amir94 ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل سلام من یک پیشنهاد دارم برای اونایی که در بازی خونه دارن + پیشنهاد من اینه که تلویزیون تو خونه هامون باشه و برنامه هایی در آن تلویزیون بخش بشه چون یکی میاد خونه میخره یا sleep میزاره یا برای اینکه یجا زاهر بشه میخره ولی اگر یک تلوزیون تو اون خونه باشه وقتی تنهاس و کاری نداره میشنه تلویزیون میبینه حالا برنامه هارا چطور پخش کنند؟ اقلیت خبرنگار آن ها میتونن با استفاده از تایپ کردن اخبار هارا بنویسند و عکساشا بزان تو تلویزیون حالا خلاصه یه کد اضافه بشه که وقتی میزنن یک صفه باز بشه که ۳ تا گزینه داشته باشه ۱.aks ۲.akhvar taypi 3.ersal وبیاد رویه آن تلویزیون های اون هایی که خونه دارن و موقه هایی که کارکنان خبرنگاران تو بازی نیستن یا آخر شبا یه برنامه یا فیلمی پخش بشه داخل به حقوق کارکنان خبرنگار هم اضافه بشه و البته این کار باعث میشه جمعیت اقلیت خبرنگار بیشتر بشه با تشکر.》 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/94913-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmanAmoi ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل (ویرایش شده) 1 دقیقه قبل، amir94 گفته است: سلام من یک پیشنهاد دارم برای اونایی که در بازی خونه دارن + پیشنهاد من اینه که تلویزیون تو خونه هامون باشه و برنامه هایی در آن تلویزیون بخش بشه چون یکی میاد خونه میخره یا sleep میزاره یا برای اینکه یجا زاهر بشه میخره ولی اگر یک تلوزیون تو اون خونه باشه وقتی تنهاس و کاری نداره میشنه تلویزیون میبینه حالا برنامه هارا چطور پخش کنند؟ اقلیت خبرنگار آن ها میتونن با استفاده از تایپ کردن اخبار هارا بنویسند و عکساشا بزان تو تلویزیون حالا خلاصه یه کد اضافه بشه که وقتی میزنن یک صفه باز بشه که ۳ تا گزینه داشته باشه ۱.aks ۲.akhvar taypi 3.ersal وبیاد رویه آن تلویزیون های اون هایی که خونه دارن و موقه هایی که کارکنان خبرنگاران تو بازی نیستن یا آخر شبا یه برنامه یا فیلمی پخش بشه داخل به حقوق کارکنان خبرنگار هم اضافه بشه و البته این کار باعث میشه جمعیت اقلیت خبرنگار بیشتر بشه با تشکر.》 من موافقم واقعی به نکته خوبی اشاره کردی واقعی + ویرایش شده 3 ساعت قبل توسط ArmanAmoi نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/94913-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C/#findComment-974731 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.