AliAgent ارسال شده در October 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2019 !هالوین در ArSaCiA Game بهترین سرور سمپ در جهان! امروز به طور ناگهانی سرور ریستارت شد با عنوان اپدیت ویژه ی هالوین بعد از آن در یک نقطه ی دور افتاده جشن بزرگی بر پا شد که در همانجا هر 5 ساعت یکبار با دستور /Getgift میتوان پول/رسپکت/طلا و راب پوینت به دست اورد همچنین علی گرامی BoomBox قرار داد و همه را در نقطه ای که حتی کسی از انجا شاید رد هم نشده بود جشن بزرگی برپا کرد علی ایجنت، خبر گذاری ارساکیا نیوز، ساعت 13:00 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در October 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2019 آیتم های هالوین در آرساکیا در پی صحب های دوست عزیزم AliAgent خواستم آیتم های این جشن رو برا شما به نمایش بگذارم. علی گرامی مؤسس محترم سرور در خیلی از مکان ها به زیباترین شکل ممکن آیتم هایی قرار داده که متأسفانه نتونستیم تمام آنها را پیدا کنیم و برای شما بگذاریم، اما چند تا از آیتم ها را در زیر میتوان مشاهده کرد: «.امیدوارم از این جشم لذت برده باشید.» «.با تشکر از شما.» نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
405Shooty ارسال شده در October 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2019 در 10 ساعت قبل، AliAgent گفته است: ArSaCiA Game بهترین سرور سمپ در جهان! ایران* 3 1 نقل قول فراموش کارم، پیک خالیه جلوم و میگم هنو نخوردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hope ارسال شده در November 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2019 در 14 ساعت قبل، HaftKhat گفته است: ایران* بله درسته هیچ سروری اینقدر پلیر نداره نقل قول Me My Best Friend لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در November 1, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2019 در 14 ساعت قبل، HaftKhat گفته است: ایران* بنده نظر شخصی خودم رو گفتم و به نظرم هیچ سروری در جهان بهتر از ارساکیا نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaniaI ارسال شده در November 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2019 در 9 ساعت قبل، AliAgent گفته است: بنده نظر شخصی خودم رو گفتم و به نظرم هیچ سروری در جهان بهتر از ارساکیا نیست احسنت فقط یه سوالی پیش میاد که تاپیک مجله روزانه کاری به نظر شخصی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anonymity ارسال شده در November 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2019 در 48 دقیقه قبل، DaniaI گفته است: احسنت فقط یه سوالی پیش میاد که تاپیک مجله روزانه کاری به نظر شخصی نداره برا تکمیل کلام شما این تایپک عمومی و نظر شخصی در پیام شخصی فرستاده میشود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hitter ارسال شده در November 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2019 در در ۱۳۹۸/۸/۹ در 13:02، AliAgent گفته است: هالوین در ArSaCiA Game بهترین سرور سمپ در جهان! امروز به طور ناگهانی سرور ریستارت شد با عنوان اپدیت ویژه ی هالوین بعد از آن در یک نقطه ی دور افتاده جشن بزرگی بر پا شد که در همانجا هر 5 ساعت یکبار با دستور /Getgift میتوان پول/رسپکت/طلا و راب پوینت به دست اورد همچنین علی گرامی BoomBox قرار داد و همه را در نقطه ای که حتی کسی از انجا شاید رد هم نشده بود جشن بزرگی برپا کرد علی ایجنت، خبر گذاری ارساکیا نیوز، ساعت 13:00 افرین.. البته این خبر بیشتر به درد ویکی میخوره؛ یکم هم کمتر جوگیر بشی دیگه درست میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در November 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2019 در در ۱۳۹۸/۸/۹ در 13:02، AliAgent گفته است: !هالوین در ArSaCiA Game بهترین سرور سمپ در جهان! امروز به طور ناگهانی سرور ریستارت شد با عنوان اپدیت ویژه ی هالوین بعد از آن در یک نقطه ی دور افتاده جشن بزرگی بر پا شد که در همانجا هر 5 ساعت یکبار با دستور /Getgift میتوان پول/رسپکت/طلا و راب پوینت به دست اورد همچنین علی گرامی BoomBox قرار داد و همه را در نقطه ای که حتی کسی از انجا شاید رد هم نشده بود جشن بزرگی برپا کرد علی ایجنت، خبر گذاری ارساکیا نیوز، ساعت 13:00 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheErfan ارسال شده در November 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2019 چرا من توش نیستم نقل قول مــهـــم نــیـــســـت چـــقـــدر بـــالایــــی،مـــهـــم ایـــنـــه که اون بــــالالاشــــخــــوری یــــا عقاب . . . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در December 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2019 با تشکر از شما برای مجله خبری زیبا و کاملتون جایزه شما واریز شد. مجله شما همچنین بهترین مجله خبری هفته انتخاب و مبلغ 100,000 برای شما واریز شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در February 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29, 2020 ای بابا من اونوقت اصلا نمیدونستم آرساکیا چیه چه برسه که بازی کنم کاش بودم و میدیدم نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در December 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤(`× ?*?? ???? ??????? ×`)¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vicious ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 نقل قول میگن داغه بازار خیلیا شروع ما پایان خیلیاس این خیلی تلخه واسه خیلیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در February 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2021 در در ۱۳۹۸/۱۲/۱۰ در 12:42، NimaB گفته است: ای بابا من اونوقت اصلا نمیدونستم آرساکیا چیه چه برسه که بازی کنم کاش بودم و میدیدم لول 52 ای بعد میگی نمی دونم ارساکیا چیه نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheFake ارسال شده در June 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 ببنید ارسا کیا داره به جای میرسه که که فکنم چند سال بعد خاجی ها هم پلی بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.