BlaCKWoRlD ارسال شده در دوشنبه در 21:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:56 فرم:FP80 بی دلیل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و احترام فراوان بر ناظرين گرامی. جناب Opener در بازی با بنده تماس گرفته بودند و گفتند که سندکینگ چند و قبل از اون بنده در جنگ کلن وال بودم و تماس ایشون رو به ۳ بار رد دادم و بعد جواب دادم.با هاشون با لجن تند و کمی عصبانی حرف زدم ولی توهین شدت بالایی یا در مکان بالای ۵ نفر نبودم و توهینی از بنده صورت نگرفت. ایشون اومدند و بنده رو بی دلیل FP80 کردند و در صورت توهین بنده که نکردم و اگر هم کرده باشم باید AV یا FW دریافت کنم نه FP80. حالا بگذریم آقای Opener در تاپیک شکایت خود مدارک رو در پیام شخصی با لیدر فرستادند. بناه درخواست مدارک دارم که به چه دلیل و کدام مدرک توهین شدت بالای بنده موجب فحاشی من شده است ؟ در ضمن بنده از جناب Opener مدارکی هم دارم که بنده رو در همون تماس تهدید کردند.در صورت لزوم ارسال می شود. ممنون جناب @DrDep محترم عزیز. • مدارک (فیلم یا عکس):UCP بنده. (از لیدر محترم هم گرفته شود) 2 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/94965-fp80-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-mohammadamin/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در سهشنبه در 06:47 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:47 8 ساعت قبل، BlaCKWoRlD گفته است: فرم:FP80 بی دلیل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و احترام فراوان بر ناظرين گرامی. جناب Opener در بازی با بنده تماس گرفته بودند و گفتند که سندکینگ چند و قبل از اون بنده در جنگ کلن وال بودم و تماس ایشون رو به ۳ بار رد دادم و بعد جواب دادم.با هاشون با لجن تند و کمی عصبانی حرف زدم ولی توهین شدت بالایی یا در مکان بالای ۵ نفر نبودم و توهینی از بنده صورت نگرفت. ایشون اومدند و بنده رو بی دلیل FP80 کردند و در صورت توهین بنده که نکردم و اگر هم کرده باشم باید AV یا FW دریافت کنم نه FP80. حالا بگذریم آقای Opener در تاپیک شکایت خود مدارک رو در پیام شخصی با لیدر فرستادند. بناه درخواست مدارک دارم که به چه دلیل و کدام مدرک توهین شدت بالای بنده موجب فحاشی من شده است ؟ در ضمن بنده از جناب Opener مدارکی هم دارم که بنده رو در همون تماس تهدید کردند.در صورت لزوم ارسال می شود. ممنون جناب @DrDep محترم عزیز. • مدارک (فیلم یا عکس):UCP بنده. (از لیدر محترم هم گرفته شود) سلام و درود مدارک که دسته بنده دادن شما فحاشی کردید اما به صورت مخفف بوده و شاکی شدن و خب طبق قوانین فحاشی شدت بالا مستقیما اخراج از اقلیت داره زمانی AV یا FW میگرید فحاشی شدت کم به همکار کنید شما حتی به پلیر بگید Noob مجازات نمیشی ولی به همکار بگی مجازات میشی همچنین مدارک پلیر ارسال کنید تا بررسی بشه شکایت شما رد شد موفق باشید در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/94965-fp80-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-mohammadamin/#findComment-975316 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده