مجازات نمیشی ولی به همکار بگی مجازات میشی 

همچنین مدارک پلیر ارسال کنید تا بررسی بشه 

شکایت شما رد شد موفق باشید 

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/94965-fp80-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-mohammadamin/#findComment-975316
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• DrDep موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...