AmirMammad ارسال شده در December 7 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _______ • توضیحات: درود ایشون منو توی لیست قرار نداره و گفته لاگ چیت داری ولی خب باید آخر اولویت بندی اضافه بشم نفر آخر لول ۳۷ هست که خب لول من بالاتره ولی چون لاگ دارم بعد از نفر آخر باید قرار بگیرم به ایشون هم گفتم، گفتن که فقط ۵۴ نفر اولویت بندی شده و ادامه داره خب یه سوال اگه 500 نفر پست گذاشته باشن برای عضویت من باید نفر 501 باشم؟ با دلیل ایشون هیچوقت کسی که لاگ داره نمیتونه وارد دسته متوسط شه و قرار نیست تمام کسایی که پست میزارن توی لیست باشن • مدارک (فیلم یا عکس): درخواست عضویت GSF 𝐀𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞 𝐞𝐧𝐝 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐡𝐞𝐚𝐫𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐦𝐢𝐧𝐝 𝐚𝐠𝐫𝐞𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐢𝐭'𝐬 ...𝐚𝐥𝐥 𝐨𝐯𝐞𝐫 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/94776-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-jews/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در December 8 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8 13 ساعت قبل، AmirMammad گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _______ • توضیحات: درود ایشون منو توی لیست قرار نداره و گفته لاگ چیت داری ولی خب باید آخر اولویت بندی اضافه بشم نفر آخر لول ۳۷ هست که خب لول من بالاتره ولی چون لاگ دارم بعد از نفر آخر باید قرار بگیرم به ایشون هم گفتم، گفتن که فقط ۵۴ نفر اولویت بندی شده و ادامه داره خب یه سوال اگه 500 نفر پست گذاشته باشن برای عضویت من باید نفر 501 باشم؟ با دلیل ایشون هیچوقت کسی که لاگ داره نمیتونه وارد دسته متوسط شه و قرار نیست تمام کسایی که پست میزارن توی لیست باشن • مدارک (فیلم یا عکس): درخواست عضویت GSF با سلام ببینید به دلیل اینکه حجم پیام زیاد نشه گفتیم تعدادی رو اولویت بندی کنن که میدونید نیازه و در صورتی که این اشخاص تمام شد نفرات بعدی اولویت بندی میشن [ قطعا مدارک زمان قبول کردن پست باید بگیرن] مورد چیت متاسفانه قانون همینه چه به اشتباه بن بشید چه درست بن بشید سر موارد چیت مود غیر مجاز و عدم همکاری در کنترل سیستم به نفرات آخر میرید [ جز بحث لول میشه] شما میتونید گلد بازی تهیه کنید و سوابق بن خود را حذف کنید موفق باشید در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/94776-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-jews/#findComment-974010 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده